Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

 

אנחנו מתכננים לנסוע לחודש וקצת והרכב נשאר בחניה, ברכב הקודם הייתי מנתק את המינוס של המצבר כשהינו משאירים את הרכב להרבה זמן , בנוכחי עוד לא יצא לי, האם זה בסדר או שזה יכול לגרום לבעיות כלשהן ?

 

תודה 

פורסם

כן - זה עלול לחרפן את מחשב הרכב. תשאיר ככה ואל תיגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש רכבים שהרדיו המקורי ננעל לאחר ניתוק המצבר ונדרש קוד לפתיחתו וזו יכולה להיות בעיה ואפילו רצינית. אבל אני לא שמעתי על מחשב רכב ש"מתחרפן". במקסימום הוא מבצע מחדש לימוד סיבובי סרק.

  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, Dan Chekanov כתב:

ובמידה ויתרקון המצבר פשוט להתניע עם כבלים ?

 

כן.

  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 28.11.2022 בשעה 15:29, Dan Chekanov כתב:

ובמידה ויתרקון המצבר פשוט להתניע עם כבלים ?

אני השארתי יותר מפעם אחת רכבים(אפילו עם קודנית ישראלית לתפארת) בחניה למשך חודש+ והניעו בנגיעה בלי שום בעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

×
×
  • תוכן חדש...