Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות מימון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, borisYalzin כתב:

חבר לא מזמן קיבל את הריבית הזו אני קיבלתי בזמנו הצעה ל1.45 אחוז

לא מזמן הפריים היה 1.5% פחות, וממש ממש לא מזמן הוא היה 0.75% פחות. לא יודע מה זה הלא מזמן שלך.
למה אנחנו תקועים על ריבית פריים? כי אם מישהו נותן לך את הריבית שהוא נותן לך ועוד צמודה הוא מתאבד שיעי.

image.png.24c42fe505990a132da15d9dc2555273.png

מי בדיוק נתן לך 1.45% קבועה? מי בדיוק נותן 3.5% קבועה עכשיו?
תגיד לי שאלך לקנות ממנו רכב ולמכור במקום לקחת הלוואה מהבנק. יותר טוב ממשכנתא

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם אני קבלתי את ההצעה של כלומוביל של 4.25% לפני כמה חודשים . בטפשותי חשבתי שזה יקר ולא לקחתי... היום אוכל את הקובע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

לא מזמן הפריים היה 1.5% פחות, וממש ממש לא מזמן הוא היה 0.75% פחות. לא יודע מה זה הלא מזמן שלך.
למה אנחנו תקועים על ריבית פריים? כי אם מישהו נותן לך את הריבית שהוא נותן לך ועוד צמודה הוא מתאבד שיעי.

image.png.24c42fe505990a132da15d9dc2555273.png

מי בדיוק נתן לך 1.45% קבועה? מי בדיוק נותן 3.5% קבועה עכשיו?
תגיד לי שאלך לקנות ממנו רכב ולמכור במקום לקחת הלוואה מהבנק. יותר טוב ממשכנתא

בפעם המילון זה לא מימון של הבנק זה מימון שעושה היבואן באופן פרטי ללקוח כדי למכור לו רכב 🤦‍♀️ למה הוא עושה את זה ? כנראה שהוא מספיק חזק להרשות לעצמו.  לא דיברתי על ריבית הפריים ולא על ריבית בנק. אבל סחתיין על הנתונים

לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

אתה מדבר על 4.25% (קבועה?), הוא דיבר על 3.5% שחבר שלו לקח "לא מזמן"...

תסתכל בלינק הם מציעים הלוואות בריבית קבועה ללא הצמדה ויש גם דוגמא לעסקה.

https://www.colmobil.co.il/funding/

פורסם (נערך)

הנתונים על ריבית הפריים הם כדי להראות לך מה קרה לריבית שגובים הבנקים. אם מה שאתה אומר נכון, היבואן מלווה את הכסף מכיסו. אין פה בנק שעומד מאחורי ההלוואה.
קצת מוזר לי שהיום, כאשר אנשים מחכים חודשים בשביל רכב, יבואן מכניס את היד לכיס ולוקח כסף מזומן שלו ומלווה אותו ללקוח תמורת ריבית זעומה כדי למכור רכבים.
לפי מה שאתר מתאר זה חייב להיות כסף שלו, הרי אם זה כסף של הבנק הריבית תהיה גבוהה יותר.
למה לו לסכן ככה את הכסף שלו? לא רק זה, היום בפיקדון בבנק הוא משיג ריבית גבוהה יותר מה-1.45% שאתה משלם לו באפס סיכון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

תשמע אני הייתי בסוכנות ונאמר לי שהמימון מגיע ישירות מהם, אז או שזה נכון או ששיקרו לי בפרצוץ. ההצעה של 1.45 % שנתנו לי הייתה בתקופה שריבית הפריים הייתה 1.6% סביב פברואר ינואר. כבר לא רלוונטי היום.

פורסם

זה חייב להגיע ישירות מהם כמו שכתבתי.
נכנסתי ללינק. אתה כנראה צודק ואני כנראה טועה. הזוי הדבר הזה (לא שאני טועה זה קורה הרבה)...
אפשר למכור את הרכב ולשמור על ההלוואה? זה יותר טוב ממשכנתא.

פורסם

המימון אכן מגיע מחברה בבעלות כלמוביל המתקראת כלמוביל פתרונות מימון לגבי גובה הריבית המוצעת כרגע - אין לי מושג.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש כמה מסלולים, יש גם ריביות של 7 אחוז ויותר

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם בצמפיון נותנים הלוואה דרך בנק לאומי בריבית קבועה לא צמודה. אני קיבלתי בחודש יולי הלוואה מהם בריבית 3.4 אחוז קבועה לא צמודה למשך 3 שנים

העניין שזה ליסינג פרטי דרך פולקסווגן וזה משתלם להם אפילו להפסיד עליך כסף בריבית העיקר שתקנה מהם רכב . בנוסף גם נתנו גם הטבות בשווי 10 אלף שח על הרכב (הנחה של 3500 + 3 טיפולים + איתוראן )

פורסם

@חגאי א מה שקיבלת ביולי חסר משמעות בנובמבר אחרי כל העלאות הריבית שהיו. בדיעבד עשית עסקה מצוינת.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון יצא לי טוב .. ועוד אחרי חודשיים המחיר של הרכב עלה ב7 אלף שח

דרך אגב גם היום הם נותנים את התנאים האלו ...בעצם מדובר על ריבית פריים +1%  קבועה לא צמודה

היום כנראה לא משתלם לקחת שכן הצפי שהריבית תתחיל לרדת ב2024 אז לא כדאי לקחת ריבית קבועה

פורסם

הלוואה שמבוססת על הפריים היא תמיד לא צמודה. היא משתנה

בהתאם לריבית שקובע בנק ישראל כל חודש.

3.4 שקיבלת היא מבוססת על ריבית הפריים?

אם כן היא כבר לא 3.4

פורסם
בתאריך 9.10.2022 בשעה 09:42, borisYalzin כתב:

ככל הידוע לי יונדאי מציעה ריבית ישירות דרכה ולא דרך גוף מימון חיצוני, אם אני זוכר נכון מדובר בריבית קבועה של 3.5 אחוז. אם לא אכפת לך לנסוע ברכב של יונדאי אז זה כן יכול להיות אופציה שהיא יחסית נוחה כלכלית בתקופה הזאת

אתה זוכר נכון, אבל מאז שהנתון נכנס לזיכרון שלך הריבית עלתה בצורה מטורפת בארץ ובעולם, וגם בחברת המימון של כלמוביל יבואנית יונדאי.

לפני 3-4 חודשים זה כבר היה 4.85%, וזה עלה עוד מאז, גם המספר שהזכרתי עכשיו כבר לא נכון.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...