Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקפה ב"בנדיקט"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנדיקט לא קולים את הקפה בעצמם.

גש לשם ותברר מי הספק ומשם תוכל להתגלגל (יש עשרות ספקי קפה שונים בארץ, ועשרות בתי קלייה).

אם מדובר באספרסו, הסיכוי שמדובר בזן יחיד אפסי, לרוב זה יהיה בלנד.

וגם אם מישהו יספר לך מה המרכיבים השונים של הבלנד, זה לא כל כך יעזור כי ארץ מוצא של קפה לא מספרת כלום, יש לך תוצרת איכותית ותוצרת גרועה, יבולים שונים, חוות שונות וכיו"ב.

מבחינה בוטנית טהורה יש רק שני זנים עיקריים של קפה, ערביקה ורובוסטה, ובתערובות לאספרסו יהיה לך כמעט תמיד גם מזה וגם מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מנחש ששתית הפוך/קפוצינו או משקה עם חלב ובאותה נשימה שנפלת על בריסה טוב במיוחד.

לא אמור להיות שם אספרסו "מדהים"... למרות שעל טעם וריח...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, GTאי כתב:

אני מנחש ששתית הפוך/קפוצינו או משקה עם חלב ובאותה נשימה שנפלת על בריסה טוב במיוחד.

לא אמור להיות שם אספרסו "מדהים"... למרות שעל טעם וריח...

למה אתה מקשקש??

אל תאמר לי מה שתיתי.

פורסם (נערך)

חח. מה אתה נעלב? בסך הכל מנסים לעזור לך כאן... אתה מעדיף תגובה כמו "אספרסו מדהים יש באיטליה, לא בבנדיקט"?

קבל את התנצלותי הכנה. ואם אתה בקטע של קפה טוב נשמח לעזור לך להגיע לקפה הרבה יותר מדהים מתערובת של חברה מסחרית. תרשום מה הטעמים שאתה אוהב ונכון אותך.

בנדיקט ספציפית השתמשו ב 2019 במאורו דלוקס (שזו אחלה תערובות מסחרית, בטח בטופ3), אני לא יודע מה יש היום אבל סיכוי טוב שזה אותו דבר. גש לשם ותבקש לראות את האריזה..

מאורו דלוקס זה בלנד 70% עראביקה ו30% רובוסטה ממרכז אמריקה בתוספת פולים מוויטנאם

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...