Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי השבוע בבדיקת רכב לפני קניה.

עשו בדיקה ממחושבת לרכב, הספק המנוע לפי היצרן הוא 165 כ"ס.

בבדיקה יצא 120 כ"ס, הבודק אמר שזה לא תקין,מותר בדר"כ סטייה של עד 20% ובמצב שלנו הסטיה היתה גדולה יותר.

בעל הרכב מנגד אמר שיש הבדל בין כ"ס שהמנוע מפיק ולמה שיורד בפועל לגלגלים.

אשמח אם משהו יוכל להסביר לי בבקשה אם בעל הרכב צודק או לא.

תודה.

1234.jpeg

פורסם
לפני 23 דקות, E.N כתב:

הכוח שיורד לגלגלים נבדק במכשיר מיוחד (דיינו).

אני לא מומחה, אבל נראה שהבדיקה בודקת את הכוח שמפיק המנוע בפועל לעומת הכוח המוצהר, ואין שום קשר לכוח שיורד לגלגלים(שהוא-לפי ההגיון, נמוך מ-120)

פורסם

אני לא מבין גדול בנושא, אבל תובנה שלי מנסיון: קניתי אוטו ממגרש, 4 שנים על הכביש ו-125K ק"מ, בבדיקה לפני קניה היה 120 כ"ס כשהואטו יצא מהיצרן עם 125 כ"ס, טווח תקין לירידת כח עם הגיל והק"מ.

חבר שלי שקנה כזה אוטו בדיוק, מאותו מגרש, בערך אותו ק"מ, בבדיקה היה רק 105 כ"ס.

אני עם האוטו עד היום, ללא תקלות מיוחדות, החבר מכר את האוטו כעבור שנה וחצי אחרי סדרת תקלות יקרות ומאכזבות.

אז מה זה אומר? לא יודע, אבל לדעתי ההבדל הוא כמה הבעלים הקודמים קרעו את המנוע ואת שאר המכלולים או שמרו עליהם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

באיזה רכב מדובר? אם מדובר במאזדה 3 עם מנוע סקאיעכטיב 2 ליטרים, זכור לי שמישהו בפורום טען שבגלל פילטר אויר חלופי ההספק ירד לאיזור הנ"ל ולאחר החלפה לפילטר אויר מקורי העסק הסתדר. לא נשמע הגיוני על פניו אבל לך תדע ; אם הקומפרסיה תקינה, זה יכול להיות ההסבר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 16 שעות, E.N כתב:

שלום, הייתי השבוע בבדיקת רכב לפני קניה.

עשו בדיקה ממחושבת לרכב, הספק המנוע לפי היצרן הוא 165 כ"ס.

בבדיקה יצא 120 כ"ס, הבודק אמר שזה לא תקין,מותר בדר"כ סטייה של עד 20% ובמצב שלנו הסטיה היתה גדולה יותר.

אשמח אם משהו יוכל להסביר לי בבקשה אם בעל הרכב צודק או לא.

תודה.

1234.jpeg

ניחוש, הרכב הוא סיטוראן c4 פיקאסו. 

לא יודע אם זה אומר משהו, לך איתו לגבע. 

• תוכן חדש...