Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי גם ברכב אחר בגלל חיזוק לא טוב שנעשה במוסך מורשה יבואן.

קרה לי בכניסה למלון לאילת, אחרי נסיעה מהמרכז.

תמשיכו להסביר למה תיקונים ברכב צריך להשאיר רק ל"בעלי מקצוע".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Jack457 כתב:

הוחלפו הוחלפו, ואז הרכב התפרק לו בנסיעה על הכביש. זה כמו שתגיד כל הדברים הטובים שהכנסת לתבשיל אבל התבשיל מה לעשות יצא מגעיל. 

לאט לך .אל תכעס .

פות''ש לא הכין את התבשיל .ולא הביא את הפרודוקטים .

הוא שילם כסף למסעדה בכדי שהשף יכין את התבשיל .הלקוח קיבל קלקול קיבה .

עכשיו המטאפורה יותר ברורה .

לשיטתך

היה צריך להיכנס בחור צעיר יותר  מפות''ש  הזה בכדי שהקיבה שלו תעמוד בתבשיל הגרוע.

שחקני המטאפורה :

המסעדה בתפקיד  המוסך.

פות''ש בתפקיד  הסועד שבא לאכול במסעדה .

השף בתפקיד המכונאי .

והרכב בתפקיד הקיבה שהתקלקלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בדגם  הזה התפוחי משולשים  מתברגים  לבית  מיסב  ,  בכל  מקרה  של  החלפת  יש  להחזיר את  השייבה

ולבדוק  שהתפוח  לא  משתחרר  במשך  כמה ימים  עד  שבטוחים  שהכל  בסדר  ,  אפשר  גם  למרוח  לוקטייט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עידכונים

אז קודם כל למודאגים, הזמנתי רכב חדש כבר לפני כמה חודשים, לוקח זמן.... ברור לי שהרכב שלי עבר זמנו.

אגב,אני מקפיד לטפל רק במוסך מורשה של יונדאי וגם החלפת המשולשים וכו׳׳ נעשה שם...

הרכב הועמס למוסך וטופל שם, למרות שבקשתי מבעל המוסך לחזור אלי ולעדכן מה קרה ואיך, הרכב תוקן, עשו גם כיוון פרונט, נתנו לי את המפתח וסע לשלום בלי דרישת תשלום, היה יום שישי רגע לפני הסגירה ולא היה עם מי לדבר, העובד שנתן לי את הרכב פלט שקרה לי משהו מאוד נדיר...אה ההא, שוקלים מה לעשות ואיך, ברור שמשהו פה לא מסתדר, אם למשהו קרה משהוא דומה (לא עלינו) אשמח לשמוע מה ואיך ההיתנהלות מול המוסך.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Barnat כתב:

עידכונים

אז קודם כל למודאגים, הזמנתי רכב חדש כבר לפני כמה חודשים, לוקח זמן.... ברור לי שהרכב שלי עבר זמנו.

אגב,אני מקפיד לטפל רק במוסך מורשה של יונדאי וגם החלפת המשולשים וכו׳׳ נעשה שם...

הרכב הועמס למוסך וטופל שם, למרות שבקשתי מבעל המוסך לחזור אלי ולעדכן מה קרה ואיך, הרכב תוקן, עשו גם כיוון פרונט, נתנו לי את המפתח וסע לשלום בלי דרישת תשלום, היה יום שישי רגע לפני הסגירה ולא היה עם מי לדבר, העובד שנתן לי את הרכב פלט שקרה לי משהו מאוד נדיר...אה ההא, שוקלים מה לעשות ואיך, ברור שמשהו פה לא מסתדר, אם למשהו קרה משהוא דומה (לא עלינו) אשמח לשמוע מה ואיך ההיתנהלות מול המוסך.

כבר הזה הזמנת חדש אז זה פחות רלוונטי

אבל בכל זאת הייתי מבקש מהם הסבר מפורט מה ואיך קרה

זה שתיקנו ללא תשלום יאמר לזכותם

לפי תיאורך יכולת להמשיך לנסוע עוד ברכב למרות  הגיל והק"מ  המתקדם והזמנת חדש רק בגלל הטראומה

שיהיה בשעה טובה ובטוחה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לפני 50 דקות, mcaspi כתב:

א. איזה הסבר פות"ש כבר יקבל אם יבקש? מהכבר יש להסביר?-יש, ולא מעט

ב. מדוע יאמר לזכותם על תיקון ללא תשלום אם פישלו? היה צריך לחייב את פות"ש?-לא היה צריך לחייב ,אבל זו דרך חשיבה הוגנת,בטוח שיש עסקים שהיו מתנערים מאחריות, אנחנו בישראל לא בשוויץ.

12345

• תוכן חדש...