Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בזמן נסיעה מכיון דרום לצפון בצומת מורשה, רכב נעצר במסלול האמצעי בלי אפשרות לזוז.

מלבד אורות מצוקה לא הייתה אזהרה על הכביש כלל.

רכבים אשר חלפו להם בכביש יכלו להתנגש בו בעוצמה רבה ולגרום לתאונת שרשרת קטלנית.

להפתעתי הרבה (או שלא) ניידת משטרה שנסעה לצידי עקפה את הרכב שנמצא באמצע הכביש והמשיכה בנסיעתה מבלי לבדוק מדוע הרכב נמצא שם, או כיצד ניתן למנוע תאונה במקום עד אשר הרכב יפונה.

אולי תפקידה של משטרת התנועה לתת דוחות בלבד ולא לנסות למנוע את התאונה הבאה, כי אם כן מישהוא צריך להתעורר שם למעלה ולנסות לרענן את הנהלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נשמע באמת מוזר, איך ייתכן שמשטרה ככה "תדלג" מהמכונית באמצע הכביש?

את ניסית אולי לדווח למשטרה על המקרה?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
נשמע באמת מוזר, איך ייתכן שמשטרה ככה "תדלג" מהמכונית באמצע הכביש?

את ניסית אולי לדווח למשטרה על המקרה?

ניידת מתנ"א חולפת על פני הרכב שנמצא באמצע הכביש, גם אם הם היו באמצע אירוע מה שלא נראה כי הם נסעו להם במזגן בנוחיות ולא מיהרו לשום מקום הם יכלו לעלות בקשר המשטרתי ולשלוח למקום ניידת נוספת, במקרה כזה לפי ההגיון הבריא אין צורך להודיע למשטרה כאשר המשטרה עצמה נמצא במקום....

לעומת זאת כאשר אני נקתלת בכביש במפגע שמהווה סיכון בטיחותי לנהגים (כמו צמיגים ) אני מדווחת למשטרה, אבל כאן לא היה צורך כי ניידת חלפה על פניהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מזכיר לי מקרה לא נעים בכלל שקרה לי בערב יום העצמאות, האוטו נתקע לי באמצע נסיעה לקראת כביש מהיר (איילון דרום), שיוצאים מרמה"ש לכיוון מחנה גלילות וממשיכים ישר עם הכביש לכיוון תל אביב אבל דרך איילון, יש גם אופציה להגיע דרך כביש החוף מהנתניב השמאלי והימני הכי קיצוני מוביל להרצליה (הבאתי תמונת מצב כדי שתדעו בערך למה אני מתכוון). בקיצור, נתקעתי עם הרכב באמצע העיקול שרשום שמותר לנסוע שמה 50, שהאטתי ובאתי לתת גז בישורת לקראת סוף המחלף שבו מתחיל אילון - האוטו לא הגיב לגז שנתתי. נתקעתי בנתיב השמאלי וניסיתי לשבור את ההגה לשוליים כמה שאני יכול, בשני הצדדים היו ברזלים גדולים כאלה ונדחפתי לשוליים אך עדיין חסמתי חצי נתיב. משעה 3 בבוקר ועד שעה 6 וחצי חיכיתי באוטו לגרר, במשך ה-3 וחצי הארוכות והנוראות של ציפיה לגרר אף אחד אבל אף אחד, לא רכב משטרתי ולא אזרחי אפילו עצרו ושאלו מה קרה או הציצו לראות מדוע חסמתי חצי נתיב ועמדתי במקום כל כך מסוכן, והייתי עם איתותי החירום. במקום להושיט עזרה או אפילו סתם לעצור מלפני ולשאול מה קרה אם אפשר לעזור - כולם חלפו על פני כאילו לא הייתי שמה וטסו על איזה 90. יותר גרוע, היו כאלו שצפצפו לי כאילו בחרתי לחסום נתיב שלם כמעט - חוצפה, בושה וכלימה פשוט. עברו שמה לא מעט ניידות משטרה ואף לא אחת עצרה לבדוק מה קרה! אני כבר לא מדבר עם אזרחים - אי אפשר לצפות מישראלים בערב יום העצמאות להגיש עזרה (לעצור ולעזור?! השתגעתם??), כולם ממהרים לאיזשהו אירוע. אם הייתי יכול לעצור בצד ולסמן למישהו לעזרה הייתי עושה את זה אבל מי שמכיר את המחלף (בצורת עיגול גדול) יודע שזה בלתי אפשרי לעצור שמה באמצע הכביש רכב ליד רכב כי זה כבר יחסום את 2 הנתיבים ויהפוך למטרד תנועה.

בכל מקרה, זה הסיוט שקרה לי בערב יום העצמאות.

פורסם

מה שזה אומר על השוטרים החביבים (בתחת שלי) במדינת ישראל

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

עם כל הכבוד ל"תחת" וגם למסקנות של נהגת השודים, את הרי לא יודעת מה קרה אחר כך. אז יתכן, רק יתכן...לא..לא יכול להיות, (הרי הם תקועים בתחת של ג'וניור), שהם הודיעו ובאה ניידת אחרת..הא?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עם כל הכבוד לתחת של כולנו, ולצערי - אין כבוד - כולנו צריכים ללמוד מהתנהגותם של אנשים שלא ישראלים - תיאור בדוגמא שלהלן.

הייתי בארה"ב לא מזמן עם 2 חברים טובים. לקחנו רכב מהשכרה והתחלנו לנסוע. אחרי שכבר יצאנו משדה התעופה הגענו לכביש דו סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון. אחרי נסיעה של כמה דקות הבנו שטעינו. ירדנו לשוליים ועצרנו בכדי לבדוק במפה את האפשרויות ואיפה אנחנו נמצאים. לא עברו 2 דקות מהרגע שעצרנו, ועצר לידנו רכב שנסע במסלול הנסיעה הנגדי לנו, הוא עצר באמצע הנתיב, וגרם בעקבות זאת פקק תנועה מאחוריו. הוא עצר לשאול אם נתקענו ואם אנחנו צריכים עזרה. ענינו לו שפשוט איבדנו את הדרך. הוא פשוט היה שם בערך 3 דקות, והסביר לנו איך להגיע בדיוק מופתי. כמובן שהוא חסם נתיב שלם ויצר פקק תנועה אדיר מאחוריו. אבל - אף אחד לא ניסה לעקוף אותו וגם אף אחד לא ציפצף.

אכן - יש לנו מה ללמוד מהאמריקאים בנוגע לאדיבות ולרצון לעזור לזולת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
עם כל הכבוד ל"תחת" וגם למסקנות של נהגת השודים, את הרי לא יודעת מה קרה אחר כך. אז יתכן, רק יתכן...לא..לא יכול להיות, (הרי הם תקועים בתחת של ג'וניור), שהם הודיעו ובאה ניידת אחרת..הא?

כנראה שבאמת הסקתי מסקנות, אולי הם חיפשו את הרכב שניתקע בנתיבי איילון במשך כמה שעות וחסם את התנועה...

עם כל הכבוד למשטרה, (כן גם אני בעבר הייתי שוטרת) לפעמים הם לא עושים את העבודה כמו שצריך.

ל'

פורסם
משעה 3 בבוקר ועד שעה 6 וחצי חיכיתי באוטו לגרר.

מה קרה לך? לחכות בתוך האוטו, גם זה מסוכן דרך אגב, היית צריך לחכות מעבר למעקה הבטיחות.

בואנה אתה לא יודע איזה מזל יש לך, שלוש וחצי שעות ישבת באוטו בסיבוב מסוכן, שבו לפי דבריך נוסעים ב-90 ( לא נראה לי, אבל גם 50 זה לא נעים) ומה אם היו נכנסים בך?

פעם הבא תחשוב קצת

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...