Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD אוטוטו מושקת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן הוא לא צ'מפיון אלא מיזם משותף בבעלות של צ'מפיון ושלמה סיקסט.

לגבי זבל במחיר מופקע, אלפי אנשים שמחכים ברשימות המתנה להגעת רכבים של מותג פולקסווגן יחלקו עלייך.

מעבר לזה, היבואן לא עושה מה שהוא רוצה והפרסומים מתואמים עם היצרנים, פרסום מוטעה הוא עבירה על החוק.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

היבואן הוא לא צ'מפיון אלא מיזם משותף בבעלות של צ'מפיון ושלמה סיקסט.

לגבי זבל במחיר מופקע, אלפי אנשים שמחכים ברשימות המתנה להגעת רכבים של מותג פולקסווגן יחלקו עלייך.

מעבר לזה, היבואן לא עושה מה שהוא רוצה והפרסומים מתואמים עם היצרנים, פרסום מוטעה הוא עבירה על החוק.

איזה אלפים ממתינים לרכב ממותג פולקסווגן 

אני לא בטוח שזה המצב היום

(למרות שאני עצמי בהמתנה אחת כזאת..)

פורסם

הכוונה הייתה למותגי פולקסווגן. בדגמים פופולריים כמו גולף, לאון, קודיאק, אוקטביה, איביזה, ארונה, פביה, פולו, אניאק וגם בדגמים מסויימים של אאודי יש צבר הזמנות של אלפי מכוניות שטרם סופקו.

פורסם (נערך)

לדעתי זה לא יהיה המחיר, אני  מעריך שהמחיר יהיה בין 160000-170000 אחרת אני באמת לא אבין את מי שירכוש את הרכב הזה

עריכה אחרונה על ידי zuzut5
  • רעיון טוב! 1

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

ב200 אלף עדיף להזמין איוניק5 ולחכות כמה שצריך לחכות.

אני מבין שBYD חברה ותיקה, ידועה ומוכרת, אני פשוט לא חושב שהם עדיין ברמה של יונדאי.

בדיוק כמו שאני לא אקנה טלפון שיומי במחיר של גלקסי S22, גם אם השיומי יהיה על הנייר עדיף על הגלקסי בכל פרמטר.

לדעתי המחיר ההוגן לרכב הזה צריך להיות באיזור המחירים של ג׳ילי/MG/AIWAYS.

לפני 10 שעות, zuzut5 כתב:

לדעתי זה לא יהיה המחיר, אני  מעריך שהמחיר יהיה בין 160000-170000 אחרת אני באמת לא אבין את מי שירכוש את הרכב הזה

לדעתי המחיר הזה מנופח בכוונה בשביל ליסינג.

למרות שאני לא יודע מי עדיין לוקח ליסינג היום. ז"א לוקחים, אבל הרבה פחות מאשר לפני קורונה.

הרבה אנשים מסביבי מוותרים על ליסינג וחוזרים לרכב פרטי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

ב200 אלף עדיף להזמין איוניק5 ולחכות כמה שצריך לחכות.

אבל הנקודה העיקרית היום בהתעסקות סביב הרכב החשמלי הוא שפשוט אין. אין רכבים. אי אפשר בכלל להזמין איוניק 5, ואת הרכבים שכן אפשר (למשל אייווייז או סקייוול), צפויים לקבל רק אחרי עליית המס הצפויה בינואר שתייקר משמעותית את הרכב. זה הפלוס הענק שיש לBYD: זמינות מלאי. על הנייר המחיר עלול להרתיע, ואכן 200K זאת בדיחה (וכנראה אכן לא המחיר), אבל חשוב לזכור שאין טעם להשוות למחירון היבש של רכבים אחרים, למשל ג'ילי, שאפילו אין אפשרות להזמין אותו.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 2 דקות, el-chanan כתב:

אבל הנקודה העיקרית היום בהתעסקות סביב הרכב החשמלי הוא שפשוט אין. אין רכבים.

אז חכה שיהיה, אם יש לך כרגע במה לנסוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אז חכה שיהיה, אם יש לך כרגע במה לנסוע.

חשבתי שהנקודה הובהרה: לחכות זה לא רק לחכות ולנסוע בינתיים על רכב אחר, זה לשלם הרבה הרבה יותר. איוניק 5 רכב טוב בהרבה מBYD, סבבה. אבל כמה שווה לי לשלם עליו? מרצדס S קלאס גם טובה יותר, אבל היא יקרה לי מדי. אם את האיוניק 5 אחרי עליית המס אוכל להשיג נגיד רק ב250K, היא לא שווה את הפער מ, נגיד, BYD שתעלה לי כעת 170K למשל. ובלי לדבר על חודשי החסכון בדלק וברישוי וכו' וכו'.

• אהבתי 1

פורסם

לטעמי - מחיר סבבה והגיוני לגמרי בהינתן תנאי השוק הנוכחיים. נכון, ג'ילי יותר זול - אבל הוא לא זמין, אז למי עוזר שעל הנייר הוא יותר זול. בינואר תתרחש עליית מס וכל המחירים של המתחרים היום - לא יהיו רלוונטיים. נשמע תמורה הוגנת למחיר, ושוב: בעיקר בגלל הזמינות. לפי הדיווחים, כמה מאות יחידות לפחות ישוחררו לכביש עד סוף השנה; זה קלף חזק מאד של החברה הזו.

פורסם
לפני 41 דקות, Uri-G כתב:

זה כבר יותר הגיוני. איפשהו באיזור של המתחרים הישירים שלו - MG/AIWAYS

לפני 37 דקות, el-chanan כתב:

בינואר תתרחש עליית מס וכל המחירים של המתחרים היום - לא יהיו רלוונטיים

למי שבוער לו להתחדש - כן.

לדעתי האישית - רוצים להוריד את המחירים, תפסיקו לקנות.

פורסם

הרכב הזה הוא רכב לא מוסב -הוא רכב שנבנה מהיסוד כחשמלי, וגם מגיע מיצרנית הסוללות שמספקת לטסלה. לדעתי יש לו יתרון משמעותי על הגילי. נחכה למבחני ריסוק אירופאים.

STI 2004

• תוכן חדש...