Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD אוטוטו מושקת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אדון. בקושי 'ילד, נקה כאן את הפח. מהר, מהר'

ובזמן שאתם מתווכחים ומקלידים ללא הכרה, יש תמונות של קהל ממתין בשמש להיכנס לאירוע ההשקה, בתור ארוך מאוד מאוד. 

השבט אמר את דברו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 22 דקות, Froyne כתב:

אדון @discoTD5 טוען בשרשור המקביל שהטווח הריאלי אכן באזור 350-400.

אני מאמין לו, אבל גם לבוחן של ynet. וטווח כ"כ נמוך זה ממש דיל ברייקר. לא יודע, נחכה למבחנים נוספים.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 24 דקות, discoTD5 כתב:

ובזמן שאתם מתווכחים ומקלידים ללא הכרה, יש תמונות של קהל ממתין בשמש להיכנס לאירוע ההשקה, בתור ארוך מאוד מאוד. 

השבט אמר את דברו. 

בדיוק מה שבאתי לרשום.

מי שמתלבט ובסוף יפספס את הרכב הזה ב-156,000 ש"ח יאכל אותה יותר ממי שפספס טסלה ב-179 ובוכה עד היום.

עסקה מצוינת! BYD יצרן מאוד מכובד!

ההתלבטות הכי קשה פה זה הצבע.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
לפני כשעה, el-chanan כתב:

וואי וואי, לראשונה משהו שבאמת עלול להוריד אותי מהרכב הזה: טווח של פחות מ-300 ק"מ?! מה לעזאזל?

BYD אטו 3 (נהיגה ראשונה) - להיט בהתהוות, אבל עוד לא (ynet.co.il)

אוף, לא יודע מה לחשוב. עם פחות מ400 השלמתי, אבל 350 בנהיגה "רגילה" זה רף תחתון. אני לא יכול להשתגע. בטח כשרוב הנסיעות הן בבין עירוני.

מה שיותר בעייתי זה, שלפי הכתבה, מ 240 קמ הם כבר היו צריכים לנסוע 80 ויותר מאוחר לרדת ל 40 קמש כדי להגיע ל 300 קמ על האפס סוללה.

אבל אני מסכים עם @Shmelov ו @discoTD5 מי שאפילו רק מתלבט על הרכב הזה יפספס. כמו שהסבירו לי חברים מארה"ב על הטסלה, קודם מזמינים אח"כ מתלבטים. תזמינו וחכו למבחני טווח יותר רשמיים כדי לדעת אם זה מתאים (וגם לתוצאות מבחני הריסוק).

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

נראה כמה מהם יופיע ביד2 בפלוס 15-20 אש"ח, וכמה זמן הם יישארו שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 48 דקות, meir_gi כתב:

איפה אפשר לראות את הרכב? איפה התורים לאירוע השקה?

שער 5 אצטדיון רמת גן. 

רק עם הזמנה וכבר אין מקום. 

זמן המתנה 3 שעות בתור. 

יום ראשון נפתח אולם בפתח תקווה

פורסם
לפני 16 שעות, Shmelov כתב:

בדיוק מה שבאתי לרשום.

מי שמתלבט ובסוף יפספס את הרכב הזה ב-156,000 ש"ח יאכל אותה יותר ממי שפספס טסלה ב-179 ובוכה עד היום.

עסקה מצוינת! BYD יצרן מאוד מכובד!

ההתלבטות הכי קשה פה זה הצבע.

השוק נמצא במצב קיצון , המציאות מראה שהעולם לקראת מיתון ואינפלציה (שכבר עולה באירופה \ ארה"ב \ אנגליה) והמשמעות שם היא שאין כסף וכאשר אין כסף לפחות למרבית האנשים השפוים זה אומר שלא מחליפים רכב.

פועל יוצא הוא עודף היצע על ביקוש וירידת מחירים.

לכן למי שאין לו צורך מיידי ברכב הייתי ממליץ להמתין כיוון שבשנה הקרובה הטירוף ישקע וישכח והמחירים ירדו.

ומי שקונה רכב כיום ב 15-20 מעל מחירון הוא טיפש , הוא לעולם לא יחזיר את "ההשקעה " הזו וזו גחמה של רגע כדי לעלות על ההייפ החשמלי.

באופן אישי אני ממתין לפחות לעוד שנה \ שנתיים עם רכישת רכב חשמלי, טווח של 300-350 ק"מ אינו מספק את הצרכים שלי , ומעבר לזאת אני חושב שהרכבים החשמלים יבצעו קפיצה קדימה בקונספט הזה של רכבים חשמלים ובעיקר בקיבולת הסוללה.

וכמו שנאמר פה, ניתן לאחרים להתגלח על התוצרת הנוכחית כדי שנלמד מה טוב ומה פחות...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, CX25GTI כתב:

לכן למי שאין לו צורך מיידי ברכב הייתי ממליץ להמתין כיוון שבשנה הקרובה הטירוף ישקע וישכח והמחירים ירדו.

חבר הייתי נזהר בתחזיות.
יש מצב טוב מאוד שמפעלים בגרמניה יושבתו בהוראת הממשלה בחורף הקרוב, כולל מפעלים של יצרניות הרכב הגדולות. לא רוצה לדעת מה זה יעשה לשוק הרכב.
מי שיחכה לירידת מחירים עלול למצוא את עצמו במצב מאוד לא נעים. מה גם בדרך כלל כשיש אינפלציה המחירים עולים למעלה ולא יורדים למטה.
אתה צריך רכב תקנה. אתה לא צריך אל תקנה. לא ראיתי שמחירי רכב חדש יורדים אף פעם, לא כשיש אינפלציה ולא כשאין אז לא הייתי מחכה לזה.

אם כבר אלפי הטמבלים שמתוגדדים עכשיו כאילו מחלקים שם מכוניות בחינם מסמנים לך מה הכיוון, המחיר כנראה יעלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קצת יישוב הדעת לא יזיק. נכון להיום מקרה טסלה הוא די בודד בכל הנוגע להקפצת מחיר של עשרות אחוזים בתקופה קצרה יחסית. לא מפריע אמנם לפתוח הזמנה, מקסימום תפסידו כמה לירות עם ביטולה, אבל לא הייתי רץ לתפוס תור, חם בחוץ. 

פורסם
לפני 53 דקות, CX25GTI כתב:

השוק נמצא במצב קיצון , המציאות מראה שהעולם לקראת מיתון ואינפלציה (שכבר עולה באירופה \ ארה"ב \ אנגליה) והמשמעות שם היא שאין כסף וכאשר אין כסף לפחות למרבית האנשים השפוים זה אומר שלא מחליפים רכב.

פועל יוצא הוא עודף היצע על ביקוש וירידת מחירים.

האינפלציה הנוכחית היא פועל יוצא מייצור מופחת ועודף כסף. להמר על ירידת מחיר בטווח הקצר עד בינוני זה כמו להמר נגד הבית...

פורסם

מעניין יהיה לראות מה תהיה ירידת הערך, או בכמה יימכרו רכבים חשמליים סיניים בעוד 5-6-7-8 שנים, אם בכלל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, gollu כתב:

האינפלציה הנוכחית היא פועל יוצא מייצור מופחת ועודף כסף. להמר על ירידת מחיר בטווח הקצר עד בינוני זה כמו להמר נגד הבית...

האינפלציה גורמת לעלות גבוהה לכסף = הורדת ביקושים.

הורדת ביקוש משמע רכבים אשר נשארים אצל היצרן ולחץ אשר מתחיל להצטבר להורדת מחירים.

בניגוד לישראלי , האירופאי אינו קונה כאשר הוא במיתון וכבר עכשיו רואים ירידה בפעילות באירופה ובבריטניה.

בארה"ב למשל עקב האינפלציה יהעלאות הריבית שוק הדיור כבר בדרך למטה עם מספר עיסקאות קטן ומחירים במגמת ירידה.

ובישראל עקב העובדה שחלק ניכר מהרכבים נקנה במימון אשר הולך ונהיה יקר יותר ויותר גם פה החגיגה תגמר, במיוחד שבנוסף על ההלוואה היקרה על הרכב יש גם משכנתא על הבית אשר על פי נתונים עלתה בממוצע ב 1000 ש"ח מתחילת השנה והעלאות רבית עוד בפתח. 

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 8 שעות, ניקו פ. כתב:

מעניין יהיה לראות מה תהיה ירידת הערך, או בכמה יימכרו רכבים חשמליים סיניים בעוד 5-6-7-8 שנים, אם בכלל. 

אתה יכול להסתכל עכשיו מה קורה למחירי דגמי בנזין של MG/גרייט וול מלפני כמה שנים.

מצד שני כרגע אין לג'יפונים חשמליים סיניים תחרות של ממש כרגע*, אז אי אפשר לדעת.

* בארץ, כן? אל תביאו סטטיסטיקות מגרמניה/ארה"ב/פולינזיה צרפתית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

אתה יכול להסתכל עכשיו מה קורה למחירי דגמי בנזין של MG/גרייט וול מלפני כמה שנים.

מצד שני כרגע אין לג'יפונים חשמליים סיניים תחרות של ממש כרגע*, אז אי אפשר לדעת.

* בארץ, כן? אל תביאו סטטיסטיקות מגרמניה/ארה"ב/פולינזיה צרפתית

לדעתי קשה לגזור מגמות מגרייטוול ושותפיו למה שיהיה כי אני משער שיהיה מבחר חשמלי עצום בעוד כמה שנים. לא יודע מה יהיו המחירים והדרישות וכמה חי יהיה שוק יד 2 של רכבים חשמליים בני כשר נניח ביחס לרכבי בנזין. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...