Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD אוטוטו מושקת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מפתיע, ישור שורה עם הגיילי המקבילה.

הישראלי הטיפש יקנה הכל, קונים ביד 2 גילי ב 15 מעל מחירון , יקנו גם את זה.

למי שיש סבלנות יחכה ולדעתי לאור המשבר הכלכלי הממשמש ובא יראו ירידת מחירים כאשר הביקושים יקטנו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ירידות מחיר לא יהיו. זו טבעה של האינפלציה העולמית. מה שכן, המחיר מוגזם. לי יש הזמנה פתוחה על איוניק 5, שכנראה תתיקר בעוד 10-15 אלף בשנה הבאה כשתגיע. חיכיתי להשקה של האטו 3, כי אם המחיר היה 150 ודרומה הייתי שוקל לבטל את ההזמנה של האיוניק ולעבור לסיני.

לא יקרה במצב הנוכחי.

פורסם
לפני 42 דקות, vadim6385 כתב:

למי שבוער לו להתחדש - כן.

לדעתי האישית - רוצים להוריד את המחירים, תפסיקו לקנות.

זאת נקודה טובה, אבל די ברור שאין טעם "להגדיל ראש" כי הישראלים לא יפסיקו לקנות בכל מקרה. אני אם אני רק רוצה חיסכון וללכת ראש קטן, הזמינות של הBYD היא פקטור משמעותי - חיסכון החל מהקילומטר הראשון, וחיסכון רציני. אם אני נוסע הרבה, המתנה של כמה חודשים מגיע בקלות לפער של אלפי ש"ח אם אשאר עם מנוע בערה פנימית, ולהוסיף לזה את עליית המס שתתרחש בינואר ביחס לחשמליות אחרות שאולי זולות יותר אבל אינן בנמצא לחודשים הקרובים (ויותר).

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 38 דקות, gollu כתב:

ירידות מחיר לא יהיו. זו טבעה של האינפלציה העולמית. מה שכן, המחיר מוגזם. לי יש הזמנה פתוחה על איוניק 5, שכנראה תתיקר בעוד 10-15 אלף בשנה הבאה כשתגיע. חיכיתי להשקה של האטו 3, כי אם המחיר היה 150 ודרומה הייתי שוקל לבטל את ההזמנה של האיוניק ולעבור לסיני.

לא יקרה במצב הנוכחי.

6 אלף שח? זה מה שישבור אותך?

• אהבתי 1
פורסם

גם 150 זה גבולי בעיניי. צריך איפהשהו למתוח את הקו ולהגיד די. 

מעבר לזה, האיוניק 5 רכב שהרבה יותר מתאים לצרכים שלי מבחינת גודל וטווח.

כשהשיקו את הגילי בזמנו ב140 אלף, עוד אז הייתי צריך ללחוץ על ההדק אבל כל מני יודעי דבר הורידו אותי מזה. העסקה ההיא הייתה הרבה יותר טובה (כשעוד הייתה על השולחן).

פורסם
לפני 15 שעות, gollu כתב:

לא יקרה במצב הנוכחי.

165 מול סביב ה235 ב2023, לא רואה איך עדיין לא עדיף לקחת BYD

וזה גם לא 165 מול 235 אלא הרבה יותר בשקלול של אספקה מהירה בהרבה. כנראה יותר באזור הפער של 165 מול 250 (ולא לשכוח שהרכב עצמו אמור להתייקר ותרוויח עוד). זה המון ובא נגיד שאני לא מבין איך את מי שמתלבט בין הרכבים ובוחר באיוניק, זה פער של עוד חצי רכב. כמו להתלבט בין טויוטה קורולה לאאודי A3 מבחינת רמת מחיר

פורסם
לפני 11 דקות, בוני03 כתב:

וזה גם לא 165 מול 235 אלא הרבה יותר בשקלול של אספקה מהירה בהרבה. כנראה יותר באזור הפער של 165 מול 250 (ולא לשכוח שהרכב עצמו אמור להתייקר ותרוויח עוד). זה המון ובא נגיד שאני לא מבין איך את מי שמתלבט בין הרכבים ובוחר באיוניק, זה פער של עוד חצי רכב. כמו להתלבט בין טויוטה קורולה לאאודי A3 מבחינת רמת מחיר

אתה מבין שההבדל בין אותה BYD בין איוניק5 יהיה כמו ההבדל בין קורולה לאאודי A4?

לא מכיר BYD, אבל מכיר איוניק 5. יכול להבטיח לך שהרכב מרגיש כאילו הוא מודל לא 2022 אלא 2032.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, בוני03 כתב:

אל תשכח שבעוד לאיוניק יש 5 כוכבי בטיחות מוכחים, ה byd עדיין נמצא בסימן שאלה וכל זה לפני המוניטין של יונדאי והעובדה שמדובר ברכב הרבה יותר גדול עם טווח יותר גדול.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 55 דקות, vadim6385 כתב:

אתה מבין שההבדל בין אותה BYD בין איוניק5 יהיה כמו ההבדל בין קורולה לאאודי A4?

לא מכיר BYD, אבל מכיר איוניק 5. יכול להבטיח לך שהרכב מרגיש כאילו הוא מודל לא 2022 אלא 2032.

לפני 16 דקות, Uri-G כתב:

אל תשכח שבעוד לאיוניק יש 5 כוכבי בטיחות מוכחים, ה byd עדיין נמצא בסימן שאלה וכל זה לפני המוניטין של יונדאי והעובדה שמדובר ברכב הרבה יותר גדול עם טווח יותר גדול.

אני לא זה שעשה השוואה, היה פה מישהו שהתלבט והמחיר זה מה שהיה המניע להחלטתו. לעניות דעתי פער המחיר הוא עצום ואם זה השיקול שלו אז הוא עדיין עומד בעינו

פורסם
לפני שעה, בוני03 כתב:

כל אחד מעריך את התועלת באופן שונה. 

אם תוספת התועלת עבור האיוניק מוערכת בכ 50.0 אש"ח (סובייקטיבי לחלוטין), ואז אתה אומר לעצמך נו, עוד 20.0 וזהו - אז זה השיקול שלך.

אין כאן 'נכון' או 'לא נכון'. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, בוני03 כתב:

אני לא זה שעשה השוואה, היה פה מישהו שהתלבט והמחיר זה מה שהיה המניע להחלטתו. לעניות דעתי פער המחיר הוא עצום ואם זה השיקול שלו אז הוא עדיין עומד בעינו

המחיר זה אכן שיקול חשוב. גם לי הוא מאוד חשוב.

אבל מצד שני - אני לא הייתי מסתכל רק דרך החור של הגרוש, אלא מחכה לדגמים מקבילים של יצרנים לא סיניים, בטוח ייצא דגם מקביל של יונדאי או משהו.

אני עדיין לא סומך על סינים בקטע של מכוניות. הם פשוט עדיין לא שם. אולי יהיו עוד כמה שנים.

כן, אני יודע שBYD מייצרים מנועים, סוללות וקונטרולרים גם עבור יצרנים אחרים. אבל אוטו זה לא רק מנוע וסוללה.

בטח שלא הייתי רץ לקנות כי "בשנה הבאה יהיה יקר יותר". אז יהיה.

מעדיף לתת לאחרים להתגלח על זה, ולחכות שהטכנולוגיה תגיע לsteady state.

ואם אתה כמוני, ואין לך כיסים עמוקים, אני ממליץ לך לעשות את אותו הדבר. להיות early adopter זה לא זול.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 20 דקות, vadim6385 כתב:

בטח שלא הייתי רץ לקנות כי "בשנה הבאה יהיה יקר יותר". אז יהיה.

מעדיף לתת לאחרים להתגלח על זה, ולחכות שהטכנולוגיה תגיע לsteady state.

ואם אתה כמוני, ואין לך כיסים עמוקים, אני ממליץ לך לעשות את אותו הדבר. להיות early adopter זה לא זול.

מסכים בכללי עם תגובתך אבל חולק לגבי הearly adopter וכתוצאה מכך ישירות על עניין המחיר

הייתי early adopter של טסלה בישראל וזה היה שיחוק בצד המחיר וגם היה זול לגמרי מבחינת אחזקה וכו, לא חושב שבBYD זה יהיה שונה בהרבה מהסיבה שברכב חשמלי הסיכון מאוד קטן. החברה נותנת 8 שנים אחריות שזה נצח, המחיר של הרכב אמור לעלות בעוד חודשיים, המעבר לרכב מרכב בנזין חוסך אלפי אם לא עשרות אלפי שקלים בשנה מה שהופך את הסיכון לקטן מאוד גם למי שאין כיסים עמוקים ומתלבט לקנות קורולה חדשה

פורסם (נערך)

וואי וואי, לראשונה משהו שבאמת עלול להוריד אותי מהרכב הזה: טווח של פחות מ-300 ק"מ?! מה לעזאזל?

BYD אטו 3 (נהיגה ראשונה) - להיט בהתהוות, אבל עוד לא (ynet.co.il)

אוף, לא יודע מה לחשוב. עם פחות מ400 השלמתי, אבל 350 בנהיגה "רגילה" זה רף תחתון. אני לא יכול להשתגע. בטח כשרוב הנסיעות הן בבין עירוני.

עריכה אחרונה על ידי el-chanan

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

• תוכן חדש...