Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האישיו היותר משמעותי בכל השרשור הזה הוא שאור לא יוכל להשאר מלך ההונדה אם ימכור אותה והדבר ידרוש שליחת ה"פ למנהלי האתר שישנו לו את השם, דבר שגם עשוי לקחת לפחות חצי יום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מבאס 1
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב

טיפול החלפת שמן ופילטר שמן בהונדה סיויק 1500 העלות זה 600 שקל,

ואם תבקש הנחה יורידו עוד  במוסך יבואן.

אם זה מה שמפריע לך, תימכור את הרכב,

כסף לא תפסיד כי קשה לימצוא רכבים כאלה , והמחירון גבוה בכמעט 20 אחוז ממה שרשום בלוי יצחק.

אני כבעל רכב דומה לשלך לא מחכה גם לחיישן איכות שמן, ומחליף שמן סינטטי מקורי של הונדה כל 5000 ק"מ.

לשם השוואה על מחירי טיפולים, ברכב הקודם שלי  מסוג יונדאי i 30 מנוע 1400 טורבו שנתון 2019, החלפת פילטר ושמן מנוע כל 15000 ק"מ,

והמחיר במוסך יבואן 1160 שקל .

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 9.9.2022 בשעה 18:47, shellcase כתב:

היא רכב זריז מאד לא בגלל המנוע אלא בגלל כיול המצערת.
ה10% שאתה לוחץ מתורגמים בתחילת נסיעה להרבה יותר וכך הרכב מרגיש זריז ויוצא מהמקום בהחלטיות.
זה לא בחינם, זה בא לידי ביטוי בצריכת הדלק.

פשוט לא נכון. יש לי סובארו עם 150 כ"ס. כל המצערת בעולם לא תגרום לה להיות זריזה כמו המאזדה עם ה105 כ"ס שלה.

אני בכלל לא מדבר על טורבואים שיכולים לחלוםפ על הזריזות הזו...

וכפי שכתבתי - צריכת הדלק שלה מצויינת למנועים אטמוספריים.

יש לי תחושה שמי כתוב כאן על מאזדות מדבר על שנות ה2000 ותחילת ה10 שבהן אכן היו בזבזניות מאוד. מנועי SKYACTIVE הרבה יותר חסכוניים.

פורסם

ואללה לחברה טובה יש מאזדה 2 מהדור הלפני אחרון.
ונהגתי עליה לא מעט ואני מכיר את צריכת הדלק.

מה שכתבת על זה שזה פשוט לא נכון והשוות לסובארו עם מנוע גדול יותר ב33% בתצורה שונה ועם גיר שונה, באותה מידה יכלת לכתוב על מקלארן 570S, אתה בכלל מבין את מה שכתבתי על כיול מצערת? אתה מבין איך עובדת מצערת בכלל וחשמלית בפרט?
לגבי טורבואים וזריזות, יש לי רכב עם טורבו וגיר ידני, אכן יש טורבו לאג בסל"ד נמוך, אבל בזינוק מרמזור אין שום הבדל, 2 ההילוכים הראשונים הם לא הבעיה, עצלנות להוריד הילוכים וכניסה לטווח סל"ד לא יעיל היא זו שיוצרת 'עצלות'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, nev כתב:

פשוט לא נכון. יש לי סובארו עם 150 כ"ס. כל המצערת בעולם לא תגרום לה להיות זריזה כמו המאזדה עם ה105 כ"ס שלה.

כל רכב עם גיר רציף, גם אם מצוייד במספר סוסים קוואד ספרתי ירגיש נטול כל מומנט, עצל ובמקרים מסויימים אפילו תרגיש שאתה חוזר בזמן.
בפועל, יתכן שהוא מאיץ לא רע בכלל, אולי אפילו יותר מהמאזדה 2 שמכויילת לזנק בזריזות מהמקום (בדומה למאזדה 3 דור 2 עם מנוע ה 1.6, שכויילה באופן דומה).

פורסם

תחושות לחוד ותאוצה בפועל לחוד.

אאוטלנדר דור יוצא עם גיר רציף מצליח לשבת על התחת של מאזדה 3 סקאיאקטיב 2 ליטרים שהיתה לי (160 סוסים במיצובישי, 165 סוסים במאזדה). מבחינת תחושה במושב הנהג באאוטלנדר לא נראה שאתה זז יותר מדי, בפועל הוא מאיץ בסדר גמור (מספיק בסדר בכדי שהמאזדה 3 לא תיעלם לו באופק).

פורסם
לפני 5 שעות, ALÞћÃ כתב:

כל רכב עם גיר רציף, גם אם מצוייד במספר סוסים קוואד ספרתי ירגיש נטול כל מומנט, עצל ובמקרים מסויימים אפילו תרגיש שאתה חוזר בזמן.
בפועל, יתכן שהוא מאיץ לא רע בכלל, אולי אפילו יותר מהמאזדה 2 שמכויילת לזנק בזריזות מהמקום (בדומה למאזדה 3 דור 2 עם מנוע ה 1.6, שכויילה באופן דומה).

מדובר על תיבה פלנטרית (עצלה). 

לגבי המזדה - מדבר על תגובה לדוושה, במיוחד ביציאה מהמקום. זריזה מאוד. 

• תוכן חדש...