Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב עזרה אני לא יודע מה לעשות עם הרכב הזה הסיוויק 1.5T שקניתי לפני שנה חדש מהחברה עשיתי לו טיפול A ב7500 אלף קמ לפני חודש ועכשיו הרכב אומר לי טיפול B עוד 7100 קמ ואני לא מתאים לי להיכנס פעמיםי בשנה למוסך לשים 900 שקל. אני ציפיתי להחלפה במקרה הכי גרוע כל 10-12K. לפני שקניתי את הרכב כולם אמרו שאין יותר בעיות שמן של החלפות קצרות ופתאום אני מגלה שאכלתי אותה וגם ככה הכיסא לא הכי נוח לי מה לעשות עם הרכב?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכאן בדיוק טמונה ההתלבטות שרק אתה יכול לענות עליה ולא אף אחד אחר פה בפורום.

האם אתה מעדיף את הסיוויק עם הכסא שלא כל כך נוח וטיפולים פעמיים בשנה?

או שאתה מעדיף רכבים שכהגדרתך הם:

לפני 3 שעות, אור מלך ההונדה כתב:

מעפנה שהסביק נראית ספורטיבית

אגב, מאזדה 3 הוא רכב נפלא. אני לא יודע מה ההגדרה שלך לספורטיביות, אבל כדאי שתבדוק איך ה- 3 באותם פרמטרים.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אתה כבר עם האוטו אצלך לא חושב שבמצבך הייתי מחליף אלא כן ממש לא נוח לך באוטו 

ומאזדה 3 הוא לא רכב מעפן בכלל אפילו יותר איכותי מההונדה ושם יש לך גם מנוע 2 ליטר עם גיר פלנטרי 

גירסת האצבק שלה ניראית ספורטיבית מאוד

פורסם

טיפול של שמן ופילטר עולה בהונדה 900 שקל? זה עושק לכל דבר ועניין.

בלי קשר טיפול אחד בשנה הייתה עושה בכל מקרה ככה שזה לא פעמיים אלא פעם אחת נוספת. לא נורא בהסתכלות שנתית זה 75 שקל נוספים לחודש באמת בקטנה אם אתה אוהב את האוטו (עלות של שטיפה ועץ ריח).

זה לא נאמר לך כשרכשת את הרכב?

פורסם

לפני 4 שעות, ofer3212 כתב:

אתה כבר עם האוטו אצלך לא חושב שבמצבך הייתי מחליף אלא כן ממש לא נוח לך באוטו 

ומאזדה 3 הוא לא רכב מעפן בכלל אפילו יותר איכותי מההונדה ושם יש לך גם מנוע 2 ליטר עם גיר פלנטרי 

גירסת האצבק שלה ניראית ספורטיבית מאוד

למה לא היית מחליף? לא הייתה לך בעיה להיכנס פעמיים בשנה למוסך? 

לפני שעתיים, TZR84 כתב:

טיפול של שמן ופילטר עולה בהונדה 900 שקל? זה עושק לכל דבר ועניין.

בלי קשר טיפול אחד בשנה הייתה עושה בכל מקרה ככה שזה לא פעמיים אלא פעם אחת נוספת. לא נורא בהסתכלות שנתית זה 75 שקל נוספים לחודש באמת בקטנה אם אתה אוהב את האוטו (עלות של שטיפה ועץ ריח).

זה לא נאמר לך כשרכשת את הרכב?

אכן זה המחיר 

כרכשתי את הרכב זה נאמר ממש בחאווה והמוכר עוד אמר שאם אני אסע רגוע לא ידלקו לי המנורות כל 7500 קמ אלא אפילו כל 15 אלף קמ מה שהתברר כשקר,  באינטרנט גם כולם משקרים כנראה מי שיש לו את הרכב לא רוצה להפסיד כסף ואפילו התקשרתי להונדה ישראל לפני שקניתי והבחור שם אמר לי שאין את הבעיה הזו יותר והחלפות כל 15K.

לפני 4 שעות, Froyne כתב:

וכאן בדיוק טמונה ההתלבטות שרק אתה יכול לענות עליה ולא אף אחד אחר פה בפורום.

האם אתה מעדיף את הסיוויק עם הכסא שלא כל כך נוח וטיפולים פעמיים בשנה?

או שאתה מעדיף רכבים שכהגדרתך הם:

אגב, מאזדה 3 הוא רכב נפלא. אני לא יודע מה ההגדרה שלך לספורטיביות, אבל כדאי שתבדוק איך ה- 3 באותם פרמטרים.

אני ישבתי ב3 החדשה לפני שקניתי את הסיביק התלהבות לא הייתה מלוח השעונים המיושן הגיר והמנוע שלא התחלפו מ2013 ושלא נדבר על השדה ראייה המזעזע 

פורסם (נערך)

לא בטוח שנגמר.

אפ אני לא טועה בהונדות הללו יש חיישן שבודק את איכות השמן. ברגע שהחיישן הזה מחליט שצריך להחליף הוא נותן התראה.

בגלל שיש שם בעיה של ערבוב דלק בשמן זה יכול לקרות לעיתים קרובות.

אם הזיכרון שלי בוגד בי ואני מדבר שטויות מחילה.

לדעתי יש לך שתי אופציות, להישאר את הרכב או להחליף למאזדה 3 שגם תענה על המראה והפן הספורטיבי לא פחות טוב מהסיוויק. צריך רק לזכור שאין לה טורבו אז היא שונה.

בינינו אור מלך המאזדה יותר הולם אותך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קנית רכב לא זול, ועוד פחות מ-1000 ש"ח הם דיל-ברייקר בשבילך? נשמע שהבעיה היא לא הרכב הספציפי, אלא ההתנהלות באופן כללי.

אם הרכב מאותת שאתה צריך לבצע טיפולים מוקדם ממה שאתה חושב, כנראה שאופי השימוש שלך ברכב גורם לכך. מה שאומר שברכב אחר שבו הטיפולים הם לפי ק"מ בעצם תתחזק אותו תחזוקת שבר, כי אופי הנהיגה שלך דורש צמצום מרווחי טיפול.

צריכת שמן עולה עם הסל"ד, ויכולה להיות גם תוצאה של זה שלא הרצת את הרכב כמו שצריך לאחר הרכישה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, RK כתב:

קנית רכב לא זול, ועוד פחות מ-1000 ש"ח הם דיל-ברייקר בשבילך? נשמע שהבעיה היא לא הרכב הספציפי, אלא ההתנהלות באופן כללי.

אם הרכב מאותת שאתה צריך לבצע טיפולים מוקדם ממה שאתה חושב, כנראה שאופי השימוש שלך ברכב גורם לכך. מה שאומר שברכב אחר שבו הטיפולים הם לפי ק"מ בעצם תתחזק אותו תחזוקת שבר, כי אופי הנהיגה שלך דורש צמצום מרווחי טיפול.

צריכת שמן עולה עם הסל"ד, ויכולה להיות גם תוצאה של זה שלא הרצת את הרכב כמו שצריך לאחר הרכישה.

אתה טועה אני נוהג במצב חסכון כמו זקנה לא עובר סלד 3 כמעט... הכסף באמת לא דיל ברייקר אלא ההתנהלות.

מטריף אותי שרכב ב3000 שקל יותר טוב מרכב ב150K כי הייתה לי אבאו 2004 שעברה חיים קשים בחברת הליסינג ואני גם לא ריחמתי עליה בנהיגה וטיפולים כל 15K סע לשלום המנוע היה כמו חדש 20 שנה ופה כל 7000 קמ טיפול ביזיון

עריכה אחרונה על ידי אור מלך ההונדה
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתה נוהג כמו זקנה, למה לך אוטו שאתה מגדיר ספורטיבי?

ומה בהתנהלות מפריע? הרי הרכב הוא זה שעל פי פרמטרים קבועים מראש מזמן לטיפול באמצעות המחשב. התנהלות המחשב לא טובה?

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 51 דקות, אור מלך ההונדה כתב:

למה לא היית מחליף? לא הייתה לך בעיה להיכנס פעמיים בשנה למוסך? 

אכן זה המחיר 

כרכשתי את הרכב זה נאמר ממש בחאווה והמוכר עוד אמר שאם אני אסע רגוע לא ידלקו לי המנורות כל 7500 קמ אלא אפילו כל 15 אלף קמ מה שהתברר כשקר,  באינטרנט גם כולם משקרים כנראה מי שיש לו את הרכב לא רוצה להפסיד כסף ואפילו התקשרתי להונדה ישראל לפני שקניתי והבחור שם אמר לי שאין את הבעיה הזו יותר והחלפות כל 15K.

אני ישבתי ב3 החדשה לפני שקניתי את הסיביק התלהבות לא הייתה מלוח השעונים המיושן הגיר והמנוע שלא התחלפו מ2013 ושלא נדבר על השדה ראייה המזעזע 

אם האוטו כבר אצלי אז לא, יש שוק כרגע מטורף בחוץ ולא הייתי הולך כרגע על החלפה של הרכב כי הרכב טוב חוץ מעניין השמן

מוזר לי גם ששיקרו לך כי שאני הייתיבסוכנות לפני כשנתיים שהתעניינתי ברכב הסוכן מכירות אמר לי בפירוש שנידרש החלפת שמן על 7500 קמ וזו גם הסיבה שלא המשכתי עם הרכישה של הרכב הזה 

אומנם המנועים של מאזדה לא השתנו אבל כרגע הם יותר אמינים משל הונדה לצערי

יאמר לטובת מאזדה שהם כניראה לא מאמינים או יודעים לעשות מנועי טורבו אז הם ממשיכים במה שעובד להם טוב 

• תוכן חדש...