Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האפשרות לפתוח את החלונות והגג מרחוק דרך השלט מאוד עוזרת, במיוחד ביום כזה שאצלי מחשב הדרך הראה 47.5 מעלות ואין טיפת צל בסביבת האוטו. אני בדרך כלל פותח קצת את החלונות מהבית רבע שעה-20 דקות לפני שאני יוצא ואז המצב סביר. אם זה יום שיש לי בו כמה יציאות אני פשוט מראש משאיר את החלונות קצת פתוחים ואז הרבה פחות לוהט בפנים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 11 שעות, nev כתב:

הוא נסגר כשהאוטו נכבה...

ברכבים רבים הגג נשאר פתוח - כך למשל בכל הואגיות לדעתי.

לפני 11 שעות, nev כתב:

איך המוצר הזה?

כל מה שחוסם קרינה ישירה זה בסדר.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

ברכבים רבים הגג נשאר פתוח - כך למשל בכל הואגיות לדעתי.

כשהייתה לי גולף תמיד היה לי חשש שייכנס נחש או זוחל מהגג אם יישאר פתוח.

מכיר מישהו שזרקו לו סיגריה דרך הסנרוף שגרמה לחורים בריפודי המושב.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

הכוונה לא לטרוק את הדלת אלא רק להשתמש בה כמניפה, מספר תנועות בלי לסגור אותה. אני משתמש בשיטה הזו לעתים רחוקות מאוד, מספר נפנופים וזהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיסוי פנימי לשמשה הקדמית, פתיחת חלונות מרחוק, התנעה ומזגם על מקסימום במצב AUTO. 

אחרי שהאוויר בפנים רענן וטרי, סוגר חלונות.

בימים קיצוניים כמו אתמול או כשהרכב חונה בקיץ למשך כמה ימים ברציפות - גם מכסה מבחוץ את השמשה הקדמית עם סדין לבן שאישתי לא שמה לב שנעלם מהבית. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מחנה בחניון תת-קרקעי גם בבית וגם בעבודה.

מרחם מאוד על מי שמחנה בחוץ בישראל, זה פשוט לא ייאמן כמה נזק השמש עושה לרכב.

• רעיון טוב! 2

2016 BMW M235i.

פורסם

צודק, אבל אני מרחם על מי שנמצא בעבודה באותו מקום פיזי מהבוקר עד הערב ולא נייד במשך היום..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בהנחה וחונים בחניה שמאפשרת, אין צורך בניפנופי דלתות- פשוט פותחים את כולן ומחכים דקה. מבטיח לכם שכל האוויר הכלוא ברכב ייצא, בייחוד אם יש רוח (אפילו קלה) בחוץ.

אח"כ להתחיל נסיעה עם חלונות קדמיים פתוחים, אפילו לא עד הסוף, ומזגן פעיל ברקע. בהמשך סוגרים חלונות ואודרוב.

פורסם

מגן שמש גדול לשימשה הקידמית מונע את ההתחממות של הדשבורד.

בנוסף פותח חריץ בחלונות הקידמים (במקום שאני מרגיש שאפשר ובגלל שיש לי מגן רוח לא רואים את זה) זה משאיר את הרכב כמאט באותה הטמפרטורה שמחוץ לרכב.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 21 דקות, URSH כתב:

עד כמה זה עוזר?

מאוד עוזר. הטמפ, בפנים קרובה לטמפ' הסביבה.

לפני 14 דקות, om2 כתב:

איך אף אחד עדיין לא הציע את זה? 🤣

image.png.a384052d66aeb7b8505d882fa2f0f00e.png

יעושה אותה העבודה כמו חריצים בחלונות. בגלל הבדלי הטמפ' יש לך זרימה של אויר (אותו עיקרון עליו עובדת ארובה סולארית).

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיצר צריך לחזור לשים את המגן שמש על הדש.

בימים חמים משאיר חריץ בסנרוף, פותח חלונות קדמיים ומזגן עד הסוף+ סאנרוף כשנכנס לרכב, נוסע קצת, סוגר את הסאנרוף ראשון ואח"כ את החלונות.

ממשיך למות מחום לעוד כמה דקות, ובינתיים המזגן מקפיא לי את הידיים. מנמיך את עצמת המאוורר, הידיים עדיין קופאות, הפנים עדיין מזיעות. מוצא תנוחת נהיגה של ערס כדי שהידיים לא יקפאו. רק אחרי 6 דקות בערך נהיה סביל.

מזל שיש לי רכב לבן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...