Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקו ומצאו שאין משמעות לצבע החיצוני של האוטו.

יש יותר משקל לצבע האינטריור. מן הסתם, אוטו עם ריפוד כהה, כמו רוב המכוניות, יהיה יותר חם מבפנים. 

אבל באמת שאין לזה הרבה משמעות. בשבוע בעבר נכנסנו לאוטו באילת, ב15 אחה"צ. דלת נהג ושתי הדלתות הימניות (הצמודות למדרכה) פתוחות, 4 חלונות פתוחים, ואחרי שמסיימים להיכנס ולהיחגר, מתחילים בנסיעה, מפעילים מזגן, סוגרים חלונות ונסיעה טובה.

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
בתאריך 3.9.2022 בשעה 11:21, motizkn כתב:

כמו שאמרתי, מגן שמש עם חריץ בחלונות הקידמים (או בסאנרוף) והצבע של הרכב לא משנה

משנה משנה.

הבדל של 10 מעלות זה לא בדיחה.

מה שכן לאוורר את הרכב לפני נסיעה זה MUST

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה משאיר חריץ בחלונות ושם מגן שמש הרכב לא מתחמם לטמפרטורות האלו ללא קשר לצבע הרכב.

ברגע שיש לאוויר ברכב דרך לצאת החום לא יטפס בצורה כזו קיצונית.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם

בסדר גם אם אתה חונה במקום מקורה הרכב לא יתחמם לטמפ' האלו

אני גם משאיר חריץ בחלון אבל זה לא עוזר מי יודע מה והרכב שלי לבן, לא מספיק אוויר חם יוצא דרך החריץ הקטן שמשאירים, ואם תעשה גדול יותר זה כבר לא ריאלי כי זה מתכון לפריצה לרכב ברוב המקרים או למילוי של חרקים / מעופפים / וכו' ברכב

Opel Adam S 2017

פורסם

עוזר קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 28.8.2022 בשעה 17:26, Muzic4Ever כתב:

מעניין איך בעלי טסלה עדיין לא הגיבו. "מדליק מהאפליקציה 5 דקות לפני שמגיע לרכב, פותח חלון עם חריץ של 5 ס"מ ונכנס לרכב קפואא, אה! וגם לא משלם על דלק"

הדבר הכי טוב שקרה לי…

פורסם

כשהיו לי רכבים שכורים בארה"ב, השתמשתי בהנעה מרחוק. בקיץ מקרר בחורף מחמם כולל מושבים והגה ומפשיר אדים קדמי ואחורי. תענוג. וזה היה בדגמי SUV די סטנדרטיים, משהו כמו FORD KUGA.

היום אני םותח מרחוק את החלונות (לחיצה ארוכה על השלט בכל רכב אירופאי כמעט), ועד שאני מסיים לחגור ילדים הרכב כבר קר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 09:47, vadim6385 כתב:

האמת - אחד הפתרונות הכי טובים למזג אוויר חם, זה לקנות אוטו בצבע לבן.

אני לא האמנתי בזה, אבל מסתבר שזה שיפור עצום, גם אם האוטו עמד על היום בשמש ישירה, למזגן לוקח פחות מחצי דקה לקרר את האוטו, כשהוא על 21 מעלות במצב auto.

או זה, או שזה הצבע הלבן של מאזדה 3, שהוא סוג של מטאלי, או שזה המזגן של מאזדה, שהוא לא פחות ממעולה.

בלאנסר קלאסיק שהייתה לי, פקדי המזגן מכניים עבדו ככה שאי אפשר היה לכוון את הטמפרטורה שלו.

היה מזגן מאוד חזק, אבל הוא היה דו-מצבי - או כבוי או דלוק.

החימום עבד בצורה בינארית גם כן - או כלום או כבשן להתכת פלדה.

בזאת של 2018 המזגן מעולה - הפרידה מפורד עשתה רק טוב למאזדה.

בפוקוס/מונדאו כנראה שהיה את אותו המזגן האסטמתי שהיה בדור הראשון של מאזדה 3, שלקח לו שנתיים לקרר את האוטו.

הייתה לאבא שלי מאזדה 3 2006 אדומה 1.6 המזגן די הקפיא 

• תוכן חדש...