Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ידידים. כבר 3 (?) שנים לא יצאנו מהארץ. אולי איבדתי את כישורי החיפוש, אולי המחירים ממש עלו. לא יודע, 

מחפש טיסה לתאילנד בינואר-פברואר 23.

ניסיתי את כל האתרים המוכרים וגם את אלו שפחות. טיסה כזו עם מזוודות עלתה באיזור 600-750 דולר עם עצירה של 2-3 שעות בדרך.

מעדיף טיסות לא ישירות. ארוך מדיי..

בקיצור, הטיסות עכשיו מתחילות מ 950 ומגיעות ל 1100 דולר וצפונה..

יכול להיות שמוקדם מדיי? אע"פ שתמיד הזמנו 5-6 חודשים מראש.

אשמח לקבל טיפים,

תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטיסות התייקרו. אתה יודע - קורונה, עומס בשדות, אוקראינה, דלק  מחסור במטוסים, מחסור בטייסים. בקיצור, עולם התעופה השתנה, ואיתו המחירים.

מציע לך לקרוא קצת ב"טיסות סודיות" בפייסבוק. ניסיון מר של הרבה אנשים עם חברות תעופה מסויימות ובמיוחד עם אתרי הזמנות אינטרנטיים. המסקנה הגורפת היא לטוס או ישיר או בקונקשן בכרטיס אחד, בלי self transfer ובלי להזקק לסוכנויות אינטרנטיות שאינך יכול לדבר איתן. עדיף לשלם עןד 100-200 דולר ולטוס בחברה שמכבדת אותך ואת זמנך.

יש איזו סתירה בדבריך - אתה מעדיף טיסות לא ישירות, אבל הן ארוכות מדי. עם פתיחת שמי סעודיה טיסת אלעל תתקצר מאוד. וכמובן בדוק טיסות בלי יותר מדי backtracking עם החברות הירדניות והמפרציות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גם מחפש טיסות לתאילנד עדיפות לישירות ללא עצירות, הרוב המוחלט נמנעים לטוס עם אל על- שירות ומטוסים על הפנים מהתגובות של האנשים.

התכנון שלי הוא חודשיים תאילנד(הוצאת ויזה מיוחדת) ומשם 3 חודשים לקולומביה.

סוג של טיול שאני חייב לעצמי אבל זה שמור לפוסט אחר שאני כנראה יפתח בקרוב.

פורסם (נערך)

טיסה אחת של 10-11 שעות זה יותר מדיי בשבילי. מעדיף לרדת להתרעננות של כמה שעות אפילו אם זה מאריך את הטוטאל. פעם שמעתי על כל מיני סיפורי אלף לילה של להתחבר עם פרוקסי של מדינה אחרת ולהזמין משם.. זה באמת עובד?

לפני 7 דקות, ANUTKK כתב:

אני גם מחפש טיסות לתאילנד עדיפות לישירות ללא עצירות, הרוב המוחלט נמנעים לטוס עם אל על- שירות ומטוסים על הפנים מהתגובות של האנשים.

התכנון שלי הוא חודשיים תאילנד(הוצאת ויזה מיוחדת) ומשם 3 חודשים לקולומביה.

סוג של טיול שאני חייב לעצמי אבל זה שמור לפוסט אחר שאני כנראה יפתח בקרוב.

דווקא טסתי עם אלעל לשם באחת הפעמים, בזמנו טסנו עם 747, אמנם המטוס היה ישן ומערכת המוליטימדיה הייתה דיי צולעת אבל לא זכור לי משהו חריג מדיי. חוץ מאורך הטיסה שכאמור בשבילי אישית זה ארוך מדיי.

אגב, אם אתה צריך המלצות לתאילנד -בכיף. כמדומני זו הפעם ה 11 או ה 12 שלנו עכשיו.

אמנם כל פעם לתקופה של 3-4 שבועות. חודשיים רצוף עדיין לא יצא. אולי בפנסיה :)

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם
לפני 17 דקות, Muzic4Ever כתב:

אגב, אם אתה צריך המלצות לתאילנד -בכיף.

מאוד אשמח.

יש כמה שאלות אשלח הודעה לפרטי.

התכנון הוא לטוס בינואר/פברואר.

עדיין לא קניתי כרטיס טיסה, מלון מזמין כחודש לפני ההגעה מבוקינג.

פורסם

ינואר פברואר זה שיא של שיא העונה, בכל המחוזות.

אם אתה בכיוון של טיול תרמילאים תמיד תוכל למצוא גסט האוסים ב 20-30 דולר ללילה עם מזגן ומקלחת פרטית.

אם הכיוון הוא יותר פינוק ואתה מתכנן על מלונות 3 כוכבים ומעלה -חודש לפני כמו שציינת, תמצא בעיקר שאריות שאף אחד אחר לא רצה והמחירים יהיו בשמיים.

מצד שני, אם זו פעם ראשונה יהיה קצת קשה לתכנן מעכשיו איפה תישן בכל יום.

יש לך בינתיים כיוון?

משיחות עם חברים מקומיים נראה שהצפון עדיין דיי מת ובסוג של תראומה. הרבה עסקים נסגרו ובתי מלון עברו הסבה לדירות ובתי ספר. לדעתי ייקח שנתיים שלוש עד שיתחיל לזוז שם משהו.

כרגע לטיול שכולל מלונות ברמה גבוהה, אטרקציות תיירותיות ושירותים מסביב הייתי מכוון יותר לכיוון בנגקוק ופוקט. אבל ממש אין מה לעשות שם חודשיים שלמים.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ANUTKK כתב:

אל על- שירות ומטוסים על הפנים.

זה כי הישראלים אוהבים לשנוא את אלעל. מציע לך לבדוק את המציאות.

האמת היא שכל חברות התעופה עברו להתנהל במודלים של מטוסים צפופים, מינימום שירות ותמחור קשיח בלי שום גמישות בכרטיסים, ועם שירות לקוחות גרוע עד לא קיים, כי זה מאפשר להן להוזיל את הטיסות, והלקוחות מן השורה מחפשים רק לחסוך את הדולר. מחלקות עסקים זה סיפור אחר, אני מניח שאתה לא טס בהן.

לגבי קונקשנים - לא יצא לי לטוס קטעים של יותר מ-12 שעות, אבל לשבת כמה שעות בשדה לא מוכר זה תענוג מפוקפק, וגם מביא אותך במגע עם הרבה אנשים, מה שמגדיל את סיכוייך לחטוף קורונה ואחיותיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

זה כי הישראלים אוהבים לשנוא את אלעל. מציע לך לבדוק את המציאות.

המציאות אומרת שאלעל היא אחת מחברות התעופה הגרועות בעולם, חרא שירות, חרא אמינות וחרא תחזוקה למטוסים.

לפני כשעה, sperial כתב:

לגבי קונקשנים - לא יצא לי לטוס קטעים של יותר מ-12 שעות, אבל לשבת כמה שעות בשדה לא מוכר זה תענוג מפוקפק, וגם מביא אותך במגע עם הרבה אנשים, מה שמגדיל את סיכוייך לחטוף קורונה ואחיותיה.

לא רואה מה הבעיה לטוס גם 14 שעות, אבל מה מפוקפק בלשבת בשדה תעופה? כל עוד זה לא בלילה והכל שם פתוח, שם - תשתה קפה ותהנה.
יצא לי גם להיות בקונקשן ליומיים שמימנה לי שהיה חינם והוסיפו עוד יעד לטייל בו.

• אהבתי 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לגבי אלעל - לא מתכוון להתווכח איתך. הרי אני לא מפקח עבודה בהנגרים שלהם. ולגבי שירות - אחרי החוויות הגרועות שהיו לי עם חברות "נחשבות" כמו טורקיש או אייר קנדה אני לא מצפה לשום דבר מאף חברה.

לגבי לשבת בשדה כמה שעות - מה אומר לך, כשגם כך מדובר ב-20 שעות בדרך (מהבית עד היעד, אם רק מצ'ק אין עד הצ'ק אאוט תוריד 3-4 שעות בתחב"צ בשני הקצוות) מה זה חשוב אם תשב עוד 4 שעות באיזה יעד ביניים?

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

לגבי אלעל - לא מתכוון להתווכח איתך. הרי אני לא מפקח עבודה בהנגרים שלהם. ולגבי שירות - אחרי החוויות הגרועות שהיו לי עם חברות "נחשבות" כמו טורקיש או אייר קנדה אני לא מצפה לשום דבר מאף חברה.

ההאנגרים לא מעניינים אבל כשבטיסת בוקר של 5 שעות לא מאפשרים כל הטיסה לפתוח חלונות ולא מדליקים אור כדי שהנוסעים לא יבקשו חו"ח משהו או טיסה ש 4 שעות לא אוספים את המגשים, כשקוראים לדיילת אין קול ואין עונה וכשכבר קמים עם המגש אליהן הן אומרות שהן לא עונות כי יש ילדים בטיסה שלוחצים סתם.

כל זה לפני שדיברנו על איחורים וביטולים.

לפני 21 דקות, sperial כתב:

לגבי לשבת בשדה כמה שעות - מה אומר לך, כשגם כך מדובר ב-20 שעות בדרך (מהבית עד היעד, אם רק מצ'ק אין עד הצ'ק אאוט תוריד 3-4 שעות בתחב"צ בשני הקצוות) מה זה חשוב אם תשב עוד 4 שעות באיזה יעד ביניים?

אפילו בביזנס יותר מ 4-5 שעות זה סבל ומעדיף לרדת, לשחרר עצמות איזה שעתיים ולהמשיך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא טס הרבה אז אין לי יותר מדי בסיס להשוואה, אבל טסתי עכשיו לארהב וחזרה בטיסות ישירות של אלעל.

מעבר לזה שהמושבים היו קצת צפופים אין לי טענות. המטוסים חדישים ומאובזרים והשירות היה בסדר גמור.

אפילו טיסה ישירה של מעל 13 שעות מלוס אנג'לס עברה יותר טוב ממה שציפיתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

@Night Driverאני יודע מה ההעדפה שלך - אני התאכזבתי מהם קשות. אבל בשבועות הקרובים אני צפוי לטוס אתם עוד 2 סקטורים, נראה האם הרושם ישתפר.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

@Night Driverאני יודע מה ההעדפה שלך - אני התאכזבתי מהם קשות. אבל בשבועות הקרובים אני צפוי לטוס אתם עוד 2 סקטורים, נראה האם הרושם ישתפר.

ההעדפה שלי היא לפי זמנים ולא לפי חברה. יש לא מעט טיסות שאני עושה עם חברות גרועות בגלל אילוצי הזמנים כשהקו האדום שלי הוא הלואו קוסט למיניהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נראה שיש קצת התקדמות. יש טיסה מעניינת של רויאל גורדיניאן. ברשותכם, כמה שאלות:

1. איך חברת הטיסה מבחינת שירות ומטוסים?

2. 60 דק' קונקשיין בהלוך ובחזור אמורים להספיק בשביל להחליף מטוס? (שדה תעופה עאמן או איך שלא רושמים את זה)

3. אתר המכירות "טיסות אקספלורר" -יש למישהו נסיון איתם? האם הם כפופים לחוק ביטול עסקה בישראל? ובכללי, איך השירות?

בתקווה שזה יקדם אותנו עוד חצי צעד. תודה רבה חברים!

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

• תוכן חדש...