Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, יותר זול אבל המתנה ארוכה מאוד בין טיסות וחזרה אחרי ה 5 לפברואר. (יש אירוע חשוב שאני חייב להיות נוכח בו אז אין ממש גמישות)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

דגם המטוס לא אומר דבר - יש להכנס ל-seatguru ולבדוק לגבי הטיסה הספציפית. לעתים לאותה חברה כמה תצורות.

אם מדובר ב-777 - התצורה המקורית שלו היא 3-3-3, אבל יש הרבה חברות שצופפו אותו ל-3-4-3. יתכן מרווח שונה. יתכנו מושבים עם גב עבה או גב דק. לכן לקבוע קטגורית ש-77W נוח זו טעות. דרך אגב, אלה המפות שמפרסמת החברה - סידור של 3-4-3.

נושא צפיפות המושבים מגיע כבר לחקירה של ה-FAA,יש מהלך של הרגולטור האמריקאי לקביעת מינימום, כי מה שמתרחש בתחום הזה מתחיל לעבור את הגבולות.

@Muzic4Everב"טיסות סודיות" יש הרבה מאוד תלונות על Kayak, אם הן אמיתיות אתה שם כספך על קרן הצבי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

החיפוש נעשה ב"אקספלורר", ובטיסות סודיות יש תלונות על כל החברות כמעט.

האמת, כבר שכחתי. אבל ראיתי דרך היוזר שהזמנתי מהם כבר בעבר. פעם אחת לפולין ועוד פעמיים לתאילנד.

מסתבר שהכל עבר חלק בזמנו. אם כי לא יודע לומר כמה נכון להשליך מאז לעכשיו. התחום הזה משתנה על בסיס יומי.

אגב, אם אני מחפש את התאריכים האלו באתר חברת התעופה עצמה המחיר קופץ ב 500 דולר..

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

הטיסות גם בטריפל 7 -300ER שהוא אחד המטוסים היותר נוחים שיש לבואינג להציע. אני לא יודע אם באמירויות התצורה היא כמו של Al-nippon שאני טסתי איתם מלונדון לטוקיו וחזרה, אבל זה מטוס מרווח בקטע מפגר. עד היום זו חווית הטיסה הכי מוצלחת שלי, לא רק, אבל גם בגלל הנוחות במטוס. 

לפני כשעה, sperial כתב:

דגם המטוס לא אומר דבר - יש להכנס ל-seatguru ולבדוק לגבי הטיסה הספציפית. לעתים לאותה חברה כמה תצורות.

הדגשתי לקוראים מהר מדי. 

אגב, הדגם בהחלט משחק תפקיד, שכן נוחות טיסה זה לא רק המושב. לכן לומר "דגם המטוס לא אומר דבר" זו אמירה שגויה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ולכן ציינתי שאתה לא יכול להשוות בין אמירייטס ל-ANA באופן כולל, כי לכל אחת מהן כמה תצורות. אבל seatguru מתיימר לתת לך את מפת המטוס המתוכנן לטיסה ספציפית.

.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נרשמו כאן הרבה דברים שאכן הם נכונים לאוכלוסיות שונות.. 

אני מאוד מתחבר לנושא הטיסה וההעדפה ע״פ גיל ואפשרויות כלכליות,

אני תמיד טס בטיסות בוקר מוקדמות לאירופה, לא ממריא אחרי 8 בבוקר בדר״כ, לרוב סביב 5-7 בבוקר,

לא חוזר בטיסות בוקר או אמצע יום.

מבחינת מושבים, תלוי עם מי אני טס:

אם זו בת הזוג - תמיד משריין מראש בתשלום את המושבים הכי טובים לנו (יחד) במחיר הגיוני ככל הניתן

אם טס עם חבר/ים - כל אחד עושה צ׳ק-אין איך שבא לו, כן תשלום / לא תשלום / הימור / שוחד לדיילת - הכל הולך.

סגרתי לפני כמה שבועות טיסה ללונדון בסוף נובמבר (אירוע משפחתי) -

עשיתי השוואה בין אל-על לבריטיש כשהחוק הוא טיסה ישירה בלבד בשעות נוחות,

בריטיש ניצחו עם מחיר זהה לאל-על, אבל כזה שמקנה כיוון אחד בפרימיום אקונומי, שבמפת הטיסה שלהם, זה איזור מופרד עם פחות כיסאות ויותר מקום בכסא עצמו ולרגליים (וייתכן שגם אוכל טוב יותר)

עדיין, לא זול - 2,700₪ לראש עם הושבה הלוך ושוב.

אגב, בדומה לחלק מהמגיבים, גם אצלי עובר הגבול בטיסות לואוקוסט, 

לא קרה ולא יקרה. אשלם יותר לחברה גדולה ואטוס בשקט יחסי.

מאז הקורונה, רכשתי טיסות רק דרך אתרי החברות עצמן.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כתבתי את אותו דבר בהודעה שציטטת. 

לפני 25 דקות, sperial כתב:

ולכן ציינתי שאתה לא יכול להשוות בין אמירייטס ל-ANA באופן כולל, כי לכל אחת מהן כמה תצורות.

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Muzic4Ever כתב:

3. אתר המכירות "טיסות אקספלורר" -יש למישהו נסיון איתם? האם הם כפופים לחוק ביטול עסקה בישראל? ובכללי, איך השירות?

תחת סעיף בעסקת מכר מרחוק
תוכל למצוא את מבוקשך.

סוכן נסיעות אינטרנטי עם סמכות שיפוטית בארץ ישראל, האתר מציג את עצמו בתור מגשר אבל אני מנחש שהכסף  עובר אליו והוא מועבר דרך המערכות הפנימיות לחברות התעופה וכו'.

https://www.xplorer.co.il/info/terms_booking

ת'כלס, הייתי מוסיף עוד קונקשן בשביל החוויה - במקום ירדן הייתי הולך על דובאי, עושה סיבוב בחוץ (אם זה אפשרי לצאת מהנמל תעופה) רואה את הבורג', סיבוב קצר על הגלגל ענק ומתפנק על קפה בקניון, עובר ליד הATM זהב שיש שם, קונה איזה מזכרת וחוזר לטיסה הלילית.

בטח מומחי המטוסים יכולו להגיד אם שווה הטיסה הזו

*משום מה נחתך כל פעם הקטע עם הכותרת "טיסה חזרה" לאחר הרובריקה מס' 2 בטיסה הלוך.

screenshot-www.flyeast.co.il-2022.08.28-21_25_30.png

ניסיון אחרון

screenshot-www.flyeast_co.il-2022_08.28-21_33_53.png.5aaa08fcf5b4a29192cfec1d2f661bed.png

screenshot-www.flyeast_co.il-2022_08.28-21_34_17.png.292b28ebeb2f8ca05d39dada75cfd830.png

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

זה שפה בפורום מעדיפים לשלם אקסטרה 500 שקלים על כרטיס בשביל לשבת בנוחות זה לגיטימי

הפוך, גוטה.

בלואו קוסט אני משלם אותו מחיר עם בחירת מושב עם אקסטרה לג רום + טרולי ולפעמים גם מזוודה במחיר שבאל על יזכה אותי במקום בקופסת סרדינים.

הדבר היחידי ש"לואו קוסט" בטיסות לואו קוסט זה שהארוחות לא כלולות במחיר, ועם האוכל שיש במטוס זה לא כזה הפסד.

אל על מאחרים פחות מאיזי ג'ט? הצחקתני.

האתר של אל על יותר נוח לתפעול / בירור סטאטוס טיסה / שינוי תאריך מאשר האפליקציה של איזי ג'ט? הצחקתני שוב.

לא יודע איך השירות לקוחות של אל על אבל השירות לקוחות של איזי ג'ט היה סביר מאוד בפעם היחידה שהשתמשתי בו (חוץ מהעובדה שהמספר טלפון הוא בחו"ל).

קיצר, מוכן לשלם פחות תמורת מקום לרגליים ומוותר על הארוחה ועל הכפיים בנחיתה, אבל זה רק אני.

פורסם

זה לא רק המקום לרגליים.

בטיסה בנובמבר לאמסטרדם ההלוך היה לואו קוסט (סגרתי מאוחר מידי וזו היתה האופציה היחידה בשעות סבירות).

שילמתי על מקום טוב ומזוודה אבל 5 שעות בלי אפשרות לקום במושב עם מקום לרגליים אבל צר ועם משענת קבועה גבו ממני מחיר כבד מידי של הזדקקות למשככי כאבים.

זו היתה טיסת הלואו קוסט האחרונה שלי גם במחיר ביטול נסיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כפיים בנחיתה זו תופעה חובקת עולם, קראתי פעם שזה ביטוי לפריקת המתח של הטיסה לקארת היציאה מהצינור.

היתרון העיקרי של חברת מסורתיות על פני לואו קוסט הוא מבחינת שדות תעופה יותר מרכזיים, טרמינלים יותר נוחים, והחשוב ביותר - שעות טיסה עדיפות. לפחות בטיסות לאירופה את מה שתחסוך בטיסה תשלם, אפילו בריבית, תמורת עוד לילה (בעצם שניים) במלון. מה לעשות, חברות הלואוקוסט האירופיות אינן מחזיקות בסיס, לכן הטיסות מהארץ הן טיסות ערב והטיסות הביתה טיסות בוקר, מה שעולה בשני לילות נוספים במלון תמורת אותו מספר ימי נופש. ובהרבה מקרים חהרות הלואוקוסט טסות לשדות משניים מרוחקים, פחות נוחים ועם ץחבורה פחות טובה לעיר. למשל, מה שעל כאן, ברגמו מול מלפנסה או לינאטה.

@DareDevilלתוכנית שהעלית בעיה אחת - קונקשן של 12 שעות בדובאי בהלוך. בדוק האם אפשר לצאת לכמה שעות לעיר, והבא בחשבון חזרה לשדה לצ'ק אין ובידוק ביטחוני מחודש. מבחינת  מטוסים מדובר ב-737 (בד"כ מסדרת מקס החדשה) בין ת"א לדובאי, ולבנגקוק A380 שמרשים מאוד להכנס אליו, מהטיסה האחת שלי בדגם (12 שעות מלונדון לוונקובר) הדברים היחידים שאני זוכר הם הרושם בכניסה והבלגן והלכלוך, במיוחד במחלקת העסקים, בעת היציאה מהמטוס. הטיסה עצמה לגמרי unremarkable

@Night Driverכאשר אתה טס,ליעד שיץהטיסות הידירות אליונהן לואוקוסט בלבד - כמה זמן אתה מוכן להוסיף לטיסת קונקשן כדי לטוס בפרימיום או ביזנס?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לפחות לפני 4 שנים לאתיופין איירליינז היו טיסות למזרח עם קונקשן של כמה שעות באדיס כולל סיור מודרך בעיר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, sperial כתב:

@DareDevilלתוכנית שהעלית בעיה אחת - קונקשן של 12 שעות בדובאי בהלוך. בדוק האם אפשר לצאת לכמה שעות לעיר, והבא בחשבון חזרה לשדה לצ'ק אין ובידוק ביטחוני מחודש.

מה שרשמתי ומה שאתה רשמת זה אותו הדבר פשוט באיטרציה אחרת..

לפני 10 דקות, sperial כתב:

מה לעשות, חברות הלואוקוסט האירופיות אינן מחזיקות בסיס,

מה הכוונה שאינן מחזיקות בסיס?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

@DareDevil

@Night Driverכאשר אתה טס,ליעד שיץהטיסות הידירות אליונהן לואוקוסט בלבד - כמה זמן אתה מוכן להוסיף לטיסת קונקשן כדי לטוס בפרימיום או ביזנס?

אם זו טיסה של שעה זה כלום אבל אם של 3.5 ומעלה אני אוסיף גם 5 שעות (קונקשן פלוס הארכה).

הטיסה ההיא כמעט ועלתה לי ביום עבודה ואם היתה לי את האופציה הייתי בוחר לאבד יום עבודה ולא להסתובב עם כאבים שבקושי ישנתי בלילה.

פורסם

לגבי הקונקשן שכחתי לציין שאותן 12 שעות הן שעות ערב ולילה, צריך לבדוק האם יש בכלל מה לעשות בהן בעיר. בצפון אירופה, למשל, רוב הערים נסגרות בין 5-7 בערב, והטרחה לצאת מהשדה לא משתלמת. אתה צריך לבדוק איך זה בדובאי.

לגבי "בסיס" זה בעצם שדה האם של קבוצת מטוסים, בו הם חונים ומטופלים. הצוותים יגורו בקרבת אותו שדה. אולי טייס הפורום יוכל לספר לנו מידע של בעל מקצוע ולא של סתם אדם מן הקהל הרחב.

@shais01פתחת לנו פעם שרשור לשאלות על תעופה - אז אולי תוכל לתקן אותי?

• תוכן חדש...