Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מכיר טיסות low-cost שבמקום כפיים האנשים מחפשים את המצית , את הקופסה (סיגריות) וכמובן את התיק . למרות צעקות ברמקול הם כבר עומדים עוד לפני שהגלגל הקידמי נגע בקרקע. הם הראשונים לצאת . רק בשביל להשאוף אויר דרך הסיגריה. 

משפחת פילוס קטנה עליהם. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 1
  • תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזוי, כי גם בשדה אסור לעשן. אבל הממהרים לצאת נמצאים בכל טיסה. חלקם מהסיבות הנכונות (קונקשן קצר), רובם סתם חסרי סבלנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, shais01 כתב:

מה שכן, ואולי לזה התכוונת, מטוסים מחומרים מרוכבים כמו 787 ו 350 מסוגלים לשאת לחץ הפרשי גבוה מקודמיהם ושם באמת יש ירידה בגובה הקבינה.

ובונוס נחמד לחברות: צריכת דלק משופרת.

לטעמי בלבד, שניים מהמטוסים היפים ביותר שיש כיום. הצורה שלהם פשוט מרשימה. במיוחד ה787-9 עם הצבעים של אלעל. 

FB_IMG_1661812107179.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעדכן שלבסוף הוזמנה הטיסה מעמוד לא זוכר איזה. ההיא של אקספלורר.

הייתי מבקש לנעול אבל חבל. אני רואה שאתם נהנים לדבר על צרי\רחבי גוף וחברות טיסה למינהן. מי אני שאפריע?!

תודה רבה לכולם,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תשמע, אתה מספיק ותיק כאן כדי להכיר את האופי המתפזר של הדיונים. עוד לא הגענו לנס קפה של אלעל ב-2002.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, Muzic4Ever כתב:

מעדכן שלבסוף הוזמנה הטיסה מעמוד לא זוכר איזה. ההיא של אקספלורר.

הייתי מבקש לנעול אבל חבל. אני רואה שאתם נהנים לדבר על צרי\רחבי גוף וחברות טיסה למינהן. מי אני שאפריע?!

תודה רבה לכולם,

תהנה! 

יש כאלו שאוהבים גוף צר ויש כאלו שאוהבים גוף רחב. כל אחד ומה שעוזר לו להמריא :)

• מצחיק 6

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

עוד לא הגענו לנס קפה של אלעל ב-2002.

הסבר, פרק ונמק.

גוגל לא מפרט בנושא..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

זו שנת הייסוד של הפורום. ואתה יודע כמה אוהבים כאן את אלעל וכמה אוהבים כאן נס קפה 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
בתאריך 28.8.2022 בשעה 17:53, Super_T כתב:

אגב, בדומה לחלק מהמגיבים, גם אצלי עובר הגבול בטיסות לואוקוסט, 

לא קרה ולא יקרה. אשלם יותר לחברה גדולה ואטוס בשקט יחסי.

דווקא זה לא מדד. בזמן האחרון טסתי די הרבה ללונדון. כל הטיסות עם בריטיש היו זוועה - גם הטיסות עצמן מאחרות קבוע וגם שדות התעופה (היטרו ולונדון סיטי) היו עמוסים ולא נוחים בעליל - ניכר שיש בעיית כוח אדם בשדה. דווקא בשתי הטיסות האחרונות עם ריאנייר ללוטון - הכל עבר מעולה. הטיסות המריאו ונחתו לפני הזמן, השדה היה נוח ונעים. הבאסה היחידה זה זמן ההגעה ללונדון, אבל גם זה לא כזה נורא.

פורסם

היות ואני טס בסוף נובמבר, אני מקווה שהמצב יהיה טוב יותר

זה, אגב, היה אחד השיקולים בבחירת שדה נחיתה, העדפתי את הית׳רו על לוטון.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, garicho כתב:

דווקא זה לא מדד. בזמן האחרון טסתי די הרבה ללונדון. כל הטיסות עם בריטיש היו זוועה - גם הטיסות עצמן מאחרות קבוע וגם שדות התעופה (היטרו ולונדון סיטי) היו עמוסים ולא נוחים בעליל - ניכר שיש בעיית כוח אדם בשדה. דווקא בשתי הטיסות האחרונות עם ריאנייר ללוטון - הכל עבר מעולה. הטיסות המריאו ונחתו לפני הזמן, השדה היה נוח ונעים. הבאסה היחידה זה זמן ההגעה ללונדון, אבל גם זה לא כזה נורא.

אני דווקא מאלה שמעדיפים להגיע בלילה וללכת ישר לישון ולקום רענן ליום חדש מאשר לנחות בבוקר אחרי לילה לבן או בצהריים המאוחרות אחרי שביליתי את החלק הטוב של היום בטיסות.

אז אני משלם עוד לילה במלון, אבל מבחינתי אני דווקא מרוויח יום טיול מלא על פני יום של להסתובב כמו זומבי, אבל אני מבין שאני בדעת מיעוט בנושא הזה...

אגב עוד משהו שגיליתי לאחרונה זה המלון בשדה התעופה, הייתי בטוח שבגלל שהם משרתים קהל שבוי אז הם יהיו יקרים וגרועים אבל הופתעתי לטובה- אם ניקח את לוטון לדוגמה, אז המלון בשדה (איביס ודומיו) עולה פחות ממלון בעיר והארוחת בוקר הייתה מפתיעה לטובה.

לפני 40 דקות, Super_T כתב:

היות ואני טס בסוף נובמבר, אני מקווה שהמצב יהיה טוב יותר

זה, אגב, היה אחד השיקולים בבחירת שדה נחיתה, העדפתי את הית׳רו על לוטון.

לא ברור לי למה, אבל השדות היתרו וגאטוויק חטפו הכי חזק בקורונה מבחינת כוח אדם / ביטולי טיסות / איבודי מזוודות יחסית ללוטון, אבל אא"לט הם התאוששו כבר (אגיד לך מחר כשאנחת בגאטוויק).

פורסם

גם לי ניסיון טוב עם מלונות סמוכים לנמה"ת. לא חייב להיות מלון *5 מעל היציאה מהטרמינל, אבל מלונות במרחק 5 דקות נסיעה, ואם  אפשר שמספקים גם שאטל, הם פתרון נפלא ללילה ראשון\אחרון כאשר שעות הטיסה מוזרות. כבר יצא לי לקחת מלון ל-5-6 שעות - נחיתה ב-3 לפנות בוקר ובשעה 10 על השאטל לדוכן השכרת הרכב בטרמינל. לא צריך שום amenities, מה שחשוב אלה מיטה ומקלחת נקיים וחמים.

פורסם

הפעם היחידה שישנתי במלון בשדה ולא בגלל טיסה שנדחתה או בוטלה היתה בטוקיו. בגדול זה בזבוז זמן וכסף אבל פשוט לא היתה אלטרנטיבה הגיונית אחרת אז, חוץ מלקחת מונית ממרכז טוקיו לשדה. החלק הכייפי היה לנסות להבין איפה המלון נמצא בלי גישה סבירה לאינטרנט ועם המון יפנים מאוד שירותיים אבל עם ידע אפסי באנגלית

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 46 דקות, flytomars כתב:

דווקא מאלה שמעדיפים להגיע בלילה וללכת ישר לישון ולקום רענן ליום חדש מאשר לנחות בבוקר אחרי לילה לבן או בצהריים המאוחרות אחרי שביליתי את החלק הטוב של היום בטיסות.

אז אני משלם עוד לילה במלון, אבל מבחינתי אני דווקא מרוויח יום טיול מלא על פני יום של להסתובב כמו זומבי, אבל אני מבין שאני בדעת מיעוט בנושא הזה...

גם אני כמוך. 

פעם הייתי נוחת בבוקר וישר מתחיל יום עבודה אהל היום מעדיף להגיע לילה קודם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

האמת אני ההפך מכם. לקחתי טיסת לילה לניו יורק, לא ישנתי כל הטיסה כי אני לא מצליח לישון בטיסות נחתנו בניוארק ב-06:00 אחרי טיסת לילה ומרוב הייפ הייתי עירני כל היום. לא הייתי מצליח להירדם. רק בלילה אחרי איזה 40 שעות ערות נרדמתי. 

כנל כשטסתי ליפן. כ-30 שעות בדרכים ו-40 שעות ערות בערך (נתב"ג 4 שעות לפני, 5 שעות ללונדון, 7 שעות קונקשן אאז"נ, 10 טיסה שעות לטוקיו, 3.5 שעות ברכבת מהירה מטוקיו לקיוטו). אחרי כל זה, הגענו למלון והשעה הייתה 21:30 בערב בחדר. וואלה הייתי בהייפ מהיופי של יפן ולא הצלחתי להירדם עד איזה 01:00. מצד שני אני רגיל לתפקד על 5-6 שעות שינה לצערי עוד מהבחרות. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

• תוכן חדש...