Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורם 
אשמח לעזרה שלכם בבחירת הרכב הבא שלי 
אני כבר הרבה זמן חושב ורוצה לקנות רכב ולצערי עם המצב בשוק לא מצליח למצוא משהו שאני רוצה 
המחרים רק הולכים ועולים ,  האם יש לפי דעתכם צפי לסיום המשבר באנף ?

אני מחפש רכב SUV  שישמש אותי ( רווק ללא משפחה בשלב הזה)  בתקציב של 100K 
אני חושב שבדקתי את רוב הרכבים בקטגוריה שיש בשוק 
הרבה מהם פסלתי או בגלל מנוע חלש לפי דעתי של 3 צילנדרים ,טורבו  או שהגיר רובוטי\ כפול מצמדים  או צריכה דלק מוגזמת 
מאוד חשוב לי רכב אמין ולפי תפסתי והבנתי רכב עם גיר רובוטי שווה לבעיות במצמדים מחשב גיר וכך 
גם מנוע חלש מאמין שלאחר תקופה יהיה בעיות גם עם זה במנוע או בטורבו (במידה וקיים) 
אני נוסע בשנה בערך 20K ק"מ חשבתי על רכב היברידי CHR אבל המחיר קצת יקר לי ביחס לתמורה של רכב שנת 2017-2018 עם אפשרות גדולה של בעיות בעתיד הקרוב של החלפת סוללות או תחזוקה יקרה  

( לפי תפיסה שלי יש למור ) 

מבין הרכבים שאני חשבתי ואשמח לדעת מה אתם אומרים וחשבים על הרבים האלו : 

יונדאי וניו שנת 2020  ,ראיתי פה הודעות שיש אנשים שרושמים שיש בעיות בגיר על רכבים בחול האם מדובר על אותו המודל ( גיר ומנוע ) ובאופן כללי אשמח לדעת מה אתם אומרים על הרכב 
סוזוקי ויטרה שנתון 2016 ,  עולה בערך 85K ואין מערכות בטיחות אין אחריות רכב אמין אבל כבר הרבה זמן על הכביש וניראה לי ששווה את השקה על הוניו אבל אשמח לדעת מה אתם אומרים 
יונדאי‏ i20 קרוס‏  הבנתי שלא נוסעת מי יודע מה אבל המחיר די מפתה ( באוזר 70K שח ) 

עריכה אחרונה על ידי alondon
פורסם

אני רצה להציע לך משהו שונה - התקציב מאפשר לרכוש מאזדה CX3 ברמת אבזור Pure White מודל 2018.

מנוע 2.0 אמין וחזק,  גיר אוטומטי ללא סימני שאלה לגבי. האמינות , איכות החומרים בפנים כמה רמות מעל כל הרכבים שרשמת, סחירות טובה מאוד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבין שלושתם, הוניו הכי מודרני ,הכי מהיר (יחסית) ויש לו בלימה אוטונומית. לוניו יש תיבת הילוכים רציפה, שזה עדיף בפקקים על תיבה רובוטית. לגבי האמינות של התיבה, איני יודע (אולי מישהו פה יכול להרחיב), אבל אם לא תיסע איתו באגרסיביות, זה יתרום לאורך החיים שלה. 

היונדאי קרוס מכיל מנוע 1.4 רגיל עם תיבת הילוכים רגילה 4 הילוכים. זה מכלול פשוט ואמור להיות אמין. אבל מה - המנוע שלו הכי חלש, וצריכת הדלק שלו הכי גבוהה. אם לא אכפת לך מאלה - שווה לשקול.

הויטארה אכן גם עם מכלולים פשוטים (מנוע 1.6 אטמוספרי רגיל ותיבת הילוכים אוטומאטית רגילה), ומכיוון שזה רכב יפני, המוניטין אומר שהוא צפוי לשמור על האמינות הכי טובה מבין שלושתן (זה צפי לפי המצב). יחסית לשלשותם ,זה רכב שיש לו יכולות שטח עדיפות (שטח לייט) - לשיקולך. נחשב לחסכוני מבין שלושתם. כנראה הוא צפוי להציג את ירידת הערך הכי נמוכה כשתמכור (שוב - צפי לפי המוניטין שיש למותג). אם זאת גרסת 4X4 , עדיף שתמנע.

בהצלחה

פורסם
לפני 3 שעות, alondon כתב:

הרבה מהם פסלתי או בגלל מנוע חלש לפי דעתי של 3 צילנדרים ,טורבו  או שהגיר רובוטי\ כפול מצמדים  או צריכה דלק מוגזמת 
מאוד חשוב לי רכב אמין ולפי תפסתי והבנתי רכב עם גיר רובוטי שווה לבעיות במצמדים מחשב גיר וכך 
גם מנוע חלש מאמין שלאחר תקופה יהיה בעיות גם עם זה במנוע או בטורבו (במידה וקיים) 
אני נוסע בשנה בערך 20K ק"מ חשבתי על רכב היברידי CHR אבל המחיר קצת יקר לי ביחס לתמורה של רכב שנת 2017-2018 עם אפשרות גדולה של בעיות בעתיד הקרוב של החלפת סוללות או תחזוקה יקרה  

( לפי תפיסה שלי יש למור ) 

אין שום בעיות עם מנוע 3 צילינדרים (כל עוד אין איזשהו כשל תכנוני במנוע או פגם בייצור).

מנוע 1.0TSI למשל כבר משווק כמה שנים ומוצמד גם לרכבים כבדים יחסית בקונצרן VAG כמו אוקטביה וקארוק ולא נחשב בעייתי כלל.

חבל להכליל סתם ולצאת מנקודות הנחה שאינן נכונות.

גם רכב עם גיר רובוטי זה לא מדויק, כי זה תלוי באופי נסיעות.

אם אתה לא נוסע הרבה בפקקים דווקא לא הייתי פוסל.

איביזה חדשה מרמת גימור סטייל נמצאת לא רחוק מהתקציב שלך.

לגביי היברידי - אתה יכול לנסות לחפש יאריס מהדור הנוכחי יד שניה, בת שנה או שנתיים, אולי תמצא.

ולגביי CHR אם מעניין אותך - תחזוקה לא יקרה, חפש רכב שניתן להרחיב לו את האחריות על הסוללה ו\או רכב שהאריכו לו את האחריות ל-5 שנים.

עוד אופציה בטויוטה שאתה יכול לשקול בגודל דומה - קורולה הצ'באק היברידית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הבחור רוצה רכב מוגבה ( קשה לקרוא ל I20 קרוס/ וניו SUV).

לכן איביזה/ יאריס/קורולה יכולות לבוא בחשבון רק אם הוא ישנה את הדרישה לסוג הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם

לגבי מאזדה CX3 חשבתי על זה אבל בגלל מנוע של 2.0 מפחד שצריכה הדלק תהיה גדולה בנסיעות עירוניות ופקקים 

על היונדאי קרוס אני החלטתי לוותר בסוף יש לו ביקורות שהוא חלש מידי ולא בא לי להתבאס אחרי קניה 

רוב הנסיות שלי הם בשעות של פקקים ככה למראת שאין איזה תקלה ומנועי טורבו וגיר רובוטי לא באים בשלב הזה בחשבון בגלל בעיות התחממות ובלאי גדול יחסית לאומת מנועים וגיר רגילים 

אני חושב שאני בסוף הולך על היונדאי וניו אשמח אולי בכל זאת אם יש פה למשהו להוסיף לגבי הנושא של בעיה בגיר בחול 

פורסם

גם מהווניו אל תצפה לצריכת דלק מדהימה, אין שם יחידה היברידית שתעזור לך לשפר את צריכת הדלק בפקקים.

לגביי אמינות קצת מוקדם לענות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מצפה ל  13-15 לליטר , האם אני טועה ? 

זה שאין היברידית  זה גם חיסרון אבל גם יתרון שזה האמינות של מערכת מנוע פשוטה ואין את הפחד שסוללה תסיים את החיים שלה 

פורסם

אם רוב הנסיעות בעיר עם פקקים, לא תקבל צריכת דלק כזאת משום רכב שהוא לא היברידי.

אני ממליץ לך לא לפחד ממערכת היברידית של טויוטה ולחפש CHR  ( או לוותר על הדרישה לצריכת דלק טובה ).

פורסם

על דרישה לצריכה דלק טובה אני יכול להתפשר ,על רכב אמין פחות 

ה CHR עם גיר רציף שבהחלט מתאים לי אבל עם מחיר של 120K +- על רכב עם קמ של 80K  לשנת 2017-2018 קצת כבד לי תקציבית למראת שהוא יחסור עוד הרבה כסף על הדלק אבל לא בטוח לגבי תחזוקה של סוללה של השנים הבאות 

( רוצה רכב לפחות ל6 שנים הקרובות ) 

תודה רבה לכולם אני חושב שקיבלתי החלטה ללכת על הווניו , מקווה שהוא לא יאחזב אותי :-) 

• תוכן חדש...