Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהSMAX שובקת חיים לצערנו הרב , מחפשים רכב 7 מושבים, נוסעים ממש מעט (8000 בשנה) אז דלק זה לא הפקטור המרכזי.

התרגלנו להתפנק בSMAX אבל מוכנים להשתמנך , יש 4 ילדים בגילאי 6-12 אז כבר אין כסאות או עגלות.

אשמח להמלצות - מבינים שהמצב בשוק על הפרצוף אז מוכנים להיות יצירתיים, לא מעוניינים יותר ברכבים שהטיפולים נוראיים כמו בפורד.

פורסם

מה חשוב שיהיה ברכב?

למה אתה מתכוון בלהשתנמך? מרווח? אבזור? נוחות? ביצועים?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אם אתה מחפש פשטות לך על דאציה גוגר חדשה ואם אתה מחפש נוחות ומרווח אתה יכול לבדוק פורד אקספלורר\שברולט טראוורס\קיה קרניבל ודומיהם

פורסם

אם דלק הוא לא פקטור - חפש שברולט טראוורס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 14 שעות, royi28 כתב:

אחרי שהSMAX שובקת חיים לצערנו הרב , מחפשים רכב 7 מושבים, נוסעים ממש מעט (8000 בשנה) אז דלק זה לא הפקטור המרכזי.

התרגלנו להתפנק בSMAX אבל מוכנים להשתמנך , יש 4 ילדים בגילאי 6-12 אז כבר אין כסאות או עגלות.

אשמח להמלצות - מבינים שהמצב בשוק על הפרצוף אז מוכנים להיות יצירתיים, לא מעוניינים יותר ברכבים שהטיפולים נוראיים כמו בפורד.

מאזדה 5 תתאים לכם ? בדקת ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לנו היה SMAX ששבק לאחרונה 
ומבדיקה די רחבה אין היום הרבה אופציות שפויות מחיר לרכב 7 מקומות עם מרחב לילדים מתבגרים

למעט הרדיוס לסאנגיונג שמבירור לא הבנתי אם זה רכב טוב או לא הדעות חלוקות 

או קיה קרניבל בתקציב 100K שנתון יחסית ישן ובד"כ עם קילומטרז גבוהה

אנחנו בסוף לקחנו MAXUS חשמלי בליסינג ל-3 שנים ....בקרוב נקבל אותו ....מפחינת תקציב יוצא תוספת של 300 ש"ח לחודש מלהחזיק רכב רגיל בנזין יד 2 (חישוב שעשינו לפני עליית הדלק אז אולי קצת פחות עכשיו)

אם תרצה העברתי בעבר את החישוב אוכל להראות לך

פורסם
בתאריך 15.7.2022 בשעה 13:56, Froyne כתב:

מה חשוב שיהיה ברכב?

למה אתה מתכוון בלהשתנמך? מרווח? אבזור? נוחות? ביצועים?

בהכל, מוכנים להתפשר לרכב קטן יותר, לא מוכנים לבלות את ימינו יותר במוסך.

בתאריך 15.7.2022 בשעה 13:58, אש ברכב כתב:

אם אתה מחפש פשטות לך על דאציה גוגר חדשה ואם אתה מחפש נוחות ומרווח אתה יכול לבדוק פורד אקספלורר\שברולט טראוורס\קיה קרניבל ודומיהם

אני לא אלך על רכב גיר ידני עם רמת בטיחות ככ נמוכה. לגבי הקרנפים שציינת - רכבים יקרים מאוד לתחזוקה וצריכה הדלק היא מעבר ללא סבירה, דלק לא שיקול מרכזי אבל 1:6/1:7 קצת קיצוני ובנוסף קרניבל אני אצטרך לקחת רכב שחוט לחלוטין. טראוורס זה בכלל 8 מקומות ואוברקיל לצרכים שלנו.

בתאריך 16.7.2022 בשעה 00:19, colauti 9 כתב:

מאזדה 5 תתאים לכם ? בדקת ? 

לא בדקתי, הבנתי שבשורה השנייה אי אפשר להושיב שלושה ילדים, אני טועה?

לפני 49 דקות, דרורסססס כתב:

גם לנו היה SMAX ששבק לאחרונה 
ומבדיקה די רחבה אין היום הרבה אופציות שפויות מחיר לרכב 7 מקומות עם מרחב לילדים מתבגרים

למעט הרדיוס לסאנגיונג שמבירור לא הבנתי אם זה רכב טוב או לא הדעות חלוקות 

או קיה קרניבל בתקציב 100K שנתון יחסית ישן ובד"כ עם קילומטרז גבוהה

אנחנו בסוף לקחנו MAXUS חשמלי בליסינג ל-3 שנים ....בקרוב נקבל אותו ....מפחינת תקציב יוצא תוספת של 300 ש"ח לחודש מלהחזיק רכב רגיל בנזין יד 2 (חישוב שעשינו לפני עליית הדלק אז אולי קצת פחות עכשיו)

אם תרצה העברתי בעבר את החישוב אוכל להראות לך

מעניין - אשמח לקבל פרטים על החישוב, העניין הוא שהרכב הזה אמור לנסוע מעט מאוד ולכן לא בטוח שמעבר לרכב חשמלי יהיה כלכלי עבורינו (בנוסף להגבלות שיש בטיולים ארוכים יחסית עד שיפרסו מספיק עמדות טעינה), דווקא מבחינת הכנות בבית אז כבר עשיתי נקודה תלת פאזית בחנייה.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות וראש שקט אני ממליץ לך על מיצובישי אאוטלנדר- בחירה שפויה בהחלט. 

רכב שמלבד אמינות ושמירת ערך לא מצטיין בתחום מסויים אבל מקנה הרבה שקט נפשי. 

צריכת דלק כ1/10, ביצועים מספקים, מרווח בשורה השלישית נסבל אם הילדים קטנים ולדעתי עדיף על הsmax מהבחינה הזאת. 

רכב מאוד מבוקש בתקופה הזאת, קצת סבלנות ומניח שבתקציבך תמצא 2016 שמורה.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 58 דקות, royi28 כתב:

בהכל, מוכנים להתפשר לרכב קטן יותר, לא מוכנים לבלות את ימינו יותר במוסך.

קיה קארנס/סורנטו, טויוטה פריוס פלוס (חסכונית אך די צפופה), סאניונג רודיוס/רקסטון (סבבה לטיולי שטח)

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אוטלנדר הוא אכן רכב אמין עם צריכת דלק טובה

אך אנחנו לקחנו מחברים אותו לנסיעת מבחן והילדים הגדולים לא יכולים לשבת מאחורה בכלל מרווח רגליים רק לילדים ממש קטנים
וגם יכולת הזזת המושבים קדימה אחורה בעייתית 

בקיצור לנו לא התאים 

*אשמח להסבר איך מעביר הודעה משרשור אחר לשרשור הזה 🙄

פורסם
בתאריך 15.7.2022 בשעה 14:51, zvit כתב:

אם דלק הוא לא פקטור - חפש שברולט טראוורס.

טראוורס זה רכב עם אחזקה יקרה מאוד (טיפולים ממש לא זולים),
קיה סורנטו תתאים...

פורסם

איך צריכת הדלק ברודיוס/רקסטון?

לפני 9 דקות, llaavvii כתב:

קיה סורנטו תתאים...

או אחותה יונדאי סנטה פה.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 58 דקות, llaavvii כתב:

טראוורס זה רכב עם אחזקה יקרה מאוד (טיפולים ממש לא זולים),
קיה סורנטו תתאים...

אוקיי , אני רואה שעד 2015 נכנס בתקציב ו2016 כבר קפיצה משמעותית (נראה לי הוחלף דגם). לא הצלחתי להבין לגבי : אמינות, צריכת דלק, מיזוג (היה זוועה במקס) ועלויות טיפולים.

תודה, אתם מקדמים אותי.

פורסם

https://www.yad2.co.il/s/c/vh819ptu

אמין, בוודאי בהשוואה לSMAX, עלויות טיפול סבירות, מוסכים מתמחים, לא חייב מורשה יבואן. דלק בבנזין על הצד הפחות חסכוני, בדיזל הרבה יותר, אבל בנסועה נמוכה הדיזל פחות כדאי. 

סורנטו דיזל פרמיום https://www.yad2.co.il/s/c/lxa0pzs3  נותן תמורה טובה. (אם אתה לא חושש מסוחרים, אבל כדאי לבדוק) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 13 דקות, zaf כתב:

https://www.yad2.co.il/s/c/vh819ptu

אמין, בוודאי בהשוואה לSMAX, עלויות טיפול סבירות, מוסכים מתמחים, לא חייב מורשה יבואן. דלק בבנזין על הצד הפחות חסכוני, בדיזל הרבה יותר, אבל בנסועה נמוכה הדיזל פחות כדאי. 

סורנטו דיזל פרמיום https://www.yad2.co.il/s/c/lxa0pzs3  נותן תמורה טובה. (אם אתה לא חושש מסוחרים, אבל כדאי לבדוק) 

כמה הדלק יהיה זוועה בבנזין? בפורד הייתי עושה 1:9, לא כיף אבל גם לא זוועה. מזכיר שאנחנו נוסעים 8K בשנה ויש לא מעט נסיעות קצרות אז פחות בא לי מנוע דיזל שלא מת על נסיעות קצרות. 

• תוכן חדש...