Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, 

ה C-SUV הכי מהנה לנהג. 

רכב משובח. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדש.

אני עברתי מקארוק ל 3008 ACTIVE כאילוץ כי לא היה פרימיום או רכב אחר מתאים זמין והייתי כבר 9 חודשים אחרי סיום הליסינג המתוכנן.

ה3008 נהנית משלדה מצויינת וסובלת מהנדסת אנוש מחורבנת. בסך הכל רכב טוב ונוח יחסית אבל לא מצליח להסתגל לטימטום של הצרפתים.

• אהבתי 1
  • מבאס 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהגתי בחול ב5008 אמנם, מאוד נהנתי, הרכב אכן נוח, סלון עם עיצוב מעולה, ומנוע סך הכול נותן ביצועים טובים גם בכביש הררי.

תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תתחדש!

היה לי 3008 פרימיום, 1.6 בנזין, רכב מדהים - השני הכי טוב שהיה לי אחרי הGTI

עריכה אחרונה על ידי dorosen

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

נהגתי על ה3008, הדבר שמציק לי בפיג'ו ושפת העיצוב שיש להם, היא שהכפתורים מכוונים כלפי מעלה. הכוונה שהסימונים בזווית מסוימת קשה מאוד להבדיל בין המיזוג/אורות חירום וכדומה. ואם רחמנא יש שמש (שזה רוב הזמן) אז הציפוי המתכתי עם רפלקט של השמש מקשה ללחוץ על הכפתור הנכון שאני צריך. כנראה שהגובה שלי, זווית המושב וגובה המושב משפיע על כל הסיפור הזה.

גם השמשה האחורית, משום מה מרגיש לי כמו השפה העיצובית של היפאנית - מאזדה , המעוקלת בזנב מה שבתורה מקטין את גודל השמשה האחורית ומקשה על ראייה נוחה של הדרך שעברתי כבר והמטורף שהולך לזגזג לי בין הרכבים. כן אפשר לפתור עם כיוונון נכון של המראות אבל הציפייה שזה ירגיש יותר גדול. 

השליטה על המיזוג אוויר גם מפריעה כי זה ללמוד את המערכת אבל משהו חסר בה. יוצא לי לפעמים להיתקל במצב שאין לי מושג בכלל אם הבחירה במיזוג היא נכונה או לא. כי יוצא אוויר קריר ביום לוהט אבל לא בטוח אם רק המיזוג ברגלים עובד כאשר עובדים פתחי המיזוג בצד נהג/נוסע או שכל הפתחי מיזוג עובדים. צריך לחקור את העניין ביתר שאת.

אהבתי את הריפודים שיש בדלתות, מרגיש איכותי מספיק אבל מבאס לדעת שזה יתלכלך מהר ויהיה בלאי מהיר יותר.

וכמובן מזל טוב על הנבלה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה לכולם!

אתמול והיום בני משפחה וחברים ראו את הרכב לראשונה. כולם בעיקר מחמיאים לשיק הצרפתי והתחושה שהרכב מרשים מאוד.

גם בידוד הרעשים בתא הנוסעים זכה למחמאות.

בינתיים הספקתי ללמוד איפה החיישן של הידיים על ההגה כדי לפייס את מערכת בקרת השיוט כשאני מחזיק את ההגה איפה שבא לי ולא איפה שבא לאריה.

בצד השלילי אני מתקשה למצוא תנוחת נהיגה טובה. או שההגה רחוק מדי או שהוא קרוב מספיק אבל אז גם הדוושות קרובות מאוד והרגל מתכווצת יתר על המידה.

כמו כן נראה שכיוונון התמיכה לגב התחתון לא עובדת, צריך לבדוק ולפנות לסוכנות.

מעבר לזה, תענוג אמיתי ומרגיש כמו שדרוג ענק של כמה רמות מהארונה ברמת הסלון, הגימור והאבזור. כפי שכבר נטען כאן, פחות ברמת הנדסת האנוש אבל בקטע נסבל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 5 דקות, SuperBamba כתב:

בינתיים הספקתי ללמוד איפה החיישן של הידיים על ההגה כדי לפייס את מערכת בקרת השיוט כשאני מחזיק את ההגה איפה שבא לי ולא איפה שבא לאריה.

אז שתף. שנוכל להפסיק לזגזג שיבין.

בצד השלילי אני מתקשה למצוא תנוחת נהיגה טובה. או שההגה רחוק מדי או שהוא קרוב מספיק אבל אז גם הדוושות קרובות מאוד והרגל מתכווצת יתר על המידה.

תגביה את הכיסא.

כפי שכבר נטען כאן, פחות ברמת הנדסת האנוש אבל בקטע נסבל

יש כל מיני דברים שלא מופיעים במנואל.

למשל כשאתה עם אנדרואיד מחובר לחיצה כפולה על לחצן הטלפון על ההגה תפתח לך את אנדי הקשר המועדפים ובמסך הרגיל 3 אצבעות על המסך פותחים תפריט קיצורי דרך.

וזה כמובן לא עושה את הנדסת האנוש סבירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה לכולם!

אתמול והיום בני משפחה וחברים ראו את הרכב לראשונה. כולם בעיקר מחמיאים לשיק הצרפתי והתחושה שהרכב מרשים מאוד.

גם בידוד הרעשים בתא הנוסעים זכה למחמאות.

כמו כן נראה שכיוונון התמיכה לגב התחתון לא עובדת, צריך לבדוק ולפנות לסוכנות.

מעבר לזה, תענוג אמיתי ומרגיש כמו שדרוג ענק של כמה רמות מהארונה ברמת הסלון, הגימור והאבזור. כפי שכבר נטען כאן, פחות ברמת הנדסת האנוש אבל בקטע נסבל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...