Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יודע אם ניסו או מנסים לקדם משהו כמו ביפן שיש לבעלי כלבים ספריי בדיוק כמו לשקית של קקי?

אני גר ברמת גן(בשכונה טובה), הילד שלי בן שנתיים מוצא את עצמו מטייל בממלכת השתן כי כל עמוד,פינה,קיר… בצבע צהוב ומסריח משתן. כל הרחובות עד מטר גובה נראים כמו פח אשפה והריח בקיץ קטסטרופה.

רק לי זה מרגיש כבעיה?

• מבאס 1
פורסם

לא רק אתה. בעיה בכל אזור עירוני צפוף וותיק מספיק.

חצי שנה אין גשם, ומיוני, כשמתחיל להיות חם, עד אוקטובר, כל העיר מסריחה כמו מחראה. שתן של כלבים וחתולים, חרא של כלבים כי לא כולם אוספים, ומיץ של זבל לקינוח.

פתרון חלקי זה שרכב שטיפה של העיריה יעבור פעם בשבוע (לפחות) וישטוף באופן יסודי את המדרכות עם גרניק. פה בגבעתיים נתקלתי בהם בעבר מדי פעם עושים את זה, אבל יסודי זה לא היה, ולאחרונה גם לא ראיתי אותם מזה כמה שבועות.

חזיר דיזל

פורסם

אני גר בשכונה חדשה יחסית, השקיעו כאן מליונים בגינה יפה, מתקנים חדשים, באמת הכל top of the art. כבר שניה שלי והכל מסריח, ברגע שיוצאים מהבניין יש ניחוח של השתן של הכלבים שנותנים להם להשתין אפילו על העמוד שמחזיק את הפאנל כניסה, לפעמים אנחנו מוצאים שתן במעלית וקקי בלובי מעליות, פשוט רע מאוד העניין הזה.

פורסם

בתור בעלים של כלב, אני מזדהה. 

עד עכשיו גידלתי רק נקבות, שהם פחות בעייתיות ולא משקות כל עמוד.

טומי אצלי כבר שנתיים פלוס, ותמיד אשתדל למנוע ממנו לעשות צרכים בכניסות לבתים, בגינות פרטיות, באיזורי משחק של ילדים, על פחי אשפה שהוצאו לאיסוף, וגם סתם כך באותו מקום קבוע כדי למנוע הצטברות.

אבל זה לא תמיד קל, ברגע שהוא מריח סימון קיים הוא נעול, וצריך ממש לגרור אותו מהמקום. חשבתי להסתובב עם בקבוק מים, אבל לדעתי זה רק יפזר את הבעיה.

לשמחתי, לפחות באיזור שלי רכבי הניקוי של העיריה עוברים באופן תדיר ושוטפים, כך שריחות חריפים ממש יש לרוב רק בכניסות של בתים בגלל בעלי כלבים לא מתחשבים, ובגינות הכלבים שבהן זה חלק ״מהחוויה״.

פורסם

פה העירייה שוטפת.

הבעיה היא לא רק מפגעי ריח אלא חלודה וריקבון של עמודי המתכת וברזי כיבוי האש.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אתפרץ לדלת פתוחה. אישתי טוענת שלא יודעים כאן להתייחס לכלבים. מרביצים להם, מושכים אותם חזק מידי, הולכים בלי מחסום ועוד

הרבה פעמים אני רואה משפחות שלוקחות כלב רק בגלל שהילדים רוצים, מתלהבים מזה תקופה ואז נמאס. בסוף רואים את ההורים לוקחים את הכלב לטיול רק בגלל שלילדים כבר נמאס

אני גם לא אוהב שמתייחסים לכלב כאל בן משפחה אבל אם כבר החלטת לקחת כלב תעשה את זה בצורה טובה

פורסם

אתה מתפרץ לדלת סגורה.

זה לא קשור לנושא השרשור. אם אתה רוצה, אתה יכול לפתוח שרשור נפרד.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בעיה היא לא רק מפגעי ריח אלא חלודה וריקבון של עמודי המתכת וברזי כיבוי האש.

בגלל החומציות של השתן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כתבתי על התופעה בסעיף 3 של השרשור הנ"ל:

מאז יצא לי לעשות דוג-סיטינג של שבוע פלוס ל'אוצר' הזה, והפלא ופלא - מסתבר שכשמרגילים אותו להשתין על צמחיה בלבד הוא בהחלט מסוגל לזה. אמנם במקרה הנ"ל מדובר היה בכלב קטן שלא בעיה גדולה למשוך בכח, אבל בסופו של דבר אני חושב שזו בעיקר פונקציה של הבעלים. אישית, אחרי היום השלישי או הרביעי התחלתי להשאיר את בקבוק המים בבית - הוא כבר למד לבד מה מותר ומה אסור.

גם ברצלונה מסריחה וצהובה כולה מהתופעה המגעילה הזאת, וגם פה אני מאשים חד-משמעית את הבעלים, שלחלקם אין בעיה שהכלב ישתין בכל מקום כולל על אופנועים וריהוט במצב מעולה שהושאר למסירה ברחוב. זה לא שונה בהרבה מאיך שהורים מתייחסים לילדים שלהם, שחלקם שקטים ומנומסים וחלקם 'נסיכים' שכל השכונה כבר מכירה מהצעקות והקריזות שלהם.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, falou כתב:

בגלל החומציות של השתן?

כן, אבל צריך זמן רב כדי לגרום לנזק אמיתי, עד עכשיו ראיתי סימנים של קורוזיה על ״כובע״ דק שיש לפעמים בתחתית העמודים בפארקים.

בעמוד שממש התפורר והתמוטט נתקלתי באיזו כתבה מחו״ל.

בת״א, עמודים שנמצאים בתוך גינות כלבים מכוסים בחלק התחתון בחומר שכנראה נועד להגן עליהן מפני הנזק. אבל העצים מסריחים למדי :-)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אני גם לא אוהב שמתייחסים לכלב כאל בן משפחה אבל אם כבר החלטת לקחת כלב תעשה את זה בצורה טובה

מה מפריע לך בזה שמתייחסים לכלב כבן משפחה?

כלב הוא בעל חיים עם אנטיליגנציה גבוהה מאוד שבאמת אוהב את הבעלים שלו וזה רגש טהור כמו שיש רק לכלבים, ככה שהוא בהחלט חלק מהמשפחה.

מה שמפריע לי זה אנשים שמזלזלים בכלבים כמוך.

• אהבתי 2
פורסם

קודם כל צריך לחנך את האוכלוסיה הפרימטיבית שלא מקובל לעשות פיפי בציבור, גם אם זה ילד והוא ממש חייב. אח"כ החינוך יחלחל לבעלי הכלבים.

שפריצר אקונומיקה פתרון טוב למקומות מסריחים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

כן, אבל צריך זמן רב כדי לגרום לנזק אמיתי, עד עכשיו ראיתי סימנים של קורוזיה על ״כובע״ דק שיש לפעמים בתחתית העמודים בפארקים.

בעמוד שממש התפורר והתמוטט נתקלתי באיזו כתבה מחו״ל.

בת״א, עמודים שנמצאים בתוך גינות כלבים מכוסים בחלק התחתון בחומר שכנראה נועד להגן עליהן מפני הנזק. אבל העצים מסריחים למדי :-)

בברזי כיבוי האש זו בעיה קשה. 

נכון שצובעים אותם תדיר כדי למזער את הנזק אבל בחיבור למתקן למניעת ההצפה יש אלמנט מוחלש שאמור להישבר בכוח נתון שלרוב עשוי מסגסוגת נחושת והוא נרכל עד כדי כשל תוך מספר מועט של שנים 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני ברמת גן, פה כל שבוע עובר רכב עם גרניק ושוטף בבוקר את המדרכות. מניח שהם עושים את זה בעיקר בגלל הפירות של הפיקוסים ולא בכלל שתן כלבים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, Gopher כתב:

מה שמפריע לי זה אנשים שמזלזלים בכלבים כמוך.

מה שמפריע לי זה אנשים שתמיד מחפשים להוציא משפט מהקשרו בשביל לכתוב בפומבי ביקורת שתראה כמה הם צדיקים.

עכשיו תקרא שוב את כל ההודעה ותגיד לי אם הכותב הוא מישהו שיש לו משהו נגד כלבים או שיש לו משהו נגד כאלו שלא מטפלים בכלבים שלהם כמו שצריך?

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...