Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

בברזי כיבוי האש זו בעיה קשה

טוב לדעת. 

טומי לא נוטה להשתין עליהם, אבל אמנע ממנו בעתיד (ההעדפה שלי היא תמיד שישתין על צמחיה מאשר על עמוד או חומה, פחות משפריץ :-) )

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

מה שמפריע לי זה אנשים שתמיד מחפשים להוציא משפט מהקשרו בשביל לכתוב בפומבי ביקורת שתראה כמה הם צדיקים.

עכשיו תקרא שוב את כל ההודעה ותגיד לי אם הכותב הוא מישהו שיש לו משהו נגד כלבים או שיש לו משהו נגד כאלו שלא מטפלים בכלבים שלהם כמו שצריך?

זה שהוא כתב שצריך לטפל בכלב בצורה טובה זה מובן מאליו.

אני התייחסתי למשפט הזה אני גם לא אוהב שמתייחסים לכלב כאל בן משפחה שקומם אותי ומאמין שגם הרבה בעלי כלבים אחרים.

למה לכתוב כזה דבר? מה מפריע לו שאני מתייחס לכלב שלי כאל בן משפחה אהוב? הכלב מעניק לך כל כך הרבה אהבה בחזרה.

פורסם

לפני 23 דקות, Gopher כתב:

למה לכתוב כזה דבר? מה מפריע לו שאני מתייחס לכלב שלי כאל בן משפחה אהוב?

לא יודע. אולי תשאל אותו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לו כנראה אין כלב, ולכלב שלך זה מעניין את הביצה. אז למה לעשות מזה עניין?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לו כנראה אין כלב, ולכלב שלך זה מעניין את הביצה. אז למה לעשות מזה עניין?

כנראה צריך להיות בעלים של כלב כדי להרגיש את זה. בכל מקרה, לא עושה מזה עניין 😄

• אהבתי 2
פורסם

איפה אתה גר ברמת גן? אני גר באיזור מרום נווה, אני רואה את הרכב של העירייה פעם-פעמיים בשבוע שוטף את הרחובות באיזור הבית שלי (תמיד במסלול של הטיול בוקר עם הכלבה 😂)

פורסם
לפני 4 שעות, Gopher כתב:

שאלתי, אין תגובה.

כי אין דרך טובה יותר ליצור שיח מאשר להעליב את הצד השני בתור התחלה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

כן. ברחובות המרכזיים שוטפים, אבל פחות ברחובות קטנים… 

אין משהו שאפשר לעשות עם זה חוץ מחוק, כי לרוב הבעלים של הכלבים זה כנראה פחות מפריע…

אגב, בגלל החומציות אם לא שותפים את זה כל יום, אז עדין למרות שאין ריח אפשר לראות ממש שינוי בגוון של העיר במטר גובה 😁

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תוכן חדש...