Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש דרכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית יש לי שאלה: הדרכון שלי פג תוקף בינואר (2023). האם אחווה בעיות בנסיעה לגרמניה או אוסטריה באוגוסט או באוקטובר השנה?
שאלה שנייה: מתי עדיף לי לחדש אותו, כי שמעתי שיש בעיות או עומס בנושא חידוש הדרכונים.
כמו כן כיצד אדע אם התהליך אצלי הוא חידוש (הארכה) או דרכון חדש? האם מי מהפעולות ניתנות לעשות אינטרנטית?
אני גר בגבעתיים, משרד הפנים שלי הוא בכופר היישוב רמת גן.
תודה רבה!

פורסם

מדינות רבות דורשות דרכון בתוקף לחצי שנה.

אם אתה רוצה לחדש, קבע תור כבר עכשיו, אתמול קבעתי לאבי, התורים הם לתחילת ספטמבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

^^ היכן קבעת? היית בסניף פיזית ?

האתר של myvisit בקושי זז וקורס המון (ניסיתי מכמה חיבורים שונים בבית ובעבודה) - מי מתחזק את האתר הזה :\

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

myvisit אתמול בבוקר, עבד בסדר.

לפני 13 דקות, ירחמיאל כתב:

באוגוסט

עכשיו ראיתי את ההתיחסות לאוגוסט, בשביל זה תצטרך להוציא דרכון זמני, או להעזר באחד הבוטים שמוצא תורים שבוטלו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

קביעת התור באפליקציה/אתר.

הדרכון מתקבל רק לאחר כ-6 שבועות.

קבע תור כבר היום, ואם אתה תושב המרכז חפש ברדיוס יותר גדול, 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תושב הצפון,חיפשתי בכל עיר גדולה מעפולה עד חיפה וצפונה,כל פעם קורס 

This service is temporariluy unavailable,try again later

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נשמע כמו תקלה נקןדתית.

יכול לומר שלפני חודשיים, כבר בתקופת העומס הידוע, לא היתה שום בעיה למצוא תור בחיפה. למעשה היה מבחר שאפשר התאמה לעבודה וללימודים.

גם בימים כתיקונם אני מקפיד לחדש דרכון בין שנה ל-9 חודשים לפני תפוגת תוקפו. מביא בחשבון עיכובים ותקלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לשם שינוי העומס על האתר זה לא באשמת החברה.
בגלל שכל אחד פיתח לעצמו איזה בוט בשביל למצוא תור פנוי, הם חווים בערך מתקפת DDOS בכל זמן נתון.

פורסם (נערך)

דרכון עדיף לעשות בחודשים בין נובמבר עד פברואר כי יש הנחה אבל זה פחות רלוונטי למקרה שלך.
לגבי התור, הסיכוי שלך למצוא תור יותר גבוה כאשר אתה מחפש בשעות הבוקר ועדיף לא להתקבע על סניף מסויים.

עריכה אחרונה על ידי Electron
  • אהבתי 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

להתחבר בין השעות 07:00-08:00 בבוקר, ולבדוק כל הזמן בשעה הזו אם יש תורים, בד"כ בטווח השעות הזה מעלים תורים חדשים לאותו יום

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, ירחמיאל כתב:

כמו כן כיצד אדע אם התהליך אצלי הוא חידוש (הארכה) או דרכון חדש? האם מי מהפעולות ניתנות לעשות אינטרנטית?
אני גר בגבעתיים, משרד הפנים שלי הוא בכופר היישוב רמת גן.
תודה רבה!

בימינו כבר לא עושים הארכה לדרכון אלא רק דרכון חדש ביומטרי ל-5 שנים או 10 שנים. המחיר לררכון חדש או "הארכה" זהה.

לפני 4 שעות, ירחמיאל כתב:

ראשית יש לי שאלה: הדרכון שלי פג תוקף בינואר (2023). האם אחווה בעיות בנסיעה לגרמניה או אוסטריה באוגוסט או באוקטובר השנה?
שאלה שנייה: מתי עדיף לי לחדש אותו, כי שמעתי שיש בעיות או עומס בנושא חידוש הדרכונים.

אתה צריך לבדוק באתר של המדינות שאליהן אתה אמור לטוס כמה זמן צריך להיות הדרכון בתוקף. יישנם מדינות שמספיק שהדרכון יהייה בתוקף ל-3 חודשים ויש כאלה הדורשים גם שנה.

לפני 4 שעות, ezuf כתב:

האתר של myvisit בקושי זז וקורס המון (ניסיתי מכמה חיבורים שונים בבית ובעבודה) - מי מתחזק את האתר הזה :\

האפליקציה והאתר MYVISIT עבדו בצורה טובה בעניין הזמנת תורים למשרד הפנים. מאז שהתחילו כול מיני בוטים שמחפשים תורים זמינים בכול הארץ האפליקציה התחילה לזייף קשות.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

https://picktimebot.com/?utm_source=Telegram&utm_medium=Lunch&utm_campaign=first

אם דחוף לך אתה יכול לעשות דרכון זמני לשנתיים בעלות של 400 שקלים.

"המרכז לדרכונים זמניים דרכון זמני" בבני-ברק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולכם, זה מאד עוזר. אני די בור בנושא.
נכנסתי הבוקר בשש וחצי ל- myvisit, ולא ממש הבנתי: יש שם אפשרויות של "תיאום פגישה לתיאום ביומטרי" ויש "דרכון זמני".
היכן אוכל למצוא פשוט "חידוש דרכון" וזהו?

פורסם

תיעוד ביומטרי. אם אין לך תז ביומטרית הוצא כזו באותו ביקור בלשכה.

• תוכן חדש...