Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפ ב70 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגיפ ב70 אלף שקל...

הגיפ לא מיועד לשטח רציני...

צריכת דלק סבירה... ואמינות.

פורסם

אין כמו מיצובישי פאג'רו שהוכיחה א6ת אמינותה לכל ארוך השנים

תספר איזה דגם בדיוק של ג'יפ אתה מחפש

סגור/פתוח

ארוך/קצר

דיזל/בנזין

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

פתוצח קצר ובנזין.... כנראה שפגרו לא מתאים...למרות שיש לנו כבר פגרו אחת בבית ואנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

יש לך אופל פרונטרה, אומנם לא מכיר את הרכב, אך הוא מעוצב צעיר נורא ורכב מאוד מושך.

כמו כן יש את טויוטה ראב 4

נכנסים לך בתקציב

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

צודק, איך הסובארו פורסטר מהשנים המוקדמות? דיההטסו טריוס? סוזוקי ויטרה? למישהו יש חוות דעת לתת עליהם?

פורסם

סוזוקי ויטרה באמת אפשרות מצוינית, מנוע 1600 שמספק 90 כוחות סוס, יכולת שטח מצוינת שלא מביישת ג'יפים חדשים.

הדיהטסו טריוס הזה להתרחק ממנו, ג'יפון עירוני, בקושי עולה על חול של הים.

פורסם

פג'רו פתוח קצר אופציה טובה מאוד.אבל הוא הרבה יותר יקר לאחזקה מויטארה. ראב 4 גם אפשרות,נראה טוב אמין והוא הכי טוב בכביש מבין הג'יפים האלה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני לא מחפש גיפ בשביל השטח.

פשוט אבא שלי חיי בסרט שגיפ זה יותר בטיחותי.

אז תוציא את אבא שלך מהסרט, כי זה לא. בדיוק הייתה כתבה על זה במוסף שהגיע עם ידיעות אחרונות על תערוכת רכב ויותר, לפני פסח.

פורסם

פג'ארו קצר פתוח מאוד יקר לאחזקה, ןמחיר הביטוח מאוווווד גבוה!

הייתי הולך לכיוון של הטראנו (קצר)... שגם בתור רכב שטח הוא מעולה וצריכת הדלק שלו נעימה ויפה גם בבנזין(2.4 ליטר).

לדעתי תואם את כל הדרישות.

אמיר.

פורסם
אז תוציא את אבא שלך מהסרט, כי זה לא. בדיוק הייתה כתבה על זה במוסף שהגיע עם ידיעות אחרונות על תערוכת רכב ויותר, לפני פסח.

תוכל לסרוק לי אותו בבקשה?

פורסם

מצטער, אבל לא שמרתי את המוסף.

אבל בלי קשר הכתבה לא נגעה בכל החסרונות, חלקם חשובים ביותר, ובאופן כללי הייתה די פושרת.

פורסם

תסתכל במדור הרכב של ווי נט יש שם כמה כתבות על זה..

זה ידוע שתאונות עם ג'יפים הן הכי קטלניות והכי שכיחות במיוחד בארה"ב.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...