Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ואישתי מצפים לתאומים ובנוסף יש לנו ילד שכבן שנה וחצי (סה״כ 3 פעוטות).

אני מתלבט ולא כלכך יודע איזה רכב יהיה מתאים להכניס לתוכו 3 כיסאות בטיחות מאחורה + שיהיה תא מטען מספיק גדול שיוכל להכיל 2 עגלות וכו...לבד

התקציב שלי הוא עד 120,000 שקלים - כמו שאמרתי מה שחשוב לי זה שאני יוכל להכניס 3 כיסאות בטיחות מאחורה ושיהיה תא מטען גדול ושיהיה רכב אמין.

חשבתי על מיצובישי אוטלנדר 7 מקומות אבל לפי מה שהבנתי כאשר משתמשים בספסל האחורי אז גודל תא המטען יורד בצורה דרסטית.

הבנתי שגם האופל גרנדלאנד איקס הוא רכב דיי רכב בקטוריה ויש לו 3 isofix מאחורה וגם תא מטען גדול.

האם יש עוד רכבים שאני יוכל לבדוק?

ראיתי קאיה ספורטאז ומאזדה סי אקס 5 - אמנם נראים גדולים מבחוץ אבל במושב האחורי לא בטוח שיכנסו שם 3 כיסאות בטיחות.

תודה.

פורסם (נערך)

ל 3 כסאות בטיחות כדאי להתמקד ברכבים עם שורה שניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים. זה יותר נוח מאשר להושיב את אחד הילדים בשורה השלישית ברכב 7 מקומות, ולדעתי גם בטיחותי יותר.

אלה הרכבים:

סיטרואן C5 איירקרוס

פיג'ו 5008

טויוטה פריוס פלוס

טויוטה ורסו.

רנו גרנד סניק

וגם כאן צריך לוודא שהכסאות שלכם לא רחבים מדי. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי תודה,

האמת שהסיטרואן סי 5 אירקרוס נראה בול לצרכים שלי.

וכן כבר יש לי רשימה של כיסאות בטיחות שהם צרים יותר (אך לא על חשבון הבטיחות כמובן). 

שמתי לב שלא כללת ברשימה את המציבושי אוטלאנדר.

האם הרכב הזה יכול להיות רלוונטי לצרכים שלי? 

האם הספסל האחורי בגירסת 5 דלתות יכול לעבוד עם 3 כיסאות בטיחות?

תודה.

פורסם
לפני שעה, lapolapo כתב:

שמתי לב שלא כללת ברשימה את המציבושי אוטלאנדר.

האם הרכב הזה יכול להיות רלוונטי לצרכים שלי? 

האם הספסל האחורי בגירסת 5 דלתות יכול לעבוד עם 3 כיסאות בטיחות?

תודה.

אני מניח שהתכוונת לגרסת ה 5 מושבים ולא דלתות. 

השורה השניה באאוטלנדר יותר צרה מכל הרכבים שרשמתי, והיא מחולקת ל 2.5 מקומות.  תצטרך להגיע עם הכסאות כדי לבדוק האם הכל נכנס באותה השורה.

נ.ב שכחתי ברשימה את סיטרואן c4 ספייסטורר ( גרנד פיקאסו ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

אם אתה מוכן לצאת מהקופסה, יש את זה- יותר משפחתית לא תמצא, אפילו שזו לא הכוונה של הרכב הזה.

אני שקלתי אותו פעמיים, ב-2008 וב-2018. בשני המקרים נאלצתי לפסול, כי היה זמין בארץ רק בתור דיזל, שממש לא השתלם לנסועה שנתית לא-גבוהה. גם העובדה שאין פתיחה טובה לחלונות האחוריים הפריעה לי.
אולי המצב השתנה בינתיים (ב-2018 קניתי C4 פיקאסו 5-מושבי(/

• אהבתי 1
פורסם

אני פתרתי את אותה הבעיה לפני שנתיים וחצי והפתרון שלי היה סיטרואן c4 פיקאסו (מ2018 נקרא ספייס טורר)
שלושה מושבים נפרדים מאפשרים התקנת שלושה מושבי בטיחות בצורה טובה. 
לכל מושב איזופיקס משלו.
בנוסף, כל מושב נע על מסילה וזה מועיל משום שלכל כיסא בטיחות יש נקודה בה הוא הכי רחב (למשל במחזיקי הכוסות) והזזת מושבי הרכב מאפשר למקם כיסא אחד קצת לפני כיסא אחר וכך הם מתמקמים טוב יותר.

כמובן, כשכל הילדים יושבים בשורה אחת תא המטען שישאר ברכב 7 מקומות כמו פיקאסו ארוך למשל (שלי פיקאסו קצר) או טויוטה פריוס פלוס יהיה גדול.
אגב, אם אני לא טועה ב C5 איירקרוס אין (או לפחות לא היה כשאני בדקתי את זה ) 3 חיבורי איזופיקס, יש רק שניים 

• אהבתי 3

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

@mcshmupi אכן, יש רק 2 חיבורי איזופיקס מאחורה.

ולפות"ש - ממליץ בחום על C5 איירקרוס, אין בעיה להכניס שם 3 מושבי בטיחות מאחורה (3 מושבים נפרדם בגודל מלא).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
בתאריך 14.5.2022 בשעה 23:22, PinkDolphin כתב:

אני שקלתי אותו פעמיים, ב-2008 וב-2018. בשני המקרים נאלצתי לפסול, כי היה זמין בארץ רק בתור דיזל, שממש לא השתלם לנסועה שנתית לא-גבוהה. גם העובדה שאין פתיחה טובה לחלונות האחוריים הפריעה לי.
אולי המצב השתנה בינתיים (ב-2018 קניתי C4 פיקאסו 5-מושבי(/

מאז נמצא פתרון למה שהפריע לך - אופל קומבו. ברלינגו עם סמל של אופל, מנוע טורבו בנזין, רמת אבזור לא רעה, ואפילו גרסת 7 מושבים.

פורסם
לפני 7 שעות, Mike808 כתב:

מאז נמצא פתרון למה שהפריע לך - אופל קומבו. ברלינגו עם סמל של אופל, מנוע טורבו בנזין, רמת אבזור לא רעה, ואפילו גרסת 7 מושבים.

תודה. כרגע אני מאד מרוצה מהפיקאסו, ואם לא יהיה משהו מאד חריג, אמשיך איתו עוד 5-6 שנים... ואח״כ כבר אעבור לחשמלי מלא ממילא.
מעניין שלובינסקי החליטו לייבוא גירסת בנזין של האופל ולא של הסיטרואן.
אבל בכל מקרה, אני רואה שזה הטורבו-בנזין 1.2 . מעבר לזה שהוא יותר חלש עם ביצועים פחות טובים של ה-THP165, זה הממשיך הישיר של המנוע עם צרות הרצועה. לא הייתי סומך עליו.

• תוכן חדש...