Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שמופיע בכותרת, אור הדרך חלש מאוד ולא ממוקד, גם לאחר החלפת נורות הקסנון וליטוש החיפוי.

שמעתי שיש צורך בכיוון העדשות בתוך חיפוי בית המנורה, אבל לא מצאתי מי שיודע לעשות את העבודה הזאת.

עבור החלפה קומפלט של הפנסים הקדמיים, מבקשים מחיר אסטרונומי.

יש למישהו רעיון/עצה/כיוון?  

ארז רונן

פורסם

2011. הוחלפו מספר נורות קסנון HID אור לבן בעוצמות שונות, אך עדיין התוצאה עלובה. למרות שהרפלקטורים נראים בסדר, יכול להיות שהם הבעיה. דברתי עם בעל מקצוע על אפשרות להתקין מיני פרוז'קטור, דבר המחייב פירוק כל הפנס, חימום הזכוכית כדי להוציא אותה מבית המנורה והתאמה של הפרוז'קטור, סיפור מורכב אבל זול יחסית לעלות פנס קומפלט. 

ארז רונן

פורסם

אני חווה משהו דומה עם רכב בן 6 שנים (לא אותו רכב), הכיוון שאני חשבתי עליו אחרי שהחלפתי נורות קסנון הוא המגברים של הנורות, האור כלכך חלש שזה בקושי עובר טסט, כמובן שגם אני קיבלתי את כל ההצעות ההזויות האלה כולל להחליף פנסים בסכומים של 5 ספרות.

אגב, נזכרת שיש מישהו שמתעסק בבנייה התאמה והסבה של פנסים, בטוח הוא יודע משהו על כיוון רפלקטורים (אם זאת הבעיה) קוראים לו HI LED, אולי כדאי להתקשר ולשאול.

בהצלחה.

Detailer.gif
פורסם

רוב הסיכויים שהפנסים באמת עשו את שלהם,כנראה שהם עכורים מבפנים,מקווה שלא החלפת לנורות סיניות ואז גם העוצמה תהיה חלשה

• תוכן חדש...