Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי [טויוטה יאריס ורסו 2002 בצבע כחול] עם שריטות וקילופים. לא שווה לי להשקיע בה בצבע אמיתי ואפילו לא בעבודה עצמית
חשבתי לצבוע אותו עם צבע ספריי ככה בקטנה כדי לטשטש את השריטות. אני יודע שזה לא אמור לצעת מקצועי וכבר יש לי מהעבר צבע כזה על קטעים מהרכב.

קניתי בטמבור צבע למתכת של יעקובי בצבע כחול. הבעיה היא שהוא התגלה יותר כתכלת או ככחול בהיר לעומת הצבע המקורי.

איך ואיפה אני יכול למצוא ספריי צבע כמה שיותר קרוב לצבע הרכב במחיר סביר?

תודה רבה

פורסם

בדקתי באתר מסויים שנותן פרטים על הרכב הופיע שם צבע: כחול מטל, זה לא מספיק? צריך גם קוד צבע? 

כמה עולה כזה דבר?

פורסם (נערך)

על פי קוד צבע אין מה לטעות.

חיפוש בגוגל הראה כמה תוצאות בין 50-100.

נ.ב - מעולם לא ניסיתי ואינני יודע איך יוצא הגימור.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני כשעה, FROGIE כתב:

תמצא את קוד צבע הרכב שלך, בדר"כ ליד דלת הנהג.

חפש בגוגל ספריי צבע לרכב יש חנויות שמוכרות לפי קוד.

חיפשתי ב'נרות' ברכב, לצערי לא מצאתי בשום מקום!

מה אפשר לעשות?!

פורסם

חפש בתא המנוע תווית כזאת. 

vin_toyota_tmpl.jpg.0b9daa963a3f1ef00b4241ee883fa656.jpg

פעם קניתי בטופ קולור ביצחק שדה בתל אביב ספריי צבע שהם במקום הכינו לי לפי הקוד. 

עלה 70 שקל. הגוון מדוייק למדי, אבל צריך לקחת בחשבון שברכב ישן הצבע דהה, לעומת זאת הגוון לפי הקוד הוא כמו שהיה ברכב שהיה חדש. 

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

חפש בתא המנוע תווית כזאת. 

vin_toyota_tmpl.jpg.0b9daa963a3f1ef00b4241ee883fa656.jpg

פעם קניתי בטופ קולור ביצחק שדה בתל אביב ספריי צבע שהם במקום הכינו לי לפי הקוד. 

עלה 70 שקל. הגוון מדוייק למדי, אבל צריך לקחת בחשבון שברכב ישן הצבע דהה, לעומת זאת הגוון לפי הקוד הוא כמו שהיה ברכב שהיה חדש. 

70 שקל לכמה? מה הצלחת לצבוע איתו?

פורסם

70 שקל לאריזת לחץ בגודל של 300 או 400 מ"ל. זה היה לפני כמה שנים. 

צבעתי חלק מהדלת, לא הייתי צריך את הכל, הרבה צבע נשאר.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אם תאתר את הקוד תוכל לרכוש גם באיביי ודומיו. כמובן להשוות מחירים לרכישה בארץ, שבה אין בעיית זמן אספקה.

בכל אוטו דיפו יש מבחר עצום של מיכלי ספריי של צבעים סטנדרטיים, זמין מאד אבל לא מובטח הדיוק בגוון.

בכל מקרה, לפני שאתה צובע, ואם חשוב לך הדיוק - תן שפריץ קטן בפינה נסתרת ותן לצבע להתייבש יום יומיים כדי לראות עד כמה הוא דומה או שונה מהמקורי. זה נכון לכל צבע שתקנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 3 שנים, קניתי ספריי צבע לרכב כסוף מטאלי,

שהכינו לי במקום תוך 5 דקות! המוכר רק שאל איזה רכב יש לי, ודגם, בדק בספר שהיה אצלו, וקלע בול!

לא היה הבדל בין הגוונים. מיכל צבע עלה כ-60 ש"ח

הכתובת:

דרך שלמה 15 תל אביב יפו.

טלפון: 

03-6813952

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...