Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול תדר AM קאיה נירו 2022 ,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם פלאג אין, והרכב נדלק עם התחנה האחרונה שהרדיו היה עליה,

נראה לי שבחיים הרדיו לא היה על AM,

אתה מקבע את התחנות במועדפים לפי הסדר הרצוי לך?

לגבי התחברות הטלפון לרכב, זה נכון לפעמים מציק אבל מצד שני נוח מאוד החיבור המהיר לרכב.

צור איתי קשר בפרטי אם אנחנו מאותו איזור אראה לך...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז עשיתי מה ששאלת (לגבי קיבוע התחנות במועדפים), וזה פתר את הבעיה. מגניב, תודה!

מאז השינוי הזה (פשוט שמתי במועדפים את הערוץ שאני כן מאזין לו מדי פעם, ומאז הוא היחיד שנדלק עם הנעת הרכב) - כבר אין לא רעש סטטי, ולא ערבית.

הדבר היחיד שנשאר לפתור הוא את עניין החיבור הסופר-מהיר-בהגזמה לבלוטוס. נראה לי שאתחיל מזה שפשוט אבטל את הקישור של הטלפון לרכב (כי ממילא אני משתמש ב- apple carplay), ונראה אם זה יפתור את הבעיה...

פורסם
לפני 19 שעות, gindo כתב:

אז עשיתי מה ששאלת (לגבי קיבוע התחנות במועדפים), וזה פתר את הבעיה. מגניב, תודה!

מאז השינוי הזה (פשוט שמתי במועדפים את הערוץ שאני כן מאזין לו מדי פעם, ומאז הוא היחיד שנדלק עם הנעת הרכב) - כבר אין לא רעש סטטי, ולא ערבית.

הדבר היחיד שנשאר לפתור הוא את עניין החיבור הסופר-מהיר-בהגזמה לבלוטוס. נראה לי שאתחיל מזה שפשוט אבטל את הקישור של הטלפון לרכב (כי ממילא אני משתמש ב- apple carplay), ונראה אם זה יפתור את הבעיה...

חיבור ל-Apple CarPlay כמו גם Android Auto מצריך חיבור כבל USB להתממשקות אך גם Bluetooth פעיל לשיחות עד כמה שאני יודע

• תוכן חדש...