Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לנהגי משאית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי רשיון מעל 15 טון ואני מעוניין לעבוד בתור נהג, הבעיה שאני רוצה עבודה עם דגש על נסיעות ארוכות וכמות נקודות בודדות נגיד 3-4 ואין לי בעיה לעבוד הרבה שעות, עבדתי קצת אחרי השחרור בנהג חלוקה לסופרים על משאית 15 טון בממוצע 8-10 נקודות אבל זה פחות קסם לי ועבדתי גם במפעל של רשת גלידריות וזאת הייתה עבודת סבלות קשה וכרגע באמת מה שאני רוצה זה יותר נהיגה ופחות נקודות, מה הכיוון ואיפה אפשר לחפש עבודה כזאת? תודה נראש 

פורסם

אני לא נהג משאית (euro truck נחשב?) אבל לדעתי לא חסרה עבודה בהובלה של מכולות, לנהג הטריילר אין התעסקות עם טעינה ופריקה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כפי שרשמו לך, הכיוון שלך צריך להיות נהג סמי טריילר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חושב שאולי פשוט עדיף לעבור על מודעות דרושים, ולברר בסבלנות עם כל מקום עבודה פוטנציאלי, אחד אחד. תמיד מחפשים נהגים עם ניסיון, אולי זה תהליך אבל זה גם ילמד אותך בדרך הרבה דברים על התעשייה הזו שלא ידעת.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

אופציות שעולות בראשי -  עבודה על מובילית. אם יש לך דרגת רישיון נהיגה מתאימה - אז עבודה על סמי-טריילר/ פול-טריילר (עם המלצה ללכת על חברות מסודרות). מצטרף להמלצה של אס.טי.איי -> לבדוק באתרי דרושים ולסנן בהתאם לדרישות

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

חשוב לציין - לא כל מי שיש לו רשיון מעל 15 טון, יכול לנהוג על סמיטריילר.

יש כאלה שמוציאים רשיון ויכולים לנהוג רק על משאית ללא נגרר.

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בגדול, יש כביכול 2 סוגים של עבודות.

עד 12 טון (רשיון C1) - זו עבודה שהיא בעיקר עם דגש על סבלות, אתה מעמיס את המשאית ואתה פורק אותה אצל הלקוח.

יכול להיות לך 8-10-15-20 נקודות חלוקה, תלוי איפה אתה ממוקם.

בנוסף, משאיות כאלה מקומות החלוקה שלהן הן בעיקר, בתוך העיר.

רוב המקומות מצוותים למשאית כזו רק את הנהג עצמו.

יש עבודה מעל 15 טון (רשיון C) - זו עבודה שגם בה יש סבלות, אבל ההבדל המהותי, היא שבמשאית כזו (לרוב) מצוותים אותך עם עוד סבל, כך שאתה לא לבד.

לא חסרה עבודה בתחום והשוק משווע לנהגים.

אל תחשוב שהכל נוצץ זהב, זה לא.

תהיה לך ים עבודה, יקרעו לך את הישבן וזה הרבה תלוי איפה טיפול.

אני יכול להגיד שבקוקה-קולה מחפשים נהגים כל הזמן ואם אתה מקבל דוחות חנייה (ואתה תקבל), זה לפחות לא עליך.

ושם אתה מצוות עם עוזר נהג.

יש רשיון C+E, שזה כבר טריילר.

כאשר שם העבודה היא רק לחבר את הנגרר ולנהוג.

כל נושא הפריקה מבוצע על ידי אחרים ולא אתה.

עבודה בחלוקה של גלידה זה חרא, כי זה עד 12 טון וכמו שכתבתי וגם אתה, קרעו לך את התחת.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אין לי מילים תודה רבה על התשובות וההשקעה! מעריך מאוד ולנושא להציא רשיון של סמי/פול טריילר למי שיש מעל 15 כמוני זה עניין של 10 שיעורים וטסט ובסביבות 5500 שקל, כנראה שאשאף לכיוון הזה בהתחשב בהכשרה הקלה ואצליח לברוח מהמשאיות הקטנות ששם לרוב זה נהג חלוקה ששונה מהאופי שאני רוצה

פורסם

אם אינני טועה, רישיון של סמי/פול טריילר דורש אישור של המרב"ד + קורס הכשרה.

אם אתה כבר הולך על הכיוון הזה, תשקול להוציא במקביל גם רישיון גרר (הבנתי כי זאת אותה הכשרה, אך אינני בטוח בכך ב-100%)

• תוכן חדש...