Jump to content

Codetalker

  • הודעות

    31
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Codetalker

  1. קרה לי משהו דומה בעקבות נסיעה לא זהירה בשטח. ברחובות אתה יכול לנסות ללכת לאורי טוויטו בחור נחמד בטוח יסדר לך את זה (רק תשתדל להתמקח), בהצלחה.
  2. תודה על התשובות. @crazyj אנסה לערער כמובן אין לי מה להפסיד, אולי יפול בין הכיסאות. לגבי לגשת למשפט, אם אין קייס יכול להיות מצב הפוך שהשופט יתן לי קנס מוגדל על בזבוז זמן של בית המשפט או משהו בסגנון?
  3. חניתי בקצה של המדרכה צמוד לעץ (התמונה השניה צולמה הבוקר כשהמקום ריק). אני מבין שאין כל-כך מה לעשות פשוט זה באמת היה נראה כמו חניה רגילה, לא ראיתי אם רכבים אחרים גם קיבלו דוח.
  4. היי, קיבלתי דוח 500 שקל חניה על מדרכה מעיריית חדרה, חניתי בצורה מסודרת ללא הפרעה לצד רכבים אחרים במקום וחטפתי. יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שהחוק לצידם?
  5. אני הזמנתי בעבר מאתר רוסי בידוד של חברת shumoff https://global.wildberries.ru/catalog?brandpage=161749__Шумофф
  6. מניסיון במקרה דומה בקורונה, החידוש יהיה עד התאריך שכתוב ברישיון (25/11).
  7. זה קורה כשהרכב עומד בסרק? מנוע חם/קר? במקרה דומה שהיה לי עם איביזה 2012 החלפתי מצערת (עלה לי באיזור ה600-700 למצערת משומשת כולל עבודה)
  8. בקיה נירו דור קודם יש עד 10 קמש, מאמין שגם בדור הנוכחי.
  9. מסכים איתך לגמרי. עם זאת קראתי שהנת"צ תקף רק בין 9-6 בבוקר, נכון לאתמול כשנסעתי ראיתי שמתחת לתמרור שמו שלט שמוסתר בשקית שחורה. צריך לעקוב.
  10. הדוח מאוגוסט בגלל שהוא הוקלד עם טעות במספר ולכן גם הדגם שמצויין לא נכון. התעלמתי ממנו אבל העירייה לא מוותרת על הפרה החולבת שלה אז הם הצליחו לאתר אותי ונתנו לי הארכה לשלם. בכל מקרה אני מבין שאין פה קייס אז אשלם. אגב מי שמכיר מדובר בחניון חנה וסע של הרקל, לא אתקרב לשם שוב בחיים.
  11. היי, קיבלתי דוח ע"ס 250 שח מעיריית ירושלים הנפלאה על חניה בשטח הפרדה. אבני שפה שחור לבן, אי תנועה באמצע חניון בתשלום(!), חניתי בצורה שלא מפריעה לאף אחד. יש לי מה לערער/להישפט או שעדיף לשלם ולשכוח? אני עם האיביזה.
  12. מעדכן שהוחלפה מצערת והבעיה הסתדרה.
  13. שלום, הכנסתי את הרכב שלי איביזה 2012 1400 ידני עם 125K לטיפול שגרתי והחלפת טימינג. אציין שהיו רעידות קלות בהנעה קרה אבל זה היה עובר אחרי כמה דקות. לאחר הטיפול הרכב עם רעידות וקפיצות מורגשות בכל עצירה, כשמזגן עובד פחות אבל עדיין מורגש. המוסך טוען שהמצערת גמורה. ניסה לנקות אותה ולשים תוסף דלק לא עזר. אמר שאפשר לנסות לכוון אותה או להחליף. יש דברים נוספים לבדוק או שאין מנוס מהחלפת מצערת? תודה
  14. ניסית בפניקס? ביטחתי שם 2 רכבים חובה+מקיף בהצעות די משתלמות. כמובן שבסוף המחיר משתנה בהתאם לגיל/ותק/תביעות שלך.
  15. מצטרף לשאלה, יש מוסך מומלץ לסיאט? טיפול והחלפה של טימינג ועוד כמה חלקים
  16. שלום, מברר בשביל אבא שלי, יש לו כיום קיה נירו 2019 היברידי (ללא טעינה) בליסינג עם 60K קמ. הליסינג מסתיים בקרוב, הוא מאד מרוצה מהרכב ושוקל לקנות אותו אבל חושש מעיניין הסוללה, כמה זמן היא תחזיק, החלפה שלה וכו. כמה זמן הסוללה באמת תחזיק עד שתצטרך החלפה? ראיתי שיש אפשרות להאריך את האחריות על הסוללה אבל האם אפשר באמת לסמוך על זה?
  17. מוסיף להמלצה על cars245 מניסיון אישי, הזמנתי כריות מיסבי בולם ופילטרים לאיביזה שלי הכל הגיע תוך שבוע בדואר ישראל. חלפים יותר יקרים/כבדים הם שולחים עם ems או חברת שילוח (ואז לרוב זה כבר לא משתלם).
  18. דוח חלון, הרכב המתואר הוא שלי רק המספר שגוי. כתוב שהרכב צולם אבל אין תמונה על הדוח. קיים רכב עם המספר שעליו ניתן הדוח (משאית אם זה משנה), בכל מקרה אפנה לעירייה בבקשה לביטול. תודה לעונים.
  19. שלום לחכמי הפורום, חניתי בירושלים בכחול לבן וקיבלתי דוח שבו שתי הספרות האחרונות במספר הרכב בסדר לא נכון, במקום 76 רשום 67. הפעלתי פנגו בזמן הזה, כך שאני חושב שהפקח רשם מספר לא נכון ולכן נתן דוח. מה לעשות במקרה כזה? הדוח בכל מקרה לא מוצדק כי הייתי עם פנגו.
  20. האם בבסט טסט מכשילים בגלל שמשה אחורית מושחרת או שלא מסתכלים על זה?
  21. הדבר שהכי מפריע לי מלבד האמינות ודברים אחרים שהוזכרו כאן זה התחזוקה הפנימית והניקיון של האוטובוסים. כמעט כל אוטובוס שנמצא יותר מ3 שנים בשירות מגיע לרמת הזנחה וג'יפה שזה פשוט לא נעים ואפילו מגעיל להימצא בתוכו. אחת לחודש או לפחות כחלק מטיפול תקופתי לעשות ניקיון יסודי, להחליף/לתקן ידיות, ריפודים, מכסי פלסטיק, דלתות וכיוב.
  22. עוד יותר מעצבן שהם במיקומים שונים על הנתיב, כלומר גם אם אתה מצליח להתחמק אחרי 20 מטר נכנס בתוך אחד אחר. אני כבר מהמנהרה משתדל לעבור לנתיב האמצעי/שמאלי. ורצח המוני צריך לעשות שם על המצב הכללי של כבישי ירושלים. לנושא השרשור, ב90% מהנסיעות שלי הנתיב הימני הוא השמאלי החדש.
  23. Codetalker

    שאלה לנהגי משאית

    אני לא נהג משאית (euro truck נחשב?) אבל לדעתי לא חסרה עבודה בהובלה של מכולות, לנהג הטריילר אין התעסקות עם טעינה ופריקה.
  24. התקציב שלי לקומפוננטים וHU בסביבות ה1000 שקל.
×
×
  • תוכן חדש...