Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, ehuds כתב:

אני שואל כי יש לי שכן שלא אוהב את העובדה שקיבלתי את החניה ורציתי לבדוק אם עצם החניה של הרכב ע"י אשתי היא עילה בשבילו להתלונן.

אני מאחל לשכן שייקבל גם חניית נכה, "שיהנה" גם כן.

יש אנשים שהמיץ של הזבל זה שמפניה דום פריניון לעומתם... 🤦🏻‍♂️

• רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רק רכב שנושה מס' רישוי של הרכב נכה יכול להחנות שם ולא משנה מי ינהג בו.

הרכב משרת את הנכה ולכן צריך לחנות אח ורק בחניה המסומנת שלו עם המספר שלו .

אם תנסה להיות חכם לחנות את הרכב המסומן במקום אחר בשביל רכב אחר שלך בבית זה כבר קנס .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
לפני 23 שעות, ehuds כתב:

יכול להיות שאתה צודק,

אבל בהינתן השכנים שלי, אין ספק שאם אני אחנה את הרכב השני שלי, המשטרה תדפוק על דלתי תוך שתי דקות

(האבסורד יהיה שהם ירצו שאתפוס חניה ציבורית בזמן שחניית הנכה שלי תהיה ריקה)

ובצדק.

לצערי, הרבה אנשים מנצלים את זה שהם מקבלים חניה ברחוב, משתמשים ברכב שלהם לתפוס חניה ציבורית, כדי לשמור לבן משפחה את החניה שהקצו להם.   

אם אתה רוצה להיות נקי חוקית (ולדעתי גם מוסרית), פשוט תחנה את הרכב שלך בחניה שלך וזהו. כל רכב שהוא לא הרכב הרשום בתג, תחנה בחניה ציבורי, גם אם זה תופס מקום לשכנים. זה נשמע אבסורדי, אבל זו הפשרה היותר סבירה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כדי לסגור את הפינה שאתה מתלבט לגביה, הבנתי שגם הרכב השני שלך הוא בעל תו נכה.

פנה לרשות המקומית, זו שהקצתה לך את החניה המסומנת, ובקש מהם להוסיף את מספר הרישוי של הרכב השני לשלט. וכך, כל אחד מהרכבים שלך, שיחנה בחניה המסומנת כחניית נכה עם מספר/י רכב, יחנה שם באופן חוקי, ולשכן לא תוכל להיות שום טענה.

שילך לטפס על עץ אחר.

• אהבתי 1

פורסם

לכתחילה מומלץ לבקש מהעירייה לרשום את 2 הרכבים באותו השלט. הכי נכון והכי חסכוני.

אם תחנה את הרכב שלך שלא מופיע בשלט אתה עלול לקבל דוח. לא מצוי. כדאי בינתיים לשים פתק על החלון עד שתסדר את העניין מול העירייה.

מותר לכל אחד לחנות שם עם הרכב המסומן גם אם אתה בחו”ל, בשונה מחניית נכים ללא ציון מס’ רישוי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 23.3.2022 בשעה 21:54, ניקו פ. כתב:

ובצדק.

לצערי, הרבה אנשים מנצלים את זה שהם מקבלים חניה ברחוב, משתמשים ברכב שלהם לתפוס חניה ציבורית, כדי לשמור לבן משפחה את החניה שהקצו להם.   

אם אתה רוצה להיות נקי חוקית (ולדעתי גם מוסרית), פשוט תחנה את הרכב שלך בחניה שלך וזהו. כל רכב שהוא לא הרכב הרשום בתג, תחנה בחניה ציבורי, גם אם זה תופס מקום לשכנים. זה נשמע אבסורדי, אבל זו הפשרה היותר סבירה. 

כרגע, זה באמת הפתרון על פיו אני נוהג.

הרכב המסומן בחניה שלו והרכב השני בחניה הציבורית גם אם אני יודע שהרכב הראשי לא יחזור בשעות הקרובות

בכל מקרה, אני אבדוק אפשרות לסמן שני מספרים על החניה. אם יסתדר מצוין ואם לא, נסתדר כפי שהיום.

תודה 

פורסם (נערך)

בשנת 2018 הנושא נכנס לחוק, ונאמר בו שהנכה יקבל מקום ברחוב לרכב מזכה אחד. 

לכן כיום העירייה לא תרשום את שני המספרים שבתג הנכה בתמרור, והנכה צריך לבחור

רכב אחד.רק את הרכב הנבחר שיירשם בתמרור מותר לחנות שם. אם הרכב השני

יחנה, עלול לקבל דוח.

עריכה אחרונה על ידי ליבמן
  • רעיון טוב! 1

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
לפני 6 שעות, ליבמן כתב:

בשנת 2018 הנושא נכנס לחוק, ונאמר בו שהנכה יקבל מקום ברחוב לרכב מזכה אחד. 

לכן כיום העירייה לא תרשום את שני המספרים שבתג הנכה בתמרור, והנכה צריך לבחור

רכב אחד.רק את הרכב הנבחר שיירשם בתמרור מותר לחנות שם. אם הרכב השני

יחנה, עלול לקבל דוח.

מקום אחד או מספר אחד?

אפשר סימוכין?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 19 שעות, tinoki כתב:

מקום אחד או מספר אחד?

אפשר סימוכין?

מקום אחד ומספר רכב אחד. סעיף 4ד לחוק חניה לנכים:

חניה לנכה סמוך למקום מגוריו (תיקון מס' 7)  תשע"ז-2017

4ד.     (א)  רשות מקומית תקצה לרכב מזכה אחד של נכה המתגורר בתחומה, הנושא תג נכה, מקום חניה אחד המתאים לצרכיו של הנכה, שמידותיו ייקבעו בהתחשב בתקן ישראלי, סמוך ככל האפשר למקום מגוריו של הנכה, ובמרחק שאינו עולה על 200 מטרים ממנו; לעניין זה, "תקן ישראלי" – כמשמעותו בחוק התקנים, התשי"ג-1953.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
לפני 17 דקות, ליבמן כתב:

מקום אחד ומספר רכב אחד. סעיף 4ד לחוק חניה לנכים:

חניה לנכה סמוך למקום מגוריו (תיקון מס' 7)  תשע"ז-2017

4ד.     (א)  רשות מקומית תקצה לרכב מזכה אחד של נכה המתגורר בתחומה, הנושא תג נכה, מקום חניה אחד המתאים לצרכיו של הנכה, שמידותיו ייקבעו בהתחשב בתקן ישראלי, סמוך ככל האפשר למקום מגוריו של הנכה, ובמרחק שאינו עולה על 200 מטרים ממנו; לעניין זה, "תקן ישראלי" – כמשמעותו בחוק התקנים, התשי"ג-1953.

מסכים לגמרי זה בדיוק ככה בנוסף לזה נכה שיש בבעלותו הדירה שכללת חניה .

לא תינתן לו האפשרות לקבל גם וגם אלה חניה אחת שתוחלף בחדשה / חנייה נכה הגדרה .

ו

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לשון החוק בעייתי ויש לשנותו. לא רכב מזכה אחד אלא מקום חניה אחד

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לי זה נשמע תמוהה אם לא, הרי המשפחה גם יכולה להשתמש ברכב וכשהוא חוזר הביתה יכול להיות שלמחרת בעל התו שלו יצטרך לצאת איתו וכן יצטרך אותו חונה קרוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם החניה מותרת רק לרכב נכה מסוים, אין כל הגיון לאסור את החניה כשהרכב לא משמש את הנכה, החנייה סתם תישאר פנויה.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...