Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש

Leon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא לא בטוח בנהיגה שלו, אז שלו יסע. לשים שלט נהג חדש לא נותן כלום, ולא פותר אותך מכלום.

שיתחיל בקטנה, שיקח שיעור נהיגה או שתיים, שיסע למגרשי חנייה ריקים ויתאמן על בלימות, חניה, עצירה וכ"ו. אח"כ שיתחיל לסוע קצת בעיר, שיצא לכבישים מהירים ואפילו שיקח קורסי נהיגה (שגם ככה מומלצים בלי שום קשר למצב הנהג \חדש או לא).

פליקס

מה עשית ממנו תלמיד נהיגה, והוא בטוח בעצמו רק לא כשיש ים תנועה מכל כיוון ואף אחד לא נותן לך לינשון שלא לדבר על פניה שמאלה או ימינה שמחייבת החלפת נתיב

מה מיגרשי חניה, במיגרשי חניה אין את הלחץ והצפיפות של עיר גדולה ומה עשינו בזה

חבל שניצמדת לטפל ולא לעיקר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

קורס נהיגה, זה קורס שעוסקים בו במקרי חירום וכאלה לא?

נגיד החלקה

לפי מה שהבנתי זה מומלץ לנהגים שכבר נוהגים כמה שנים ככה שהם מכירים כבר פחות או יותר את הרכב והמגבלות שלו וזה עוזר להם להכיר את המגבלות טוב יותר ומה לעשות נגיד במצב של איבוד שליטה, זה לא יעזור לו ללמוד כיצד להשתלב בתנועה עמוסה...

• תוכן חדש...