Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, לירון .ה. כתב:

אהה. בשום מקום לא רשמת שאתה מחפש רכב זמני לחצי שנה?

אז מה זה משנה אמינות?

אני כרגע סטודנט ועובד עם הרכב. התקציב הוא לרכב זמני  (אם היה גם ספורטיבי אולי לא היה רק זמני ), סליחה שלא ציינתי 

מעוניין לקנות רכב שלא מיועד למשלוחים אז כרגע אני דוחה את הקנייה שלו בשביל להמשיך לעבוד במשלוחים ובשביל זה אני מחפש רכב 

פורסם

רכב לחצי שנה? תחפש מה הרכב שיש לו שוק הכי טוב ונכנס בתקציב, חפש אחד עם נתונים טובים ויד נמוכה.

תתמקד בדגם שיהיה לך הכי קל למכור בעוד חצי שנה, הייתי מחפש מאזדה 2 / סוויפט 2008-2011 מה שיכנס בתקציב, רכבים עם שוק ער מאוד 

עברתי לסקייטבורד

פורסם
Just now, sjerby כתב:

רכב לחצי שנה? תחפש מה הרכב שיש לו שוק הכי טוב ונכנס בתקציב, חפש אחד עם נתונים טובים ויד נמוכה.

תתמקד בדגם שיהיה לך הכי קל למכור בעוד חצי שנה, הייתי מחפש מאזדה 2 / סוויפט 2008-2011 מה שיכנס בתקציב, רכבים עם שוק ער מאוד 

שוב בגלל זה אני מקציב תקציב של 30K אם הרכב הוא באמת ימצא חן בעייני מבחינת הנהיגה והאמינות אני אשאיר אותו מעבר לחצי שנה 

מאזדה 2 ניסיתי עליה משלוחים לא הלך טוב מבחינת הדלק 

פורסם

אם רצונך בחסכון בדלק - בתקציב הזה תהיה חייב ללכת על רכב ידני.

סיאט איביזה ידנית עם מנוע 1.4 85 כ"ס נטול טורבו - תתאים מצוין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

קצת בדיליי אבל ניסיתי לחפש ולא מצאתי

בקיצור לדרישות שלי אין מענה וזה או להתפשר על רכב נטו לשליחויות או לא לעשות משלוחים 

במידה ואני מעלה את התקציב ל 40 אלף 

אותן דרישות ספורטיבי (נראות ספורטיבית , ביצועים טובים לא של קופרה אבל עדיין שיהיה מהנה לנהוג ) חסכוני יחסית כדי שיהיה משתלם לעבוד , אפשר ידני אם זה מביא עוד אופציות (הרכב לא נכבה ממשלוח למשלוח יש מישהו איתי ברכב "ששומר" עליו) 

חיפשתי סיוויק 1.8 מחירים של 30-35 לרכב יד 4 עם קמ גבוה אז כרגע אני לא חושב שאלך על זה 

הציעו פה ברבו TJET אז חשבתי על מיטו TJET אבל בקבוצה של אלפא אומרים שהבלאי יהיה גדול אז כנראה שזה לא אופציה טובה 

עריכה אחרונה על ידי Oriel88888
פורסם
לפני 17 שעות, Muzic4Ever כתב:

הסתכלת על הג'ולייטה של סלע בפורום מכירה?

גולייטה עם מנוע מוליטאייר למשלוחים אנשים אומרים שתהיה חגיגה במוסך לדעתי אני אוותר כבר על האלפא 

פורסם

דווקא מנוע מאוד אמין. פשוט צריך לדאוג להחליף שמן כל 10 או שנה. היה לי אותו במיטו תלתן, סוכריה של מנוע.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

קצת שונה, יונדאי וולוסטר 2014 למשל. גם מראה מיוחד וגם אמין למדי. 

(גילוי נאות, יש לבן משפחה,ידני :) )

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, Muzic4Ever כתב:

דווקא מנוע מאוד אמין. פשוט צריך לדאוג להחליף שמן כל 10 או שנה. היה לי אותו במיטו תלתן, סוכריה של מנוע.

מאמין שאם לפחות 10 אנשים עם רכבי אלפא מציעים לי לא לקחת אותה לשם השימוש הזה אני חושב שאסמוך עליהם 

פורסם (נערך)

ברור, גם אני בתור "איש אלפא" לא ממליץ (הנה, יש לך כבר 11). חבל עליה.

אתה זה שמתעקש לעשות משלוחים עם רכב בניחוח ספורטיבי.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever
  • אהבתי 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
בתאריך 2.6.2022 בשעה 02:04, Lior_Django כתב:

מה עם פיגו 208 או טויוטה יאריס ?

ולא הבנתי, אתה מחפש רכב ב40K ל 4 חודשים ?

לא אם אני באמת ימצא ב40 משהו מעניין זה ישאר איתי 

בתאריך 1.6.2022 בשעה 21:08, Muzic4Ever כתב:

ברור, גם אני בתור "איש אלפא" לא ממליץ (הנה, יש לך כבר 11). חבל עליה.

אתה זה שמתעקש לעשות משלוחים עם רכב בניחוח ספורטיבי.

אני לא מתעקש על כלום , שאלתי אם יש דבר כזה 

זה העבודה וכרגע זה מה שיש השאלה הייתה האם יש המלצות או אין 

• תוכן חדש...