Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנהג הישראלי החצוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חונה בחנייה טוב עומד לא מפריע לאף אחד נהג מצפצף לי אני חושב אולי אני חוסם אותו אני זז והופ החצוף לוקח לי את החנייה.

פשוט לא יאומן במקום לשאול כמו בן אדם אם אפשר את החנייה. 

• מצחיק 2
פורסם (נערך)

אבל מה עם לשים פסיקים במשפט האינסופי הזה?

ובלי קשר, אולי זאת הייתה חניה פרטית שלו? עמדת בתוך החניה עצמה או לידה (היינו מחכה למישהו?) אולי מכיוון שהרכב שלך היה מונע הוא רצה לדעת אם אתה יוצא ולכן צפר לך (קלות?) לדעת האם אתה יוצא, ובאמת יצאת אז הוא הבין שאפשר להכנס לחניה? ובלי קשר, למה פשוט לא נגשת אליו לברר מה הסיפור? זה לא שהיה לו לאן לברוח

עריכה אחרונה על ידי laplug
פורסם
Just now, Mech Morphix כתב:

לי זה נשמע כמו (עוד) אחד שנשאר עם המנטליות של הורה-ילד. אז צפר, מה אתה זז?

כי חשבתי אולי אני חוסם לא חניתי צמוד מדי וזו חנייה בין המעבר. 

פורסם
לפני 57 דקות, Be roo כתב:

ואולי הוא צפר כדי לשאול אם אתה יוצא וחשב שפינית לו את החניה?

שטויות לא משנה. 

גם ככה לא חניתי רק חיכיתי. 

• לא הבנתי... 1
פורסם

על אחת כמה כמה.

במגרש חניה, שבו אפשר לעמוד לכמה דקות בלי ליצור הפרעה אמיתית לתנועה (תנועה דלילה, מעברים רחבים... בניגוד לחניה כפולה ברחוב) נראה לי לגיטימי לא לתפוס מקום חניה רק לצורך המתנה.

כבר קרה לי שניכנסתי למגרש כדי לחכות למישהו (כדי לא לעמוד במקום אסור ברחוב). המגרש היה די מלא, אז מצאתי פינה נידחת לעמוד בה ולחכות. אז נכון, חסמתי שני רכבים חונים, אבל לא היה קושי לעבור, ואם אחד משני הנהגים היה חוזר, תוך שניות יכולתי לזוז משם.

• תוכן חדש...