Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 1.6 לא מניעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

ברשותי פורד פוקוס 2007 1.6,

אני חייל שיוצא כל שבוע בחמישי ומגיע עם הרכב לבסיס,בפעם האחרונה שהגעתי החניתי את הרכב ביום ראשון והכל היה תקין ,לאחר ארבעה ימים (חמישי),ניגשתי לרכב והרכב לא הניע .המנוע כן מסתובב,בהחלה החשד היה המצבר מכייון שהוא מ207 אז ניסיתי להניע עם כבלים אך ללא הצלחה.השארתי את הרכב ולמחרת חזרתי ובדקתי את כל הדברים הבסיסיים,דלק מגיע למזרקים,והמשאבה נשמעת תקינה,אין משהו חריג על המצתים,רצועת הטיימינג נראית מתוחה ולא סביר שקפצה.

עד כה ניסיתי להניע עם מנקה בלמים אך לא עבד,פירקתי את חיישן הקראנק וחיישן הקאמשאפט ולשניהם ערכי התנגדות תקינים ונראים שלמים מבחוץ.

פלאגים הולפו לפני כחודש למקוריים Motorcraft+מפלסים נראים תקינים.

הוחלפה משאבת דלק לאחת תקינה בוודאות לבדיקה.

כאשר אני מנסע להניע את הרכב כן נשמע שיש איזשהו נסיון להנעה ואחרי כמה  נסיונות הרכב מצליח להחזיק את עצמו לכמה שניות ואז נכבה ,אין תגובה לגז... 

זה לא נשמע שיש איזשהו ניתוק חשמלי כי יש דלק,ונשמע שיש ניצוץ .

סריקת מחשב לא מראה משהו רלוונטי רק קוד לחיישן טמפ' מים אך לדעתי זה לא משפיע.

כרגע זה המצב ,אם יש לכם איזשהו כיוון שעוד לא בדקתי אשמח לשמוע. 

תודה מראש 

פורסם (נערך)

אולי הוא לא טעון? תניע עם כבלים תמתין כמה דקות. הסטרטר מסתובב חזק? עושה רעש ולא מניע?

תוריד בלם יד תן לגיר להינעל. נסה להניע בניוטרל.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

שלום לכולם

הייתה לי הזדמנות לעבוד על הרכב 

המצב כזה:

בדקתי את ניתוק החירום של משאבת הדלק הוא לא הופעל

ריליי משאבה תקין

ישנו ניצוץ מהכבל 

יוצא דלק מהמזרקים

לאחר התזת מנקה בלמים לבוכנה ישירות הרכב הניע לכמה שניות 

האם ייתכן שמדובר במצתים ?

הם חדשים יחסית (חודשיים),אבל החשש הוא שבנסיונות ההנעה עם המצבר המרוקן המנוע הוצף ופגע בפלאגים.

זוהי ההשערה היחידה שאני יכול לתאר לעצמי.

פורסם

לא צריכה להיות בעיה לשלוף את הפלאגים ולראות אם קרה להם משהו (למרות שאני בספק), אולי שווה לבדוק את המרווח שלהם שהוא תקין ובכלל לבדוק שוב שאכן מדובר במק"ט הנכון

כבר חתמתי...

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם 

מעדכן:

הרכב נגרר למוסך,אחרי אבחון מסתבר שקפץ הטיימינג כנראה בגלל רצועה יבשה\ישנה.

תודה לכולם על העזרה

• מעניין 1
  • תוכן חדש...