Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 40 דקות, Giant_TA כתב:

אז אני מצטער לספר לך, שאני עובד בחברת סייבר(אחת מאותן חברות הסייבר הישראליות שהחליטו להילחם בהן) שמספקת מערכות לארגוני ביון בעולם, יש לי קצת ידע בנושא, ודווקא לא תיאורטי. מה שאתה מתאר כאן כ״רק צריך שרת״ קצת יותר מורכב אבל בסדר…

גבריק, אני באמת מקצין לפעמים, אבל זה רק שיהיה מעניין ;) 

אני לא יודע באיזו חברת סייבר אתה עובד, אבל אם גברת קאליש יכולה להפעיל בוטים כחלק ממסע הבחירות שלה לעיריית חיפה, אני בטוח שגם פוטין יכול...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

מה הוא עוד יכול לעשות? הוא לא מחזיק אנשים בכח להישאר ולמות שם, כל מי שרוצה לברוח יכול. זה מה שהציבור שם כנראה רוצה.

הוא משחק אותה סטאלין : גיוס חובה בגילאי 18-60 (כאילו לא ברור שמי שלא רוצה להלחם יביא יותר נזק מתועלת), הציע לשחרר אסירים מבתי כלא כדי שיילחמו למען מולדתם. קשה לי להאמין שאלו רעיונות שלו, נראה כי יש יד מכוונת .

בנוסף הוא התחיל ללכת גם נגד נאטו - אחרי ששלחו לו 50 טון סולר, אמר זה ישמש לשריפת הסכמי בודפשט מ1994 (הנוגע לאי התחמשות גרעינית)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, eitanuch כתב:

אני לא יודע באיזו חברת סייבר אתה עובד, אבל אם גברת קאליש יכולה להפעיל בוטים כחלק ממסע הבחירות שלה לעיריית חיפה, אני בטוח שגם פוטין יכול...

רק מראה כמה קאליש חלשה, גם ככה 80% הצביעו לה כי ״ רק לא יהב״, לא משנה מי היא ומה היא… אני כבר לא מדבר על הדיל עם החרדים.

נחזור לנקודה, כמנהל ניקיון של פינות הקפה בחברה למדתי המון, יש הבדל גדול בין מה שאתה מתאר כזהה, וזה רחוק - רחוק מאוד.

* על הניקיון ופינות הקפה בצחוק. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)

11000 הרוגים אצל הרוסים ? באמת ?

או שהתשקורת מנפיצה מספרים כהרגלה ?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הם פשוט סופרים כשהם שיכורים אז רואים הכל כפול כפול :)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, fatboy1340 כתב:

גיוס חובה בגילאי 18-60

וואלה פעם ראשונה שאני שומע על זה.

עכשיו הבנתי למה כל התמונות של הפליטים זה רק נשים וילדים.

כולם חרטטנים, לא צריך להאמין לאף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 שעות, fatboy1340 כתב:

הוא משחק אותה סטאלין : גיוס חובה בגילאי 18-60

מה אתה שח ?? זה לא המצב. נכון, לגברים בטווח הגילאים הזה אסור לצאת מהמדינה, אבל אף אחד לא שולח אותם להלחם. 

@ezuf

זאת אמירה של האוקאינים, המספרים שבריטניה ואמריקה אומרים קטנים בהרבה. לא סביר שיש להם כמות כזו של הרוגים (לא שלפוטין יהיה אכפת אם תהיה כמות כזו, אבל אנחנו בכל מקרה לא שם).

גם כמות ההורגים האוקראינים כנראה הרבה הרבה יותר גדולה ממה שמדווח בפועל.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 9 שעות, fatboy1340 כתב:

הוא משחק אותה סטאלין : גיוס חובה בגילאי 18-60 (כאילו לא ברור שמי שלא רוצה להלחם יביא יותר נזק מתועלת), הציע לשחרר אסירים מבתי כלא כדי שיילחמו למען מולדתם.

אם יהיה איום קיומי ומיידי על ישראל, זה יקרה גם פה.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

וואלה פעם ראשונה שאני שומע על זה.

עכשיו הבנתי למה כל התמונות של הפליטים זה רק נשים וילדים.

כולם חרטטנים, לא צריך להאמין לאף אחד.

אני רק אדייק אותו, אין כרגע גיוס חובה של גילאים 18-60. 

יש תקנות לשעת מלחמה שמחייבות כל גבר במדינה עם אזרחות אוקראינית להירשם ברשויות ולהיות בהיכון, ואסור לו לצאת מגבולות המדינה. זה לא אומר שמגייסים את כולם, בהתחלה מגייסים את אלו שיש להם ניסיון צבאי ומתנדבים. 

פורסם
בתאריך 4.3.2022 בשעה 09:42, Giant_TA כתב:

גם לי יש, כמו גם קרובים של חברים שלי. המצב לא פשוט, אבל זה לא חד צדדי וזה עדין יחסית ״ממוקד״. אנחנו מפציצים בעזה תשתיות, רבי קומות, אבל לא כי סתם בא לנו לפגוע באזרחים.

מאחל לקרובי המשפחה שלך שהמצב יגמר כמה שיותר מהר וכולם יהיו בריאים. 

בעזה אין רב-קומות אחד תמים, אחד אפילו.

בתאריך 4.3.2022 בשעה 19:18, RK כתב:

לא לי, ללקוח. תיק מעניין דווקא.

העיקר שהצלחת בתיק :D

לפני 14 שעות, Gavrik כתב:

ומסתבר מי שהיה ראש ממשלת ישראל 20 שנה הוא בכלל דוג ווקר.... אולי עדיף היה לנו שיהיה דיג'יי

דוג ווקר יותר טוב, מי שמצליח להתמודד עם 20 כלבים בו זמנית כנראה יכול להתמודד גם עם 20 שרים.

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

אם יהיה איום קיומי ומיידי על ישראל, זה יקרה גם פה.

זה נקרא צו 8

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 33 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה נקרא צו 8

הנקודה שלי, שאם יהיה צורך, במקרה של מלחמה כוללת, יגייסו גם כאלה שלא עשו צבא, כולל פציפיסטים מושבעים, כאלה שלומדים תורה למחייתם, אולי גם ישקלו לשחרר אסירים.

כל מי שיש לו נשימה, דופק, מסוגל לעמוד על שתי רגליים ולהחזיק רובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

כאלה שלומדים תורה למחיית

לאלו יש לובי חזק. ידאג שימשיכו להתנדנד בישיבות בזמן שהשאר נלחמים

פורסם (נערך)

זה לא בתו"ל של צה"ל כבר עשורים.

למעשה במקרה של מלחמה כוללת, אנשים כאלה יותר מפריעים מאשר מועילים.

נאמר יותר מזה - במילואים אני במפקדת אוגדה, בהכנת תוכניות מגירה, יש תמיד שאלה אם כאלה שכן שירתו 3 שנים, ועשו מילואים במשך שנים, אבל לא עשו מילואים ב-5-7 שנים האחרונות מכל מיני סיבות - לזמן אותם בכלל? הם מועילים?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו שיחה מעניינת על אסטרטגיה צבאית. אני מניח שאנחנו מדינה קטנה מדי לתוכניות מגירה כאלו בכל מקרה. זה לא ברהמ שבה היה אפשר לשלוח מגוייסים לחזית במלחמת העולם השניה בלי בערך ציוד ונשק, והיה גם עורף אינסופי להתארגן בו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם הכלים של אז הם לא הכלים של היום מצד אחד, ככה שאתה לא יכול לזרוק 4 סטלנים למרכבה סימן 4 ולקוות לטוב.

וגם מבחינת האוכלוסיה אין פה אתוס של שימוש בבקת"בים כמו שעושים באוקראינה עכשיו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...