Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 59 דקות, korola כתב:

האוקראינים מחכים למזל"טים התוקפים שהם אמורים לקבל.

אני חושב שכבר קיבלו

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 דקות, roiei כתב:

הערה קטנה לכולם:

מאוד קשה לעקוב אחרי כמויות המידע שזורמות החוצה ולכן אבקש אם אתם מתייחסים למשהו שקרה, להביא מקור כלשהוא. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, roiei כתב:

שיירה כזאת מלווה בחיפוי אוירי קבוע?

נ"מ?

אולי היא ריקה והרוסים מנסים לפתות את האוקראינים?  

נראה שהשיירה ממש מבקשת שיפציצו אותה. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 8 שעות, avargel כתב:

אחד מניתוחי צילומי הלווין דיבר על אורך כולל של 27 ק"מ 

ניתוח אחר מדבר על 64 ק"מ

אני מאוד מקווה שלא הולך להיות פה מרחץ דמים

מפחיד

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא אחר. מעודכן. אותו מקור.

אנחנו בטוח הולכים למרחץ דמים ולך תדע לכמה זמן. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא קראתי את כל השירשור, אבל ראיתי שמדברים על נשק גרעיני, והאם יש לנו מספיק בשביל לתקוף מדינה כמו רוסיה.

כולם מדברים על אפקט ההרס. הבעיה של שימוש בנשק גרעיני, זו הנשורת והקרינה שנשארת באדמה ובשטח המון שנים קדימה, וגורמת למיליון בעיות עתידיות, ואי יכולת לקיים חיים. לכן השימוש בנשק כזה, משמע מוות, סיום החיים.

נראה לי שמעדיפים לחכות לאסטרואיד שיעשה את זה, מאשר לשימוש בנשק גרעיני.

הדרך היחידה לנצח במלחמה, זה לעשות שלום.

אני חושב שעתיד האנושות תלוי בגילוי חייזרים, אז נפסיק להיות מדינות, ונהפוך לתושבי כדור אחד.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואז נילחם בחייזרים אז מה עשינו בזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, לירון .ה. כתב:

והאם יש לנו מספיק בשביל לתקוף מדינה כמו רוסיה.

לא בטוח שהשאלה רלוונטית,  אם מישהו הולך להשתמש בפצצה גרעינית או בפצצה מלוכלכת בשנה הקרובה אז פתאום המקומות הכי טובים לגור בהם יהיו בחצי השני של כדור הארץ.
ברזיל, דרום אמריקה , דרום אפריקה , אוסטרליה , ניו זילנד.
כל המקומות האלה שעד לפני שבוע אירגון הבראות העולמי התחנן שהמדינות המפותחות יעבירו להם חיסונים לקורונה, פתאום יהפכו להיות מדינות מקלט.

לפני 7 דקות, לירון .ה. כתב:

אני חושב שעתיד האנושות תלוי בגילוי חייזרים, אז נפסיק להיות מדינות, ונהפוך לתושבי כדור אחד.

יש עוד הרבה שנים עד שזה יקרה, פתיחת כל הגבולות והפיכה למדינה אחת תגרום לנדידת עמים מטורפת. 
ורק זה יגרום שום לחיכוך בין אוכלוסיות שונות וסכסוכי ענק הרבה יותר קשים.
חוץ מזה, אתה שם לב שזה מה שפוטין רוצה?  שכולם יהיו אזרחי רוסייה , מבחינתו אין בעיה לחלק דרכון רוסי לכל אזרחי העולם ואז הוא יצא להגן עליהם 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, לירון .ה. כתב:

נילחם ככדור אחד, בלי מדינות

יותר סביר, במידה שהחייזרים תבוניים ולא סתם בקטריות, שהם ילמדו אותנו, יסיתו אותנו אחד נגד השני באמצעות שוחד לפוליטיקאים ומנהיגים, ויכבשו את כדור הארץ כשניהיה עסוקים במלחמות בין מדינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...