Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי מומחים מה המצב ? 

עזרתכם וחוכמתכם אני מתעניין ברכישה של רכב 6-8 מושבים למשפחה שהתרחבה .

אני מודע למצוקת אספקה בארץ ולכן מנסה לפצח את הכדאיות הכלכלית של יבוא רכב אישי זמין מגרמניה או ארה"ב .

אין חשמליות בקטגוריה והטבות המס הוסרו מההיבריד כך שבשיקול כדאיות כלכלית נותרו דגמי פלאג אין ,שמתוכם הכיוון כרגע לאחת מהאפשרויות :

1. קיה סורנטו פלאג אין ( זמינות באתר www.mobile.de בגרמניה וגם בארה"ב - יודע שיש להוסיף 7% מכס..)

2.פורד אקספלורר פלאג אין 

3. קרייזלר פסיפיקה פלאג אין ( עדיפות אחרונה מכיוון שאין נוכחות בארץ השנה - היבואן לא מביא את הדגם) 

אם משהו הרכיב מחשבון אקסל שעוזר לפצח את החידה של עלות הרכב ביבוא אישי אל מול המתנה ארוכה ( גם עד אוגוסט ..) ורכישה בארץ ויכול לתרום מנסיונו אשלח מליון תודות מראש על העזרה .

פורסם

אז שיהיה קצת יותר פשוט נסדר את הנתונים:

1.רכב מיוצר בארה"ב

2.מיובא מארה"ב

3.עלות קניה 55,000 $ מהדילר

4.פלאג אין

איך אני מחשב הכי קרוב לסכום בשקלים שיעלה הרכב בסופו של הליך פה בישראל בחניה של הבית ? 

פורסם

1. יש חשמליות 7 מקומות מקסוס E-יוניק 5

2. הטבת המס על רכבי פלאג אין מוגבלת ל-40000 ש"ח

3. לפיכך עלות הרכב בבהנחה שההובלה עולה 3000 $ תהיה כדלקמן:

עלות הרכב כולל מיסים והובלה בשקלים:

58000x3.3 =  191400

חישוב מיסים: 191400x0.83-40000 =  154862

סה"כ מחיר כולל מיסים: 346262

יש מס רכבי יוקרה מעל 300000 ש"ח עד כ-10000 ש"ח.

הוצאות נילוות נניח עוד 5000.

תגיע למעל 360000 ש"ח.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 21 שעות, itzik123 כתב:

שבוע טוב,

מישהו ייבא טסלה מודל y ועשה על זה כמה סרטונים. זה אמנם חשמלי מלא והמס שונה אבל אולי הם יוכלו לעזור לך.

זה אחד מהם:

תודה רבה סדרת קצת את המספרים עם הסרטון

תודה רבה לעונים .

מתי אני יכול להתייחס למס של 64% על רכב פלאג אין הרשום בטבלה של רשות המיסים ?

image.thumb.png.6d352f865baa0ba47b346a7e366fb934.png

image.png

• תוכן חדש...