Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל לא הבנתי...

אתה צריך להזרים את מים איכשהו ברדיאטור = משאבה?

משאבה עושה רעש לא?

אתה צריך מאורר או משהו כזה בשביל לקרר את הצלעות? או שהאוויר בחדר שעומד יקרר מספיק טוב?

בכל מקרה יהיה לך רעש (המשאבה)...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שאין מנוס מהרעש...

אבל אפשר לארגן איזה משהו מאולתר...

יש לך חלון בחדר? (טוב זו שאלה מטומטמת- אין צורך לענות עליה...)

קנה צינור של מייבש כביסה- אפשר אפילו קטן יותר- בערך חצי קוטר של הצינור מייבש...

קח מטר וחצי של צינור כזה- תפתח מכסה צד של המחשב, תבנה תומך לצינור ותפנה קצה אחד לתוך המחשב..

בקצה הנוסף תרכיב מאוורר כמו שהצעתי לך בהודעה הראשונה שלי...

או אם אתה כל כך מתעקש לעשות הכל בעצמך תבנה מאוורר עוצמתי מאוד ופשוט תמקם אותו מחוץ לחלון- לא תשמע כלום...

וזה לא כל כך נורא אם תישן כשהחלון יהיה פתוח במקצת- עכשיו קיץ- לגבי חרקים ויתושים- קנה והתקן רשת - גם למאוורר- לא תרצה שיהיו הרבה באגים במערכת...

כל זה כמובן אם המחשב ממוקם ליד חלון אם לא- תארגן את זה כך...

בהצלחה..

פורסם

יש לי רעיון מעולה.

קנה לך 5 מאווררי רפתות מהדגם הכי משובח.

הפנה את כולם לכיוון המחשב

קנה לך סטוקים של בלוני פריאון.

קדח חור במרכז המאוורר, והחדר צינורית סיליקון קטנה למרכז(שלא תסתובב!), וחבר את הצד השני לבלון הפריאון.

הפעל את המאוררים ופתח את בלוני הפריאון. חשוב לציין כי יש לבצע את הליך הצינורית רק על 4 מאווררים, ואת החמישי יש לשים הפוך על גג המארז(שיזרוק אוויר חם למעלה), לאחר מכן המחשב יהפוך לקרח יבש והרי לך מערכת קירור משובחת.

שלד

פורסם

כנס לאתר של פנדה יש להם שם פתרונות קירור לדוגמא:

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_867

לא רק רדיאוטרים אלה את כל הציוד הנדרש (תושבות קירור לCPU, משאבות, מקרר ומה לא) נראה עסק די יקר כל העיניין. אני בטוח שיוכלו גם ליעץ לך, דרך אגב אני לא מכיר אותם ובטוח שיש חנויות אחרות שמתעסקות בזה, עדיף שתכנס לפורום מחשבים בטח שם יש מספיק "קילרים" בנושא.

• תוכן חדש...