Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2015 סדאן lt premium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים:)

מה אתם חושבים על הדגם הזה של שברולט? ידועות בעיות? האם מדובר באותו גיר הידוע לשמצה של הדגמים הקודמים?

קיבלתי הצעה על הרכב 

190000 קילומטר 

2015

20 אלף... שווה?

פורסם

רכב בעייתי מבחינת אמינות אחזקה וסחירות אם היה עם ק"מ נמוך במיוחד  20-30 אלף אז נניח, אבל 190 אלף , ממש לא.

בהצלחה.

פורסם

יש לי שברולט סוניק RS 2014, שזה אומר אותו מנוע ואותו גיר (1.4 טורבו וגיר 6 הילוכים), 105K ק"מ (נקנתה עם 80K לפני כמעט 3.5 שנים). מבחינת אמינות בינתיים חוץ מבעיות במערכת הקירור שהתגלו וטופלו מיד (מיכל עיבוי סדוק ופלאנג' סדוק, בשני המקרים ראיתי שחסר מים אבל לא הגיע למצב של התחממות) ותקלה אחת ידועה של החלפת מכסה שסתומים (הוזמן מחו"ל בעלות סבירה), אין תקלות אחרות. הרכב שלי אמנם לא נוסע הרבה (6-7K שנתי) אבל הכל בתוך העיר. מטופל כל חצי שנה טיפול בסיסי של שמן ופילטרים.

סה"כ אתה מקבל רכב סביר במחיר זול יחסית לשוק\מתחרות. קח בחשבון ש 190K זה לא מעט. כמו כן הרכב לפחות שלי צורך לא מעט דלק בתוך העיר 1/7.5-8 בנהיגה רגועה, מחוץ לעיר יכול להגיע בקלות ל 1/15.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 3 שעות, yonisi כתב:

יש לי שברולט סוניק RS 2014, שזה אומר אותו מנוע ואותו גיר (1.4 טורבו וגיר 6 הילוכים), 105K ק"מ (נקנתה עם 80K לפני כמעט 3.5 שנים). מבחינת אמינות בינתיים חוץ מבעיות במערכת הקירור שהתגלו וטופלו מיד (מיכל עיבוי סדוק ופלאנג' סדוק, בשני המקרים ראיתי שחסר מים אבל לא הגיע למצב של התחממות) ותקלה אחת ידועה של החלפת מכסה שסתומים (הוזמן מחו"ל בעלות סבירה), אין תקלות אחרות. הרכב שלי אמנם לא נוסע הרבה (6-7K שנתי) אבל הכל בתוך העיר. מטופל כל חצי שנה טיפול בסיסי של שמן ופילטרים.

סה"כ אתה מקבל רכב סביר במחיר זול יחסית לשוק\מתחרות. קח בחשבון ש 190K זה לא מעט. כמו כן הרכב לפחות שלי צורך לא מעט דלק בתוך העיר 1/7.5-8 בנהיגה רגועה, מחוץ לעיר יכול להגיע בקלות ל 1/15.

לדעתך, להתרחק?

עדיף קאיה ריו 2012

150,000?

לפני 5 שעות, m&t כתב:

רכב בעייתי מבחינת אמינות אחזקה וסחירות אם היה עם ק"מ נמוך במיוחד  20-30 אלף אז נניח, אבל 190 אלף , ממש לא.

בהצלחה.

לדעתך, להתרחק?

עדיף קאיה ריו 2012

150,000?

פורסם (נערך)

בראיה שלי זה מאוד תלוי, תלוי במי שקונה את הרכב, תלוי בסיכונים שהוא מוכן לקחת, תלוי באפשרות שלו לטפל ולהזמין חלקים לבד אם צריך. אצלי למשל כל הרכבים שאני קונה (ללא יוצא מין הכלל) הם בגדול "הרבה אוטו במעט כסף". אותי כנראה לא יתפסו אף פעם עם רכב "אמינות גבוהה מחיר גבוה" כלשהו, אני פשוט רואה את זה כטרייד-אוף או סוג של הימור ואני מוכן לקחת את הסיכון. למשל אם אקח את הסוניק שלי בתור דוגמא אז כשחיפשתי רכב בזמנו הייתה גם אפשרות ליונדאי i20 בכ 15% יותר במחיר ממה ששילמתי על הסוניק, אבל בהשוואה היא הייתה מאוד עירומה מאבזור, ומשעממת בהשוואה.

מעבר למה שכתבתי צריך גם לקחת את מצב הרכב, אני אישית אינני נרתע מק"מ גבוה אבל קח בחשבון תקלות אפשריות בעתיד (גיר למשל). בגדול, לאדם הממוצע קיה ריו 2012 כנראה תהיה "יותר אמינה אבל פחות אוטו" אם אתה מבין למה אני מתכוון. לשיקולך :)

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני שעתיים, yonisi כתב:

בראיה שלי זה מאוד תלוי, תלוי במי שקונה את הרכב, תלוי בסיכונים שהוא מוכן לקחת, תלוי באפשרות שלו לטפל ולהזמין חלקים לבד אם צריך. אצלי למשל כל הרכבים שאני קונה (ללא יוצא מין הכלל) הם בגדול "הרבה אוטו במעט כסף". אותי כנראה לא יתפסו אף פעם עם רכב "אמינות גבוהה מחיר גבוה" כלשהו, אני פשוט רואה את זה כטרייד-אוף או סוג של הימור ואני מוכן לקחת את הסיכון. למשל אם אקח את הסוניק שלי בתור דוגמא אז כשחיפשתי רכב בזמנו הייתה גם אפשרות ליונדאי i20 בכ 15% יותר במחיר ממה ששילמתי על הסוניק, אבל בהשוואה היא הייתה מאוד עירומה מאבזור, ומשעממת בהשוואה.

מעבר למה שכתבתי צריך גם לקחת את מצב הרכב, אני אישית אינני נרתע מק"מ גבוה אבל קח בחשבון תקלות אפשריות בעתיד (גיר למשל). בגדול, לאדם הממוצע קיה ריו 2012 כנראה תהיה "יותר אמינה אבל פחות אוטו" אם אתה מבין למה אני מתכוון. לשיקולך :)

נשארתי בדילמה לא קטנה. מצד אחד 190 אלף קילומטר, מצד שני רכב עם מוניטין רע במיוחד....

אובד עצות חחחחח

לפני 9 שעות, m&t כתב:

בהצלחה.

קיה ריו 12 האצבק

150,000

באותו מחיר שווה?

פורסם

מה הדרישות מהרכב? מה אופי הנסיעות?

מה התקציב?

למה דווקא הקרוז והריו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 10 דקות, dorsht כתב:

מה הדרישות מהרכב? מה אופי הנסיעות?

מה התקציב?

למה דווקא הקרוז והריו?

הקרוז סתם תפסה לי את העין מבחינה ויזואלית של הרכב - גג נפתח, מובילאי, מולטימדיה, ריפוד עור. 

קיה ריו כי הבנתי שהוא רכב אמין יחסית ותואם תקציב.

תקציב 20000

אם יש לך רעיון אחר אשמח לשמוע 

פורסם

מה השימושים ברכב? האם גיר ידני בא בחשבון?

מה חשוב לך ברכב?

כמה קילומטרים תיסע\י בערך בשנה?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 13 דקות, dorsht כתב:

מה השימושים ברכב? האם גיר ידני בא בחשבון?

מה חשוב לך ברכב?

כמה קילומטרים תיסע\י בערך בשנה?

רכב ראשון... לא יודע כמה אסע.

פעם בשבוע שבועיים נסיעה ירושלים-יקנעם.

ומדי פעם נסיעות בעיר. 

חשוב לי הנוחות בעיקר ושלא יהיה רכב שכל יומיים במוסך.. וגיר אוטויט

פורסם (נערך)

לשימושים האל והייתי מחפש פורד פיאסטה או אופל קורסה בגרסאות 1.4 אוטומט. 
הקורסה מרווחת ונוחה יותר הפיאסטה יותר קשיחה וספורטיבית, מבחינת אמינות אין הבדל בין שניהן ושניהן נחשבות לאמינות.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 40 דקות, Gavrik כתב:

לשימושים האל והייתי מחפש פורד פיאסטה או אופל קורסה בגרסאות 1.4 אוטומט. 
הקורסה מרווחת ונוחה יותר הפיאסטה יותר קשיחה וספורטיבית, מבחינת אמינות אין הבדל בין שניהן ושניהן נחשבות לאמינות.

בורח בכל תוקף משברלוט קרוז למינהם?

• תוכן חדש...