Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצמה שיוצאת מהאוטו היה במקור קונקטר מפלסטיק וגם בצמה של הרדיו היו קונקטורים מפלסטיק. 

 

קיימת צמה מתאמת בין הקונקטור של האוטו למחברי ISO סטנדרטיים שאפשר לחבר לרדיו בשתי שניות בלי לחתוך שום חוט. התמונה לדוגמה מאתר Drive 2.

1fe998es-960.thumb.jpg.704244a6c7ea6597f6c9be4460a9fb55.jpg

 

אצלך מישהו, מסיבה שאני לא מצליח להבין חתך גם את המחבר של האוטו וגם של הרדיו. 

 

 

 

ברדיו זה קל. שחור אדמה, אדום פלוס קבוע, צהוב פלוס אחרי הסוויץ'. היתר זוגות לרמקולים. למשל סגול עם פס שחור ובלי זה רמקול קידמי שמאלי, ירוק עם פס שחור ובלי זה רמקול קידמי ימני וכו'. לדוגמא בלבד... 

 

בצד של האוטו צריך לבדוק עם רב מודד, מכיוון שיש שם גם קווי תקשורת לרדיו המקורי ולא רק מתחים וקווים לרמקולים, זה קצת בעייתי. את מתכוונת לחבר את הרדיו לבד? 

 

 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

זה קל. שחור אדמה, אדום פלוס קבוע, צהוב פלוס אחרי הסוויץ'.

הפוך גוטה ( @Buki)
צהוב = פלוס קבוע

אדום = פלוס אחרי סוייץ.

שחור - אכן, "אדמה" או "מינוס".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 דקות, איציק נ. כתב:

הפוך גוטה

כתבתי מזיכרון, לא התעסקתי בזה הרבה זמן. אבל זה החלק הקל. 

 

 

החלק הקשה זה למצוא את הקווים האלו  בצמה של האוטו, כאמור יש שם קו או כמה קווים שמתנהגים בבדיקה עם רב מודד כמו פלוס אבל אלו קווי תקשורת לרדיו המקורי ואי אפשר להתחבר אליהם. 

 

 

פורסם
לפני 8 דקות, Buki כתב:

כתבתי מזיכרון, לא התעסקתי בזה הרבה זמן. אבל זה החלק הקל. 

 

 

החלק הקשה זה למצוא את הקווים האלו  בצמה של האוטו, כאמור יש שם קו או כמה קווים שמתנהגים בבדיקה עם רב מודד כמו פלוס אבל אלו קווי תקשורת לרדיו המקורי ואי אפשר להתחבר אליהם. 

קווי תקשורת מהסוג הזה לרוב ניתן לזהות כי הם מגיעים כ Twisted Pair (שזורים אחד בשני \ מפותלים אחד בשני \ וכו').

שים לב בתמונה המצורפת לצמד החוטים אדום+תכלת. זה התקשורת.
(התמונה מאתר peugeotforums.com).

אגב, ירוק+צהוב זה ה"מינוס" ("אדמה") שצריך להתחבר לחוט השחור ברדיו.

איציק

 

radio.jpeg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום, אני רוצה לחבר בעצמי רק את החוטים של כל הרמקולים ושל המערכת עצמה כדי שתדלק כמובן, כדי לחבר את הטלפון הנייד. 

איני צריכה את שאר החיבורים כמו אנטנה לרדיו, והשאר..

 

איזה צבע חוט של המערכת אני צריכה להצמיד לחוטים של הרכב? 

יש למישהו מפרט \ צילום הכוונה ? 

 

תודה

 

פורסם

אחרי שהתנסתי עם חיבור AUX במשך תקופה ואז התקנתי רדיו עם Bluetooth, אני ממליץ מאוד להשקיע 300-400 שקל או אפילו פחות למכשיר סיני לא ממותג עם Bluetooth ולהתקין אותו ולא את מה שיש לך.

 

זה משדרג משמעותית את חווית השימוש ברכב ולדעתי שווה מאוד. 

 

חיפשתי קצת ולא מצאתי את פירוטי צבעי החוטים בצמה של הרכב. יש רק את פירוט הפינים בקונקטור שחתכו. אנסה לחפש עוד. 

 

 

×
×
  • תוכן חדש...