Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים לאון 1.8 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כשבועיים החלפתי ראדיטור, משאבת מים וקולר שמן כמובן שגם החלפתי את כל הצינורות שיש ושאפשר הייתה לי נזילה לפני אבל הנזילה עדיין ממשיכה אני מסתכל מתחת לרכב ואין מים אבל אחרי נסיעה הטנק מים יורד לי מישהו יודע מאיפה עוד יכולה להיות נזילה? כבר החלפתי את כל המערכת קירור...

פורסם
לפני 22 דקות, Shab00 כתב:

אולי לא רוקנו אוויר מהמערכת.

אם זה ממשיך לרדת עוד תעדכן אבל אם זה רק בנסיעות הראשונות שאחרי זה בסדר.

אני יודע שיצא אוויר מהמערכת אמרו לי במוסך גם למלא אחרי יום של נסיעה מילאתי את הטנק של המים לפי ההוראות ואחרי שבוע לא ירד לי מים ופתאום השבוע ירד לי מתחת למקסימום

פורסם

נזילת מים יכולה להיות גם מהמיכל איבוי  וגם   מהבית טרמוסטט.

תבדוק טוב טוב את המיכל איבוי, מכל זווית.

יש לו נטייה לפתח סדקים, ברכבי VAG.

כשהייתה לי איביזה בזמנו, באחד הטיפולים, ראיתי 2 ארגזים גדולים עם מיכלים כאלה סדוקים.

זה מן סוג של מחלה ברכבים הללו.

פורסם

עד כמה שזה נשמע מוזר חלקי פלסטיק ב VAG כמו מחברים  במערכת הקירור נרקבים ומייצרים סדקים, מהם המים יכולים לברוח. תעבור על כל מחבר ומחבר.

הייתה לי פאסאט (רגילה - ללא טורבו ועם ממסרת פלניטרית) ועברתי לטויוטה פריוס. מרחק של שמיים וארץ מבחינת אמינות.

פורסם
לפני 16 שעות, yairw כתב:

האם החלפת את כל החלקים הנ"ל בגלל הנזילה המדוברת, או שאין קשר?

החלפתי כי היה נזילה אבל הנזילה ממשיכה

פורסם

אם המוסכניק/מוסך, לא הראה לך פיזית היכן הנזילה בכל חלק שהוחלף, אני נוטה להאמין שהוא עובד בשיטת מצליח, מחליף רכיבים עד שיהיה בסדר, ממוסך כזה אני מתרחק כמו אש.

תשמע סיפור קצר,

לפני קצת יותר מעשור גם סבלתי מנזילת מים ולא קטנה, החלטתי שאני לא לוקח את הרכב למוסך עד שאני לא מוצא מאיפה אני מאבד מים,

נסעתי עם פלטת קרטון ענקית וסמרטוטים, איך שחניתי שמתי את הקרטון מתחת לרכב ואת הסמרטוטים במקומות חשודים וכלום - לא מצאתי אפילו לחות והרכב ממשיך לאבד מים כל הזמן.

נשברתי ונסעתי למוסך, אמרתי לו מה הבעיה ונתתי אישור להחליף את כל מערכת הקירור מבחינתי והלכתי,

טלפון אחרי חצי שעה - בוא לאסוף את הרכב, תביא 50 שקל על פקק חדש למיכל עודפים.

קרה לי בשני רכבים שונים.

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעתיים, yairw כתב:

אם המוסכניק/מוסך, לא הראה לך פיזית היכן הנזילה בכל חלק שהוחלף, אני נוטה להאמין שהוא עובד בשיטת מצליח, מחליף רכיבים עד שיהיה בסדר, ממוסך כזה אני מתרחק כמו אש.

תשמע סיפור קצר,

לפני קצת יותר מעשור גם סבלתי מנזילת מים ולא קטנה, החלטתי שאני לא לוקח את הרכב למוסך עד שאני לא מוצא מאיפה אני מאבד מים,

נסעתי עם פלטת קרטון ענקית וסמרטוטים, איך שחניתי שמתי את הקרטון מתחת לרכב ואת הסמרטוטים במקומות חשודים וכלום - לא מצאתי אפילו לחות והרכב ממשיך לאבד מים כל הזמן.

נשברתי ונסעתי למוסך, אמרתי לו מה הבעיה ונתתי אישור להחליף את כל מערכת הקירור מבחינתי והלכתי,

טלפון אחרי חצי שעה - בוא לאסוף את הרכב, תביא 50 שקל על פקק חדש למיכל עודפים.

קרה לי בשני רכבים שונים.

הראה לי את הנזילה הכל היה קורוזיה הבחור שקניתי ממנו כנראה שם מים מהברז העיניין הוא שאני לא רואה טיפה מתחת לאוטו אבל אני נוזל יש מצב זה פקק אני הולך מחר למוסך מקווה שיהיה טוב וגם הוא הראה לי את הנזילה לפני שהחלפתי הכל היה לי שלולית מתחת לרכב ועכשיו אני אוכל תסביך

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...