Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכונן אתה חפץ ומשחק הרבה - אז כדאי ללכת על הגרסה הזו.

אם היה אותה במלאי הייתי רוכש, אבל לי זה לא מפריע יותר מדי.

מה שכן מבאס זה שיש לי סוני 4 פרו ועכשיו איתו עוד איזה 4-5 משחקים שאני לא יכול להשתמש בהם, כי הם בדיסקים.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 4 שעות, Coresh כתב:

@liav12 וואו מעולה! ממש תודה רבה, אצטרף לבוט בטלגרם.

אגב, ההבדל בין גרסת כונן הדיסקים (אני מבין שזה כונן Blue Ray)  לגרסה הדיגיטלית היא רק בתוספת הכונן לגרסה הראשונה וכל השאר זהה? לשניהם יש את כונן ה SSD 825GB?

אכן בלוריי, אותו דבר למעט הכונן.

אבל יש לזה השפעה עקיפה:

גירסה דיגיטלית - חייב להוריד משחקים מהחנות הדיגיטלית - הם תופסים נפח מלא על הכונן SSD (שגם ככה לא גדול).

גירסת דיסק - אפשר כמו דיגיטלית לקנות משחק דיגיטלי ויתפוס מקום מלא, אפשר לקנות בדיסק ואז רק חלק מהמשחק מותקן על ה-SSD, אבל מחייב להכניס את הדיסק כדי לשחק.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם תופסים אותו מקום בקונסולה לצערי. הדיסק זה רק מפתח כדי להפעיל את המשחק אחרי שהתקנת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בנוסף, לא לשכוח שאפשר להוסיף עוד SSD בעצמכם (לא במקום הקיים! בנוסף!) וזה לא עולה בביצועים מופחתים או משהו. עוד 1TB בתאימות לסטנדרט המהירות שסוני הכתבה יעלה כ 130 דולר

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 10 שעות, Mech Morphix כתב:

הם תופסים אותו מקום בקונסולה לצערי. הדיסק זה רק מפתח כדי להפעיל את המשחק אחרי שהתקנת

אתה בטוח בזה? אני שמעתי מתישהו על זה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הגיוני, הקריאה מתוך הכונן הפנימי תמיד תהיה יותר מהירה (בפער ענק) מאשר מהדיסק לא? אני זוכר עוד מימי ה-PS3 (הפליסטיישן האחרון ששיחקתי בו), היו משחקים שאיפשרו כתיבה של רוב הדאטה לכונן וזה שיפר את זמני הטעינה פלאים

פורסם (נערך)

מנצל את השירשור לטובת ps4 pro

האם משתלם עכשיו לקנות את הקונסולה? עדיין יוצאים אליה משחקים חדשים ועדיין יצאו אליה .

ממה שראיתי קשה להשיג אותה ברשתות הגדולות  (אין מלאים תקופה ארוכה) וביד 2 יש מכשירים שעברו חיים לא קלים או שחלקם קיבלו באן מסוני ואי אפשר להיות במנוי פלוס

(הקונסולה לא בשבילי, אם מישהו במקרה מוכר אשמח שתשלחו הודעה לפרטי).

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם (נערך)

אז באופן עקרוני אפשר לומר שהגרסה עם כונן הדיסקים דומה  לרכב PHEV - טוב שיש את הכונן (הסוללה) אבל לא חייבים להשתמש בו (לטעון אותה), ואפשר להשתמש בקונסולה רק באופן דיגיטלי? ☺️

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
בתאריך 6.1.2022 בשעה 11:01, Mech Morphix כתב:

הייתי רוצה לראות מישהו מנסה 😂

חצי מהאינטרנט כבר עשה, לא ניסה. ב PS3/4/5 הוספת הארדיסק או במקרה של ה 5 NVME SSD זה עניין של מברג, בורג אחד, ו 3 דקות עבודה. הקונסולה בנויה להיות ידידותית מאוד לנושא.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

חצי מהאינטרנט כבר עשה, לא ניסה. ב PS3/4/5 הוספת הארדיסק או במקרה של ה 5 NVME SSD זה עניין של מברג, בורג אחד, ו 3 דקות עבודה. הקונסולה בנויה להיות ידידותית מאוד לנושא.

שים לב מה ציטטתי חבר. הדגשת במקום הקיים כאילו שזה משהו שהוא אפשרי (הקיים זה זיכרון מולחם ולא כונן ניתן להסרה)

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתאריך 6.1.2022 בשעה 19:14, Blaz00r כתב:

הגיוני, הקריאה מתוך הכונן הפנימי תמיד תהיה יותר מהירה (בפער ענק) מאשר מהדיסק לא? אני זוכר עוד מימי ה-PS3 (הפליסטיישן האחרון ששיחקתי בו), היו משחקים שאיפשרו כתיבה של רוב הדאטה לכונן וזה שיפר את זמני הטעינה פלאים

צריך שרוב הדאטה יהיה על הכונן הפנימי, לא חייב את כולו.

בתאריך 6.1.2022 בשעה 23:43, ANUTKK כתב:

מנצל את השירשור לטובת ps4 pro

האם משתלם עכשיו לקנות את הקונסולה? עדיין יוצאים אליה משחקים חדשים ועדיין יצאו אליה .

ממה שראיתי קשה להשיג אותה ברשתות הגדולות  (אין מלאים תקופה ארוכה) וביד 2 יש מכשירים שעברו חיים לא קלים או שחלקם קיבלו באן מסוני ואי אפשר להיות במנוי פלוס

(הקונסולה לא בשבילי, אם מישהו במקרה מוכר אשמח שתשלחו הודעה לפרטי).

ירדה מייצור לכן מה שאתה רואה ברשתות זה שאריות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...