Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, אני מחפש לקנות רכב לאחר שמכרתי ג'יפ שעלה לי ביותר מידי תיקונים וקיבלתי החלטה לקנות רכב מ A ל B.

לאחר התייעצויות רבות ומחקר שעשיתי הבנתי שהמובילה היא קיה פיקנטו אבל מהרחוב הבנתי שהטויוטה יותר אמינה.

אשמח לחוות דעת שלכם כדי שאוכל לקנות רכב בראש שקט.

חשוב לי לציין שנכוויתי לא פעם ולא פעמיים ביד שנייה ולכן אני רוצה לקנות מהחברה.

אני צריך לנסוע 4 פעמים בשבוע בדרך בין עירונית הלוך וחזור יוצא 200 ק"מ.

אני רוצה להוסיף שהטויוטה יותר יקרה אך משולבת היברידית משמע היא תחסוך לי ככל הנראה משמעותית בדלק.

מקווה שהגעתי למקום הנכון, תודה מראש לכל עונה :)

עריכה אחרונה על ידי moishale
דיוק בפרטים
פורסם

לא ניתן להגיד שפיקנטו פחות אמינה.

היאריס יותר חסכונית, זריזה יותר ומרווחת יותר.

מה התקציב?

כול נסיעה 200 ק״מ או סך 4 נסיעות 200 ק״מ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היאריס היא רכב בקטגוריה אחת מעל הפיקנטו (סופרמיני מול מיני), והיא תהיה נעימה יותר לנסיעה בזכות גיר רציף/היברידי לעומת רובוטי בפיקנטו החדשה.

שתיהן סחירות מאוד ושומרות על ערכן מצוין, אבל כמובן שמחיר התחלתי גבוה יותר של היאריס יגרור סכום גבוה יותר של ירידת ערך.

לגבי הנוחות, תצטרך לעשות נסיעת מבחן בנסיעה בינעירונית ארוכה מספיק כדי לדעת - אנחש שהיאריס תהיה נוחה יותר בבינעירוני, אבל אולי אני טועה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
פורסם

בתור אחד שעשה תקופה לא קצרה נסיעה יומית של 200 ק"מ בפיקנטו לאנשים גדולים זה לא תענוג,

הרכב נוסע היטב וסוחב בסדר גמור אבל

מיכל דלק קטן שלח אותי כל יומיים לתדלוק,

צפיפות יחסית במרחב הפנימי שלחה אותי להחליף למשהו יותר מסיבי (אז פלואנס)

חייב לציין שממש לא מזמן עמדנו בפני אותה דילמה יאריס 2017 מול פיקנטו 2017 לרעייתי הלכנו על הפיקנטו והיא מתלוננת שהמיכל קטן מידי...

• תוכן חדש...