Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן מעט מפתיע 1.4TDI עם 3 צילינדרים. (מותקן בפאביה סטיישן 2007)
למרות הנפח הצנום ושלושה צילינדרים בלבד המנוע כיום עם כ-470 אלף ק"מ, טורבו מקורי, מזרקים מקוריים ובאופן כללי מגלה אמינות מעוררת התפעלות למרות חיים מאתגרים. 

גם ה1.9SDI חצה אצלינו בבית חצי מיליון ק"מ בלי בעיות משמעותיות בגזרת המנוע, אבל כמו שציינו מדובר במנוע עצל מאוד. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

מנוע V8 בדודג' פליימאות' של אל באנדי. הגיעה למיליון מיילים. 

רק לתקן - הוא המשיך לנסוע אחרי האפוס אז יותר מזה 🤣

• מצחיק 3

קובי

:-)

פורסם

אני לא כל כך מבין, בזה אבל אחי נוסע על טיוטה קורולה 2007 עם 560 אלף קילומטר עם מנוע וגיר מקוריים, אז אני חושב שזה גם אמין.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

תראה אמין זה עניין יחסי. ביחס לקורולה הרכב של אחיך מגלה אמינות ממוצעת לא יותר.

יש להם בקרוב טיפול סיום הרצה ב 600 אלף. 

• מצחיק 2

פורסם

יש מעט מאוד מנועים ששובקים לא בגלל קטסטרופה חיצונית/תחזוקתית (חיפוף בטיפולים, חוסר שמן או רתיחה). מנוע שעושה 500K וצפונה בכלל לא נדיר ויוצא דופן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

מנוע שעושה 500K וצפונה בכלל לא נדיר ויוצא דופן.

איזה מנוע? מנוע דיזל 2.5 ליטר 130-150 כ"ס בטנדר עבודה או מנוע בנזין מודרני בנפח קטן 1.2 או 1.3 ליטר שגדשו גם כן ל 130-150 כ"ס? 

פורסם

דיזל בכלל בלי בעיה. לא מדבר על הדובלואים או האיסוזו שלא מתים.

גם המוגדשים קטני הנפח לא נתקלתי במוות על בלאי אלא על טורבו שזרק חתיכה למנוע, שימון, טיימינג שלא הוחלף בזמן וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, shakedi כתב:

המנוע כיום עם כ-470 אלף ק"מ מזרקים מקוריים

אתה לא רציני איתי, מה הקטע?

להחליף מצתים זה אחד הקלים, אלא אתה עם בוקסר או משהו בסגנון

פורסם
לפני 25 דקות, Sparrow420 כתב:

אתה לא רציני איתי, מה הקטע?

להחליף מצתים זה אחד הקלים, אלא אתה עם בוקסר או משהו בסגנון

זה דיזל, הוא מדבר על מזרקים. 

פורסם
לפני 11 שעות, TZR84 כתב:

מנוע 1.6 של קורולה 1999, ראיתי בעיניי אחת לפני 3 שנים שהגיעה ל700 אלף מנוע מקורי עם גיר ידני שהוחלף פעם אחת.

מעניין על כמה היא היום או אם שרדה עדיין

בנוסף וולוו ישנות משנות ה80 (לא הטורבו) היו מחזיקות ק"מ אסטרונומי גם בתחזוקה ירודה

הוזכר קודם (נדמה לי על ידי @vadim6385) - זה מנוע ה-4A-FE. את הדגמים האלה עדיין רואים לא מעט על הכביש, אם כי אין לי מושג איזה נסועה. אולי כדאי לשאול את @אושריקו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

מנוע שהוא תענוג וגם מודרני? דיזל צרפתי עם מיכל אוריאה מבוטל.
אחחחחח אין כמו לעשות זובי לצרפתים ימח שמם שניסו שוב להגניב מחלה סמויה לתוצרת שלהם.

ומה דעתך שהיה ריקול ללא מעט רכבי PSA עם מנוע דיזל שייצרו בין 2016-2018 עם בעיות גם ב-DPF :D

A plastic component (spacer) included in the exhaust line could damage the Diesel Particle Filter (DPF) under certain conditions, creating small cracks or holes. Depending on the amount of damage, the particulate emission level could exceed regulatory limits.

פורסם

לי היתה קורולה שנת 2000

קניתי אותה עם 150 אלף, עשיתי טיימינג וטיפולים בזמן, נסעתי עליה 5 שנים ומסרתי אותה להורים שלי עם 280 אלף ק"מ.

הרכב אצלם שנתיים וחצי, והם הגיעו איתו ל 340 אלף ק"מ. 

לפני 3 חודשים נקרעה רצועת הטיימינג שהחלפתי כשקניתי, החליפו רצועה ב 800 שקל והרכב ממשיך לנסוע כאילו כלום.

בכל הזמן הזה לא היתה תקלה במנוע, מלבד צריכת שמן של קילו לכל 4 אלף ק"מ.

• תוכן חדש...