Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נכשלתי בטסט על דבר אחד: צמיג אחד עם סדקים\יובש. אני מחליף את שני הצמיגים על אותו הציר (אחורי) כדאי שיהיה מאוזן (הקדמיים אגב ממש חדשים - בני שנה ו-6K ק"מ).

השאלה שלי היא אם כשאני חוזר למכון הטסטים אאלץ לעבור שוב את כל המסלול או שאני פשוט מראה למישהו את הצמיג וסוגר עניין?

*לא בטוח ב-100% שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר, סליחה אם זה לא המקום*

פורסם

תאלץ לעבור רק את התחנה שנכשלת בה,  אתה לא תעבור את כל הבדיקות מהתחלה.

מה קורה מעבר לזמן שניתן לך לתיקון הליקוי אני לא יודע לכן עדיף לסיים כמה שיותר מהר.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

נכנס למסלול שוב, משלם 20 שקל על טסט חוזר, עובר את כל התחנות בלי להיבדק, אחד הבוחנים מסתכל על הצמיגים החדשים וסוגר את הליקוי במחשב. הולך למשרד ומקבל חותמת על רישיון הרכב ומדבקה.   כמו שנאמר יתכן שכבר בהתחלה יגידו לך לא לעבור את המסלול אלא ישר לגשת למשרד. תלוי במכון. 

פורסם

תמיד משלמים על טסט חוזר.

מה שקרה אצלי בכמה מכונים שונים זה שבסוף הבדיקה הראשונה שילמתי גם על הטסט הראשון וגם על הטסט החוזר, מראש.

בטסט האחרון היה לי צמיג תקול (חור מוזר בדופן) - אחרי ההחלפה ניגשתי לבוחן והוא פשוט על העיף מבט על הצמיג, מבלי להיכנס למסלול. משם למשרד והביתה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

במה שאני נתקלתי הוא מכונים שאם אתה מבצע את התיקון במוסכים הצמודים להם מיד אחרי הטסט לא גובים את 20 השקלים תמורת טסט חוזר. קרה לי לאחרונה עם ליטוש פנסים והחלפת מגב אחורי - הראיתי את החשבונית והבוחן אפילו לא הסתכל על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא התחברתי זמן מה ולכן לא עדכנתי, אבל למי שמעוניין, בסוף נכנסתי למנהלת עם קבלה לאחר החלפה - היא לא הסתכלה אפילו על הקבלה (פשוט לקחה את המילה שלי), ולקחה את הניירת, חתמה כמה פעמים ובזה הסתיים העניין.

פורסם

אין קשר למתי אתה חוזר זה תלוי על מה פסלו. אותי למשל פסלו על צמיגים. ועל פנס ראשי חלש. תיקנתי. חזרתי. והעבירו לא ביקשו תשלום נוסף. יש מקומות שכן לוקחים תשלום בדיקה חוזרת תלוי במכון. כנראה על ליקויים יותר גדולים שאתה באמת צריך לעבור עוד פעם במסלול.

פורסם
בתאריך 9.11.2021 בשעה 00:22, hans כתב:

ניגשתי לבוחן והוא פשוט העיף מבט על הצמיג, מבלי להיכנס למסלול. משם למשרד והביתה

זה מה שהיה גם אצלי, ללא צורך לשלם על טסט חוזר.

• תוכן חדש...