Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.9.2021 בשעה 22:22, DC10 כתב:

תמיד תשתמש בנוזל כביסה, יש לך יעודי של CG:

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-כביסה-לניקוי-וטיפוח-מיקרופייבר-chemical/

לפני הרבה זמן המליצו פה בפורום על טקסטיל שמפו, אני משתמש בו כבר שנים:

&title=%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94%20%D7%91

רק עם זה

ו/או עם חומץ סינתטי 5% כתוספת.

@outlander

עם מים זה בסה"כ יוריד קצת מהלכלוך שיש במטלית, החומר והתכונות שלו ישארו "דבוקות" על המטליות.

כלומר התכונות של החומר במיוחד BSD הן דחיית מים חזקה מאוד, אז היא תדחה כל חומר שתרסס על המטלית או שתבוא במגע עם הפח מה שיגרום למריחה לא תקינה וגם לפעמים סימני STREAKS.

מים זה לא מנקה ולא כל מה שרטוב נקי :) 

Opel Adam S 2017

פורסם

איך תסביר את זה שאני כבר אחרי כמה מחזורי שטיפה עם מים בלבד, המגבות נשארות רכות ומנגבות בצורה פנטסטית ללא סימנים?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני מכבס מייד לאחר השימוש עם נוזל כביסה, תכנית קצרה של 30 מעלות (חצי שעה) וממלא אותה כמות של נוזל כביסה (פרסיל) וחומץ 5% - בלי מרכך. תולה לייבוש בצל/בבית ומוכן לשימוש הבא

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

נוזל כביסה זה BIG NO NO

אתה צריך חומר ייעודי, זה יקצר לך את תוחלת החיים שלהן ויכולת הספיגה וחבל.

שמפו טכסטיל של יעקובי עושה את העבודה מצוין, הוא לאריגים עדינים

או סבון יעודי למטליות מאחת החברות (כימיקל גייז, קארפרו וכו').

בתאריך 12.9.2021 בשעה 18:34, outlander כתב:

איך תסביר את זה שאני כבר אחרי כמה מחזורי שטיפה עם מים בלבד, המגבות נשארות רכות ומנגבות בצורה פנטסטית ללא סימנים?

זה יהיה סבבה לתקופה קצרה, אחרי זה אתה תראה שזה לא עובד יותר.

אין פה מדע מיוחד, החומרים דוחי מים נספגים לך במטליות, מן הסתם שמים לא יורידו אותם בשטיפה, זה ייספג לך לאט לאט במטליות עד שבסופו של דבר הן יפסיקו לספוג כמו שצריך ואו שתקנה חדשות או שתזרוק אותן.

לא כל מה שרטוב נקי, ומים לא מנקים הכל כמו גרגירי חול שאספת מהפח של הרכב.

בכל מקרה זו החלטה שלך קיבלת עצה על שאלה ששאלת, אם בא לך להתמרד ולעשות בכוח להיפך אז לבריאות?

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם

למה להתמרד, אמרתי כבר שממציא הרעיון הוא הבחור מאוטוסטור...

ואני חושב שהוא צודק, אחרי ניסיון של כמה שנים בשטיפה עם שמפו טקסטיל, ועכשיו בשטיפה עם מים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...