Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי אתמול מצבר ששבק במצבר AGM חדש המיועד למנגנון הנדון. בשנה האחרונה, המנגנון של סטופ אנד סטארט פעל רק לאחר נסיעות ארוכות מאד (לצפון או לדרום) כנראה לאחר הטענה מלאה של המצבר. אתמול בדרך הביתה, למרות שמדובר במצבר חדש, המנגנון לא פעל (ייתכן שמחשב הרכב השבית אותו בגלל החום בחוץ).

אבל הבוקר, כאשר עדיין לא מאד חם, גם לא נכנס לפעולה.

איפה יכולה להיות הבעיה? הרי המצבר חדש.

פורסם (נערך)

יש שני תקנים למצברי S$S. בדוק שהמצבר שרכשת עומד בתקן שהגדיר היצרן. 

שים לב, על פי חוקי הפורום אתה מחוייב לציין את דגם הרכב והשנתון בכותרת. 

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

ייתכן ולוקח כמה ימים הכוונה נסיעות עד שהמערכת חוזרת לפעול. בכל מקרה מזגן על טמפרטורה הכי נמוכה לרוב מונע מהמערכת לפעול כלל. נסה להעלות הטמפרטורה ל20 ותראה אם המערכת פועלת

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לפני 55 דקות, student כתב:

ייתכן ולוקח כמה ימים הכוונה נסיעות עד שהמערכת חוזרת לפעול. בכל מקרה מזגן על טמפרטורה הכי נמוכה לרוב מונע מהמערכת לפעול כלל. נסה להעלות הטמפרטורה ל20 ותראה אם המערכת פועלת

אני כמעט תמיד נוסע על 22 מעלות. אם המערכת צריכה כמה ימים להיטען, אז סבבה, השאלה היא יכול גם להיות שנדפק משהו במחשב הרכב שצריך לבדוק במוסך? או שהמבחן הוא סוג המצבר ותו לא?

פורסם

מה אכפת לך שזה לא עובד,התועלת במערכת הזאת שולית היא רק שוחקת את המנוע,הסטארטר,המצבר ומכלולים נוספים שעלותם בעתיד גבוה יותר מהחיסכון בדלק.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, levy כתב:

מה אכפת לך שזה לא עובד,התועלת במערכת הזאת שולית היא רק שוחקת את המנוע,הסטארטר,המצבר ומכלולים נוספים שעלותם בעתיד גבוה יותר מהחיסכון בדלק.

מצחיק אתה. 

דרך אגב, גם החלון החשמלי האחורי לא יורד, אבל מה איכפת לי, אני יושב מקדימה.

הזכרתי שהנעילה האוטומטית במהירות 10 קמש לא פועלת?

אבל מה איכפת לי, אין בסביבה שלי גנבים.

וכול' וכול'.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אני דווקא לא חושב שהוא מצחיק, וגם אני בדעה שלו. 

לא מבין אנשים שמתעקשים על המערכת הזו.. הדבר הראשון שאני עושה כל פעם שאני מתיישב ברכב שיש לו s&s זה לכבות את המערכת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

יום טוב גם לך

פורסם

קניתי סוזוקי ויטארה לפני כמה חודשים הדבר הריאשון שעשיתי קניתי כרטיס משולב בצמה מאליאקספרס שמנטרל את המערכת ss בכל הנעה.

ארויח אריכות ימים למכלולים,אין הפסקות במיזוג ואין הכנסת הילוך פיתאומית שהמנוע מתחיל לעבוד.

פורסם
לפני 23 דקות, Igalz כתב:

אני דווקא לא חושב שהוא מצחיק, וגם אני בדעה שלו. 

לא מבין אנשים שמתעקשים על המערכת הזו.. הדבר הראשון שאני עושה כל פעם שאני מתיישב ברכב שיש לו s&s זה לכבות את המערכת.

אותו הרגל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לפני שעה, usafun כתב:

מצחיק אתה. 

דרך אגב, גם החלון החשמלי האחורי לא יורד, אבל מה איכפת לי, אני יושב מקדימה.

הזכרתי שהנעילה האוטומטית במהירות 10 קמש לא פועלת?

אבל מה איכפת לי, אין בסביבה שלי גנבים.

וכול' וכול'.

דווקא מצדד ב פות"ש.

אני סבור שכלל מערכות הרכב צריכות להיות תקינות, ותקלה באחד מהם עלולה להיות פתח לצרות, וכלל פחות מעוניין להזניח את המקום השני שאני מבלה בו הכי הרבה.

אפרופו הדיון לגבי אמינות המערכת (או הבלאי התיאורטי שנטען שהיא יוצרת) מוצא עד תום בשרשורים אחרים לדעתי. יצא לי לנהוג על כמה רכבים כאלה בשנים האחרונות, ואין שום בלאי, או בעיות.

תחושת בטן, שאם פות"ש פתח שרשור לגבי תקינות המערכת, וביקש במפורש עזרה בהשמשה שלה, הוא מעוניין שהיא תעבוד, אבל זו רק תחושה.

בכל מקרה פות"ש, על איזה רכב מדובר, ומהיכן אתה בארץ? ממליץ לך כמו בהמלצתי הקודמת, לבדוק את סוג המצבר והאם הוא תואם לתקן של יצרן הרכב. אכן לא שולל שקיימת בעיה נוספת במערכת ברכבך.

סע בדרכים בטוחות.

• אהבתי 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

מה אלו התגובות ההזויות האלו? פונקצינליות ברכב שלא עובדת - הוא רוצה לתקן אותה. הלוואי ורבע מעם ישראל היו כמוהו.

פות"ש - באיזה סוג רכב מדובר ומה שנתו? יש המון תנאים שיכולים להשתנות ולגרום לפעולה לא לעבוד. 

• אהבתי 2

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 4 שעות, Igalz כתב:

. הדבר הראשון שאני עושה כל פעם שאני מתיישב ברכב שיש לו s&s זה לכבות את המערכת.

אצלי זה הפך להיות הרגל גם.

במקום ללחוץ על כפתורי הקודנית,[שאין לי], אני לוחץ על כפתור הביטול של ה-S&S.

ומה שעוזר לי לא לשכוח ללחוץ, זה הודעה בירוק , שמודיעה שהמע" פעילה.

את האמת ? זה גם לא מעניין אותי אם היא פעילה או לא, ואם היא תעבוד או לא, אי פעם.

ניטרלתי, ונסעתי!

פורסם

הוא מוטרד שהרכב לא תקין ובכלל לא בטוח שרק זה מושפע או שמחר יתעורר עם חצי תיבת פיוזים שרופה. מבין אותו.

מצבר זה הרכיב הראשון שחושדים בו.

לשאלתך, הולך מתי שמסתדר לך לברר עם מישהו שמתקין מצברים (לא זה שהתקנת אצלו) או חשמלאי רכב שאתה סומך עליו.

• אהבתי 1
פורסם

חברים,

הכל בסדר.

לא רק שהמנגנון לא עבד, כנראה המצבר גם הגיע לסוף הדרך.

מדובר ב-C4 פיקאסו שנת 2015.

המצבר סחב לפחות 4 שנים (אם לא 5) .

לאחרונה כל התנעה נדלקה  לי נורה אדומה של בעיה במנוע ונכבתה. התכוונתי להכנס למוסך לבירור העניין הזה עד שגם ההתנעות נהיו עייפות (בייחוד אחרי סופ"ש).

אז לפני שאני נתקע החלפתי מצבר במצבר AGM לפי הנדרש והכל כעת בסדר.

אין התרעות, מנגנון S&S עובד תקין ואני בוחר אם להפעיל אותו או לא.

תודה לכל המגיבים.

פורסם
בתאריך 30.8.2021 בשעה 11:12, usafun כתב:

החלפתי אתמול מצבר ששבק במצבר AGM חדש המיועד למנגנון הנדון. בשנה האחרונה, המנגנון של סטופ אנד סטארט פעל רק לאחר נסיעות ארוכות מאד (לצפון או לדרום) כנראה לאחר הטענה מלאה של המצבר. אתמול בדרך הביתה, למרות שמדובר במצבר חדש, המנגנון לא פעל (ייתכן שמחשב הרכב השבית אותו בגלל החום בחוץ).

אבל הבוקר, כאשר עדיין לא מאד חם, גם לא נכנס לפעולה.

איפה יכולה להיות הבעיה? הרי המצבר חדש.

לפני 14 דקות, usafun כתב:

לא רק שהמנגנון לא עבד, כנראה המצבר גם הגיע לסוף הדרך.

מדובר ב-C4 פיקאסו שנת 2015.

המצבר סחב לפחות 4 שנים (אם לא 5) .

...

אין התרעות, מנגנון S&S עובד תקין ואני בוחר אם להפעיל אותו או לא.

לא הבנתי כלום, מה קרה אחרי ההחלפה של המצבר הראשון? החלפת למצבר בן 4?

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...