Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כילד אני זוכר שהיו מביאים אטרקציה טיסה במסוק.

היו מנחתים אותו במגרש כדורגל/שדה פתוח.

לא יודע מה עכשיו.

מעשית הוא יכול לנחות בכל מקום כמעט

כל עוד אין בסביבה בניינים גבוהים והרבה חוטי חשמל.

האם מאשרים? את זה אני כבר לא יודע

.

פורסם

ע"פ סעיף 79ב בתקנות הטיס זה אפשרי כל עוד מדובר בשטח פתוח שלא בקרבת איזורי אוכלוסיה: https://www.nevo.co.il/law_html/law01/162_018.htm#Seif582

בנוסף אזור השרון בין חדרה לקו רעננה-כפר סבא נחשב לאזור "בועת השרון דרום" ומותר לכלי טיס כמו מסוקים ואולטרלייטים לטוס שם ללא תיאום מגובה פני הקרקע (נחיתה) עד גובה 700 רגל.

המפה מופיעה בעמוד 218 בקובץ הזה: https://www.gov.il/BlobFolder/guide/aip/he/aip_FULL_PAMAT_3-21.pdf

אז אני מאמין שאפשרי להנחית מסוק במושב באזור השרון אבל אני לא טיס אלא רק חובב תעופה וסימולטרים לשעבר (דיי נטשתי את התחום בשנים האחרונות😅).

אלא אם כן יש פה בפורום טייס מסוקים כנראה עדיף לפנות עם השאלה הזאת לחברת המסוקים/הטייס שיבדקו אם זה אפשרי ויתאמו את העניין.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

היום בבוקר יצאתי לעבודה ובשדה מול הכניסה למושב ראיתי מסוק מולי,

להערכתי נחת בעקבות חוסר דלק כי ראיתי מיכלית מגיעה אליו.

בתאריך 26.8.2021 בשעה 22:33, Transporter כתב:

מה הפרוצידורה?

כסף.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

זה לא אומר שהוא נחת כי לא היה לו מספיק דלק להשלים את המסע. את זה עושים לפני. כל קילו חשוב במסוק אז מתדלקים בנפרד להלוך-חזור אם מתאפשר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...