Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה דלק נשאר לי?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י dorgo,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב טויוטה קורולה 2005, נסעתי 40 ק"מ אחרי שהנורת דלק נדלקה ואז תדלקתי פול, זה עצר ב-39 ליטר ואז חשבתי לעצמי אוקי, מיכל של 40 היה לי ליטר אחד מזל שהגעתי לתחנת דלק, היום אני בודק מה גודל המיכל שלי באינטרנט כתוב 55 ליטר, איך זה הגיוני?
ראוי לציין שאני כמעט תמיד מתדלק כשיש פחות מרבע טנק וזה עוצר לבד סביב ה-35 ליטר בערך.
https://www.icar.co.il/טויוטה/טויוטה_קורולה/טויוטה_קורולה_יד_שניה_ד10/version3752/

• פיתרון
פורסם

אני זוכר שקראתי משהו על זה שברוב המכוניות קו האפס הוא לא באמת אפס אלא יש עוד איזה 5 ליטרים בערך אחריו.

זה קרה לי מספר פעמים עם מספר רכבים חוץ מברכב אמריקאי שהיה לנו, כשהמחוג הגיע לאפס המנוע היה נכבה.

פורסם
לפני 7 שעות, dorgo כתב:

אני זוכר שקראתי משהו על זה שברוב המכוניות קו האפס הוא לא באמת אפס אלא יש עוד איזה 5 ליטרים בערך אחריו.

זה קרה לי מספר פעמים עם מספר רכבים חוץ מברכב אמריקאי שהיה לנו, כשהמחוג הגיע לאפס המנוע היה נכבה.

10 ליטר.

פורסם

ממה שאני מכיר, כשנדלקת הנורה נשאר עוד 7 עד 10 ליטר במיכל.

יוצאי דופן חלקי מרכבי וואג שאפשר לדחוף גם 15 לפעמים בכל מיני קומבינות.

במקרה שלך, או שמד הדלק מזייף, או שלא תדלקת פול. 

פורסם

אין דבר כזה 'רזרבי', ואם יש, אשמח שכל מי שכותב את זה יראה לי איך המיכל הרזרבי נראה ואיפה הוא נמצא.

ההגיון שלי אומר שהיית יכול לדחוף קצת יותר מ40 אם היית מנסה, וש40 קמ נסיעה מרגע שנדלקת הנורה זה לא הרבה, כך שבפועל יש לך 45-50 ליטר ומה שכתוב באינטרנט לא תמיד נכון (במיוחד לא בICAR).

ייתכן גם שמד הדלק שלך מזייף טיפה, או שנסעת בשיפוע שגרם לנורה להדלק מוקדם מהרגיל.

פורסם

זה לא שיש באמת רזרבי.

אלא שרוב מדי הדלק מכויילים כך שמתי שהם מגיעים למיכל ריק, תכלס יש במיכל כמה ליטרים.

ותכלס זה מובן למה.

להתקע בלי דלק זה חתיכת סרט.

בדיזל אפילו טרילוגיה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

"רזרבי" יש רק גלגל וגם זה כבר נעלם מהנוף.

כמו שהבחור מעליי אמר, הכוונה הייתה שכשהמחוג מגיע ל0 אז עדיין יש לך כמה ליטרים לנסוע עליהם (לא בכל אוטו ואני לא ממליץ להסתמך על זה).

• תוכן חדש...