Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב יד 2 ומתחרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי דאצ'יה דאסטר שנת 2015.הדגם הוא 4*4 דיזל עם 160000 ק"מ.

הרכב היה בבעלות קודמת חברה,אך עבר בדיקה מטעמי במכון שאני בחרתי ויצא נקי מבחינת תאונות שילדה,מנוע תקין.

כבר 3 שנים שאני ממש הייתי נעול על הרכב הזה וכל הזמן הזה לא יצא לי לממש את "החלום".

לפני שבוע קניתי.בגדול האישה ממש לא אהבה את הרכב,הוא לא נוח לה.בהנחה שאני מוכר אותו אני יודע שכנראה אצא בהפסד של אלפי שקלים.

כמה שאלות:

1)אם אני עושה טרייד אין,נניח על מיצובישי ספייס סטאר מ 0 ק"מ,כמה לדעתכם אוכל לקבל על הרכב?

2)האם בטרייד אין לא יעשו לי בעיות בגלל שקניתי את הרכב רק לפני שבוע?

• מבאס 1
פורסם

אנחנו לא יודעים בכמה קנית. אם קנית במחיר טוב לא תהיה בעיה לממש אותו למישהו אחר, היד הנוספת לא משפיעה פה. אם קנית יקר, תפסיד את ההפרש לשווי שוק.

בכל מקרה אם תמכור לבד ובסבלנות ולא לפי לחץ מאישה לדעתי תינזק פחות.

• רעיון טוב! 1

STI 2004

פורסם

בטרייד תמיד תפסיד, הייתי מציע קודם לבצע נסיעת מבחן שלא תחליפו ועוד פעם תתחרטו.

ספייס סטאר משמעותית פחות טובה מהדאסטר.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דיזל 4X4 עם 160,000?

תפרסם למכירה ותופתע כמה הרכב הזה סחיר. אני מהמר שתצליח למכור אותו ברגע.

• רעיון טוב! 6
פורסם

מצטרף להמלצה למכור באופן עצמאי.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן על הספייס סטאר (ושגם אשתך תנהג) ותראו שהיא אכן מתאימה לכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 14 דקות, dorsht כתב:

(ושגם אשתך תנהג) ותראו שהיא אכן מתאימה לכם.

המלצה גורפת לכל גברברי הפורום שחושבים ש"מה שקשור לרכב רק אני קובע".

כשמדובר באוטו שמשרת את שני הנהגים, לשניהם יש זכות להביע דיעה.

נראה לי  א' ב' לתת גם לבן בת הזוג השני לחוות דעתו על האוטו, לפני הקנייה.

• רעיון טוב! 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למה דווקא הספייס? ניסתם את הספארק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספארק פחות מדברת אלינו.

נעולים על הספייס סטאר.

כמה מחיר ריאלי לדעתכם לבקש על הדאסטר בהנחה שהוא היה רכב חברה?

(מחירון לוי יצחק משוקלל כולל הפחתת רכב חברה עומד על 42000 ש"ח)

פורסם

תתחיל ממחירון משוקלל לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש מעט מחסור בשוק וזה בדיוק הזמן לפרסם ולמכור במחירון או קרוב לכך. כתוב במודעה את האמת שקנית לפני שבוע ולא מתאים לכם.

בשום אופן לא טרייד. תפסיד המון

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

ביחס לספייססטר הדאסטר היא כמו מרצדס.

אבל רגע ברצינות הספייס סטאר משמעותית רכב פחות ברמה- וזה כשלוקחים בחשבון שהדאסטר לא בדיוק פאר היצירה.

לא מתאים הדאסטר בסדר, הייתי ממליץ לבדוק אופציות נוספות במקום הספייס סטאר- לדעתי זה מהרכבים המזעזעים ביותר שהביאו לארץ בשנים האחרונות.

חוץ מפשטות מכאנית ואמינות בגלל זה, הוא יהיה נחות בערך בכל פרמטר אחר ביחס לכמעט כל רכב שתעמיד מולו.

לגבי המכירה- כן מצטרף להצעות למכור בשוק הפרטי, זה רכב דיזל עם יכולות שטח לא רעות, מאמין שיהיה ביקוש ער לרכב.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • רעיון טוב! 3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...